Ahojte..
Tak jsem se také rozhodl ukázat své autí.Je to Felicie z 08/98.Má najeto poctivých 100 000km.Jedná se o 1.3MPi 40KW (54 koní).Auto má výbavu LX,takže nic nemá.Přišla k nám v roce 2001,kdy si jí koupil děda jako auto,které bude stát v garáži a občas někam pojede.Poté co jsem zadřel 120ku,tak jsem jí dostal a děda má Fabii (
).Já jsem z prvu nechtěl nic dělat,ale znáte to.Chytlo mě to a už se pomalinku nakupuje...
Základní info:
Model: LXi
R.V.: 1998
Barva: Modrá námořní
Stav tachometru: 101 740 , mometálně nepočíta stav km,takže nevím..
Motor:
Je to 1,3MPi 40 kW/54 koní.Naprostá série.Prozátím mi to stačí...
Exteriér:
Sériový Škoda.Jinak kliky ve stříbrné barvě od Milotecu.Zrcátka ve stříbrné barvě.Boční bílé blikače s oranžovou žárovkou.
Dostane masku od Milotecu a dostala mračítka od Milotecu.Jinak vepředu ve světlech jsou žárovky Phillpis Night Breaker..
Kola mám original Škoda 13ky.Na zimu mám plechy obuté na pneu Matador 165/70 R13.
Byly na auto koupeny bezramínkové stěrače na všechna okna.Podle peněz nechám odstranit rez na obou zadních lemech...Teď už musím,protože mám nabouranou jednu stranu!!!
Interiér:
Téměř originál.Kolíčky ve dveřích od Milotecu.Byl tam přidělán středový panel bez kastlíku.Byla plánovaná řadička z Octávie II,ale nakonec z toho sešlo.Chtěl bych jiné potahy.Něco ve stylu RS.Na jaře počítám s umytím tapeců a vydrbáním celého interiéru,aby autí pěkně vonělo a vypadalo hezky (hotovo).Chci zmněnit podsvícení ovladačů a vypínaču na modro.Uvidíme podle financí a času.A samozdřejmě i výměna polepů budíků.Jinak do auta bylo nainstalováno centrální zamykání s alarmem na dálku od firmy Rakso.Dále je tam jako zabezpečení zámek zpátečky a tajný vypínač na odpojení čerpadla benzínu.Bylo do auta nainstalovány modré neonky pod palubovku a do kufru.
Hudba:
Nejdříve bylo rádio od Sony,ale po vykradení auta jsem koupil rádio od Pioneeru.Ve dveřích jsou 13ky repra Sony Xplod.Plánuju přiděláním oválů do zadního plata.(už je mám koupené).Do auta subáč nechci.Měl jsem ho v předchozím autě a nehrál jsem na něj...
To je asi tak zatím vše...více klidně na ICQ,SZ nebo na emailu...
TAKTO VYPADALA JEŠTĚ V ZIMĚ...
A DNES VYPADÁ TAKTO!!!