Autor |
Zpráva |
big.jedla
|
Homemade palubní počítač - Felicia
Tak jak jsem tu nedávno slíbil, tak sem hážu odkaz na web na můj vlastní palubák: http://jedla.kx.cz/auto/palubni_pocitac/palubak.php
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
21.6.11, 19:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
novomi
|
Re: Homemade palubní počítač - Felicia
Ty koko, tak to je nehorázná machrovinka . Jsi MACHR.
_________________ Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM
|
21.6.11, 19:05 |
|
|
darklord
|
Palec hore.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
21.6.11, 19:12 |
|
|
john simple
|
parada, fakt seš machr. něco pro š 120 by nebylo ?
|
21.6.11, 19:15 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
no 120 neco na predstih apod by se silko
|
21.6.11, 19:42 |
|
|
darklord
|
Stroboskop?
|
21.6.11, 19:46 |
|
|
big.jedla
|
no stodvacu už nemám skoro 5let takže na to dělat už nic nebudu... a tenhle palubak půjde jen na vstřikování takže možná by to šlo na favo bmm... ale tam nevim jak to je s tachometrem
|
21.6.11, 19:52 |
|
|
darklord
|
A co tak pouzit favo cidlo co sa dava medzi nahon a tachometer?
A len tak nahodou - nevedel by si pomocou toho favo cidla vyrobit nejaky obvod ktory by generoval GALA signal pre navigaciu/radio? Ide mi o to aby mi radio pridavalo hlasitost podla rychlosti ako to funguje u koncernovych aut uz par rokov. Cidlo aj radio by som pre vyvojove ucely poskytol...
|
21.6.11, 20:00 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
dostanes pochvalu od clenu TW pred nastartovanou felinou ten clanek i provedeni je super PS: ta dira v tachaku je dobra vec ja takhle konfiguroval tachometr kdyz sem potreboval sundat rucicku
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
21.6.11, 20:06 |
|
|
sharpers
|
sakra, koukám jak čerstvě vyoraný kobzol na poli ! dobrá práce, až se mi podaří střelit žabožrouta a koupit feldu tak to určitě zkusím
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
22.6.11, 07:15 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Tohle bych nepublikoval, spíš bych to využil komerčně. Paráda!
|
22.6.11, 09:41 |
|
|
CROWACK
|
Našel by se zde nějaký schopný radioamatér který by mi to byl schopen vyrobit? Popř. aspoň vyleptat DPS?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.6.11, 10:00 |
|
|
CrazyMan
|
kamarád dělá DPS dám ti kontakt
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
22.6.11, 10:31 |
|
|
Hiro
|
dost dobré ačkoli nedokážu ocenit pracnost, protože o tomto oboru vím prd, smekám a všechna čest
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
22.6.11, 10:34 |
|
|
big.jedla
|
No já to komerčně využít nedokážu... navíc aby to bylo ofiko muselo by to mít atesty, povolení pro použití v autě a tak... moooc peněz navíc zatím stále váhám se zvěřejněním firmwaru... právě proto, že nějaká dobrá duše by to komerčně využít mohla, bez programu je to celkem k ničemu Udělat pár desek a osadit pro mě není problém když bude zájem... Problém je s tím displejem, protože jednak nemám přístup ke skladu nokiáckých displejů a jednak je to dost piplačka. Ovšem pokud by se tu našel někdo kdo by to byl schopen v nějakem rozumném množství produkovat, nebráním se spolupráci a může se udělat několik palubáků pro členy TechWebu a feliciaklubu. Já sám dokážu dodat leda DPS i osazenou. To je vše... kabeláž a právě vše okolo displeje by bylo už na každém. S výrobou DPS doma nemám problém, to můžu jet v desítkách kusů denně Ale řezání a tmelení plastů je něco k čemu mám vyloženě odpor a zabere mi to moc času, to byste mě pak nezaplatili
|
22.6.11, 10:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|