Milka - Škoda 105 S, 1977
Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Dobrá fialová krowka. Pokud je ta rez vzadu jen povrchová, šlo by to asi i bez vaření, při troše šikovnosti se dá vytvarovat zpátky ledacos, akorát se to pak musí pořádně odrezit a po natření základovkou některé nerovnosti i vytmelit.
|
19.8.08, 12:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
milka
|
Jo ta rez je opravdu povrchová, předtím tam byl pekný lesklý plech,ale jak říkám auto stojí venku takže to už zrezlo, už to mám ale ted obroušené na plech.
tady jsem četla, že někdo říká odrezovač ano, někdo zase, že ne, tak nevím, pak základovka, tmel, přebrousit, barva?
|
19.8.08, 12:47 |
|
|
michalkatka
|
milka píše: Jo ta rez je opravdu povrchová, předtím tam byl pekný lesklý plech,ale jak říkám auto stojí venku takže to už zrezlo, už to mám ale ted obroušené na plech. tady jsem četla, že někdo říká odrezovač ano, někdo zase, že ne, tak nevím, pak základovka, tmel, přebrousit, barva?
vyber si, ja odrezovač nepoužívam, drátený kotúč vo vrtačke je najlepší, alebo to vybrúsiť na čistý kov karboškou, potom základ...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.8.08, 13:32 |
|
|
Šemik
|
Tudle Škodovku už jsem někdy viděl, nebyla před pár měsíci na www.sauto.cz?
A ta výměna motoru je možná zbytečná - podle toho co jsem si přečetl bych řekl že by dost možná pomohlo jen dobré seřízení
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.8.08, 18:05 |
|
|
Jiri
|
tak ja na ty odrezovace osobne taky moc neverim...jak pise michalkatka...kotuc a obrousit..nebo proste smirkovej papir..zase poradne vybrousit no a pak pokud to chces mit jen aby to nezrezlo tak staci pretrit to misto zakadovkou..ja sem pouzival nejakou zakaldovku na lehke kovy nebo jak se to jmenovalo...ta byla dobra..no a pokud bude nekde potreba tak je dobre trosku vykitovat ..zalezi pak co od toho cekas...jiank s tim motorem to jak pise semik zalezi na serizeni .. na to by se chtelo podivat ze motor netahne tak to neznamena ze se musi vymenit ..
|
19.8.08, 20:04 |
|
|
milka
|
Jo jasně je to ona, chtěla jsem ji prodat, ale nakonec se stejně nenašel kupec a nebo to chtěl tak za 1000,-, ona sice ted má problémy s motorem, ale jinak je celkem zachovalá, takže je jí zase škoda, takže ji dám více do kupy a dojezdím.
No je fakt že tuhle barvu si pamatuje naprosto každý, bohužel i policajti, mám to fakt nevýhodu
Právě sháním někoho, kdo by mi to dal dohromady, ten motor hlavně, fakt pořádně, ale známý toho má ted hodně, a já potřebuji jezdit, nevíte někdo o někom spolehlivým a ne drahým, kdo by byl ochoten mi to dát motorově dohromady.
Jsem z Jičína, takže nějaké to okolí.
díky
|
19.8.08, 20:06 |
|
|
|