Hoky - Mimi ;)) Š. Octavia Ambiente 1.9 TDi, 81 kW
Autor |
Zpráva |
Weris
|
To je fakt divný.. U nás se žádný protekční čísla neřeší V Brně se řeší hlavně rychlost (na 50ce od 65, na 80ce většinou nad 100), TELEFON, otáčení se v křižovatce (bezpečnost - v Brně je moc velký provoz), najdou se i tací, co řeší pásy a někteří xenony bez automatickýho naklápění a ostřikovačů..... Jo a co sem zapomněla, tak se dost řeší ČERVENÁ, protože v Brně jsou tak drzí, že si na tu červenou jedou a absolutně jich nezajímá, že málem sejmou druhý auto..
_________________ Škoda Octavia 1.9 TDi Ambiente
|
4.7.09, 15:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Weris
|
Tak když měří DI města Brna (nikoliv měšťáci nebo krajští), tak ti dávají 65 vždy... Slyšela jsem, že většina státních dává tuhle hranici. Ale měšťáci se s tím nedrbou, ti dávaj aj 55... To se mi zdá dost přehnaný.
|
4.7.09, 15:45 |
|
|
Weris
|
Jak říkám, záleží kdo měří. DI města Brna 65.. Prej většina státních tak nastavuje. Měštáci si to dávaj jak chtějí. A dálnici, do tý nevidím. To má dálniční. My sme obyč. dopravka
|
4.7.09, 15:47 |
|
|
Weris
|
Jo a souhlasím s tím nadřízeným.. Nejde o nadřízeného v rámci dopravky, ale v rámci kraje nebo dokonce republiky. Prostě někde "zvysoka" k nám přijde rozkaz, že musíme brát priority, třeba telefon, červenou... A někteří jsou takoví, že aby neměli problémy, tak se zaměří jen na tydlety věci a ostatní přestupky si nechají uniknout. A někteří dělají vše, co jim přijde nebezpečný nebo vhodný na pokutu. A pak si to na baráku schytaj. Ale máme tam jak v pohodě, tak přísnější lidi. U policajtů je to jak v jiných zaměstnání. Zrovna nedávno jsem byla s kolegou a dojeli jsme pána v Medvědu luxusním, že telefonoval. Čekala jsem, že se bude vymlouvat (lidi s takovýma autama to nejvíc bollí), ale on hned: ano, vím, že jsem jel rychle a aj sem ke všemu telefonoval. Tak mě opokujte, vím o tom a vím že si to zasloužím. Všecko to tak na sebe prásknul, řekl, že všecko uznává a tak. Tak kolega si s ním ještě tak různě povykládal a pak mu řekl, že vidí, že je slušný, že si to uvědomuje, tak že to vyřešíme domluvou. Pán poděkoval, řekl, že jde vidět, že jsou mezi náma i normální a odjel. A my udělali trochu image
|
4.7.09, 15:51 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
ale sou i takoví lidi hlavně ti v autech nad 2 miliony co nedají přednost srazí nekoho se 120tkou a vylezou z auta jen s modřinou a toho ze 120tky vytahujou 2 hodiny nužkama a misto toho aby se zajímal jak na tom je když to zavinil a nebo aby pomohl tak začne na neho nadávat a vyřizovat si schuzky přes telefon zapálí si cigáro a težká pohoda a neco ve stylu no co ja mam prachu dost koupim si nové atuto a mu zaplatím bolestné par haleřů
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
4.7.09, 16:04 |
|
|
Weris
|
M4sterCZ píše: ale sou i takoví lidi hlavně ti v autech nad 2 miliony co nedají přednost srazí nekoho se 120tkou a vylezou z auta jen s modřinou a toho ze 120tky vytahujou 2 hodiny nužkama a misto toho aby se zajímal jak na tom je když to zavinil a nebo aby pomohl tak začne na neho nadávat a vyřizovat si schuzky přes telefon zapálí si cigáro a težká pohoda a neco ve stylu no co ja mam prachu dost koupim si nové atuto a mu zaplatím bolestné par haleřů
Šak jo a takové když jen zastavíš a řekneš jim, že neco provedli, tak oni že hned nééé, že to není možný, že to by se JIM stat nemohlo. Že oni prostě netelefonovali... A brání se zuby nehty.. Pak se třeba před náma zamčou v autě.. Ale jsou i výjimky, třeba ten z toho Meďouru.
|
4.7.09, 16:10 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
zamykat se v aute před hlídkou která stojí u okinka? to sou dneska lidi me zastavili jednou že sem jel 58 km/h mel nahlas radio a nesvítil mi pravý koncák a nelíbilo se pani polistovi že mi chybí kousek nalepky TK no co chcu mít auto čisté a ono se to odlouplo když sem myl auto ukecal sem to a jel dál
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
4.7.09, 16:23 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
mě chytli v 90 se 105(kousek před svitavama)
tak jsem si dejchnul, ukazal vybavu-když přislušník viděl hasičak, sprej na pneu všad ordung, řiká máte auto rád co?
já jj
tak spěchejte pomalu
poděkoval jsem a jel
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
4.7.09, 17:05 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
no nebudem praskat přestupky at nas nezatknou všecky nebo by nam odtahli auta a ja mojeho stříbrnáka nedám
|
4.7.09, 17:08 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
ale je tu nejaké ticho:D
|
9.7.09, 12:05 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
to protože plníme v plniči
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
9.7.09, 17:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|