|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
ventYl píše: len sa zbav tych hrozostrasnych gumovych kobercov z kila, spati to podlahu. inac ten interier vyzera krasne Dovolím si nesouhlasit na zimu mám připravené dvě sady do obou aut už jen kvuli položení naší domoviny kde občas sračky a sníh na silnici leží a do auta se dostanou hodně rychle a nechci ničit origoš interier. Jinak na leto souhlas obyč vyřezanej koberec je lepší.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
1.9.08, 19:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
ja mam nejake gumove rohoze so znakom skoda, ktore pasuju na podlahu ako uliate a tie tam nechavam aj v lete. vpredu aj vzadu. Rozhodne to vyzera lepsie, nez ta guma z kila.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
1.9.08, 20:09 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
šťastný to ventYl já je taky sháněl jenže sou tak nejak k nesehnání a když tak potrhané popř prošlapané.
|
1.9.08, 20:12 |
|
|
ventYl
|
Josef.Radocha píše: šťastný to ventYl já je taky sháněl jenže sou tak nejak k nesehnání a když tak potrhané popř prošlapané.
ta u vodica je trocha osuchana od topanok, ale hlavnym problemom je, ze su vsetky styri uz vyblednute skoro do biela.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
1.9.08, 20:13 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
ventYl píše: Josef.Radocha píše: šťastný to ventYl já je taky sháněl jenže sou tak nejak k nesehnání a když tak potrhané popř prošlapané. ta u vodica je trocha osuchana od topanok, ale hlavnym problemom je, ze su vsetky styri uz vyblednute skoro do biela. Necheš to probrat po icq? 220983882 at tu pastelce neděláme bordel
|
1.9.08, 20:18 |
|
|
Kaspi.l
|
Já si dovolím oponovat VentYlovi...nejsou to gumy z kila ...jsou to původní rohožky ...bez nich by ten koberec dávno nevypadal tak jak vypadá ...s autem se jezdí bez ohledu na počasí a roční období
|
2.9.08, 14:01 |
|
|
M3Power
|
Kaspi.l píše: :) Já si dovolím oponovat VentYlovi...nejsou to gumy z kila ...jsou to původní rohožky ...bez nich by ten koberec dávno nevypadal tak jak vypadá ...s autem se jezdí bez ohledu na počasí a roční období
Tak, tak ... na tuning to taky moc nemám, takže gumky jsou na podlaze ... jezdím s tím denně do práce za každého počasí, tak proč to kazit ...
_________________ Škoda 120L (M) r.v.1985 -> R.I.P. 17.06.2008 -> http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=4263
Škoda 125L (M) r.v.1989 -> R.I.P. 23.12.2009 -> http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=13252
|
2.9.08, 14:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|