Škodař Valda Rapid původně 130 potom nevím asi 135:)
Autor
Zpráva
škodař
situac eje mizivá tavím ddílnu do toho dvě dovolený jak časově silově a finančně na dně uvažuji nad prodejem nějakých věcí co mám navíc rozprodávám věci co jsme měl schovaný na kilo a uvažuji nad prodejem motoru 742.136 kterej je bez vany a setrváku a v neznámím stavu ale má origo sacví i výfukový chtěl jsem ho stavět jako ostrej motor a 742.135 ve výborným stavu kompresí mezi 135 a136 si nechat jako držák všechno je to začarovanej kruh každopádně před doděláním rapida budu muset nastřádat prachy na jednosloupák zvedák do dílny než zabetonuju podlahu a do toho ještě ze dvě palety cementu a nějaký vápno a železo do vence
škodař: A dopadneš jak já. Se to vyvaří a nakonec klapne jiná kastle, potažmo komplet jiný auto. Jinak přeju hodně štěstí a ať se z tvého auta nestane takřka nikým neznalý přízrak, jako tomu bylo u mě.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
10.10.10, 21:05
škodař
uvidím dneska mi má volat ten borec od kterýho mám mít kastli říkal že ji zkusí šroubovákem nabodat a zavolá mo jak to vypadá a pošle fotky sice přes celou republiku ale uvidím co bue zač....
jinak dneska jsem byl na úřadě jak je to s přehozením kastle a bylo mi řečeno že pokud bude odhlášená na zpúsob králíkárny apod že mi ji nepřihlásí tak uvidím jak to dopadne:D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků