Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.12.24, 19:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Kontrola škodovky v autorizovaném servisu zdarma? 
Autor Zpráva

Příspěvek Kontrola škodovky v autorizovaném servisu zdarma?
Co soudite o tomto
http://www.skoda-auto.cz/cze/news/campa ... hcont.aspx
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost nechat si ho ZDARMA zkontrolovat u některého z participujících autorizovaných servisních partnerů Škoda.
Nabídka se vztahuje na vozy Škoda Felicia, Fabia, Octavia, Superb a Roomster staré 4 a více let,
které máte ve vlastnictví max. 2 měsíce. Od 1. ledna do 31. prosince 2011.

Je to figl jak si prihrat zakazky? Nebo se tomu da i verit, ze tam technici nic zamerne nezmrsi....

17.3.11, 12:16
Pspvek Reklama

rejpal

Příspěvek Re: Kontrola škodovky v autorizovaném servisu zdarma?
Všechno si to můžeš zkontrolovat sám. :) Není v tom žádný fígl, prostě jen doufají, že si to u nich necháš rovnou opravit. Lepší než kdybys to zjistil sám a nechal to opravit jinde. :wink:

17.3.11, 12:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

borek píše:
Co soudite o tomto
http://www.skoda-auto.cz/cze/news/campa ... hcont.aspx
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost nechat si ho ZDARMA zkontrolovat u některého z participujících autorizovaných servisních partnerů Škoda.
Nabídka se vztahuje na vozy Škoda Felicia, Fabia, Octavia, Superb a Roomster staré 4 a více let,
které máte ve vlastnictví max. 2 měsíce. Od 1. ledna do 31. prosince 2011.

Je to figl jak si prihrat zakazky? Nebo se tomu da i verit, ze tam technici nic zamerne nezmrsi....

myslíš že v tom autoriřáku je banda blbců kteří nemají o čkodovách páru a tím že se ti podívají na auto tak ti ho znepojízdní a dělají to zadarmo?

7.4.11, 19:37

:D to jsem samozrejme nemyslel, ale uz jsem se - myslim i na tomto foru - setkal se zkusenosti, ze v servisu pri akcni jarni prohlidce si navymysleli veci, co tomu autu jsou, ze je temer nebezpecne s nim dal bez opravy jezdit a po prijezdu do kamaradovi garaze a jeho "odbornem" posouzeni se z toho vyklubala lez jako prase... a auto jezdilo bez dalsich zasahu dalsich 5 let

Ale nejspis taky zalezi na tom, kdo se prohlidky zhosti, jestli nejaky zkuseny clovek nebo praktikantske ucho na praxi

15.4.11, 09:53

Já tuto službu využil loni a představte si, že mi proklepli historiji, provedli prohlídku, zkontrolovali svolávací akce a jejich provedení,dali papír a bylo to. Na autě nic opravovat nechtěli a do ničeho mne nenutili.

15.4.11, 10:49

On autorizovaný servis má povinnost (vůči značce i zákazníkovi) upozornit i na lehké opotřebení, či počínající závady, proto se může zdát, že "si vymýšlejí závady". Mnoho zákazníků požaduje naprostou spolehlivost vozu a snaží se podchytit závady v raném stadiu, aby se neprojevily a auto je někde nenechalo.
Na druhou stranu, auta toho vydrží strašně moc a málokdy se stane, že by se něco pokazilo takovým způsobem, že vůz není schopen pokračovat v jízdě. Vidím to i u velmi zanedbaných vozů - např má (ne)slavná Dacia :lol:

Takže opravdu záleží na úhlu pohledu, někdo se zhrozí, že mu zbývá už jen 5mm brzdových destiček, jiný začne mít potřebu to řešit, až když plechem odírá kotouče. :shock:

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

15.4.11, 11:16
Profil ICQ

jako třeba já na Rencku.... brzdy začly kopat do pedálu a zvuk jak když frézuješ tupou frézou.. vyndal jsem krycí plešky nahodil nové desky značky Starline a jezdím zvesela dál

15.4.11, 13:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]