Autor |
Zpráva |
zokot
|
Krade nekrade to je na dlouhý vyprávění. Nedávnu u nás štípli dodávku a udělali s ní banku v chomutově.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
28.12.07, 23:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
hans
von GLEXR
|
S tím je fakt škoda jezdit
Takový nádherný auto by zasloužilo někam schovat a jenom šlechtit! I když už je po Vánocích, takže je asi už dcery, což?! Tak snad se k ní bude holka chovat slušně a jemně!!!
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
1.1.08, 00:25 |
|
|
ritchie
|
Jasně že bude,má mojí školu.A bydlí u nás,takže auto je pod mým dozorem a servisem.
Naposledy upravil ritchie dne 3.5.08, 22:43, celkově upraveno 1
|
1.1.08, 01:41 |
|
|
ritchie
|
Sonduju,jestli by neměl o tuto škůdku někdo zájem,zda by za ni nebylo na starší Fávo.Auto toho za ty 4 měsíce moc nenajelo,stále v pův.stavu akorád má umytý a seřízený motor.
|
3.5.08, 22:31 |
|
|
bitmap
|
Jaka by byla predstava o cene? -nevim jak se pohybuji postarsi Favoriti
Moc se mi libi, vzdycky jsem chtel zachovale eMko v tehle zelene barve. Byla by moznost si ji prijet prohlednout?
Bydliste pisete Kladno - Kladno u Prahy, nebo Kladno u Chrudimi?
|
3.5.08, 23:17 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ta škodovka, pokud to není jen na oko na povrchu vypadá být v naprosto dokonalém stavu., to ale víš sám nejlíp, jak na tom je. Takhle vymazleného favorita seženeš těžko, a když, tak určitě draho, rozhodně to nebude jeden z těch za 15 nebo 20 tisíc, bude podstatně dražší. Já bych tuhle škodovku nechal a jezdil s ní, jen těžko najdeš kupce, který by ji ocenil.
|
4.5.08, 08:17 |
|
|
Šemik
|
To já bych s ní určitě nejezdil, na běžný provoz je jí vážně škoda, do garáže a dvakrát v létě na sraz a na projížďku..I když má hnusnou prvopředohrabskou zeleň
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.5.08, 08:20 |
|
|
ritchie
|
Tiff: Kladno u Prahy, Vít: Na oko to fakt neni,až na pár kosmetických vad je dokonalá. Šemik:No proto to dělám.Holka potřebuje auto na běžný provoz,tak ji radši nechám někomu na hraní(jsem taky fanda ale nemám prostory)
Naposledy upravil ritchie dne 30.8.11, 20:03, celkově upraveno 1
|
4.5.08, 10:48 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
zastávám názor, že škodovka v perfektním stavu poslouží daleko lépe, než průměrný favorit, tak jako perfektní favorit udělá mnohem lepší službu než průměrná felicie... atd., nevidím důvod, na co to auto šetřit, do muzea ?, i v provozu ho lze udržovat v parádním stavu a přitom z něj mít užitek. Kdybch to tak sám nedělal, tak to nepíšu. Navíc víš přesně, co od toho auta čekáš, když si koupíš jiné, je to vždycky torchu zajíc v pytli (a favorita bych nazval spíše časovanou bombou)
|
4.5.08, 10:55 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Vít píše: (a favorita bych nazval spíše časovanou bombou)
to rozhodne
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.5.08, 10:17 |
|
|
ritchie
|
Re: Š-105L r.v. 1988
Tak a je to tady.Holka si zítra přiveze Megánka a stopětice zůstane na ocet. Já už jednoho veterána mám a nemám místo na dalšího. Auto je v dobrém stavu ale na vrak.je mě to líto a s eko je to neprodejné ani za 4ku. Tak co s ní? Prodat po dílech nebo vcelku na náhr.díly? I to je škoda. Má to prošlý emise a tech. platí dva měsíce. Fotky jsou ze 7/2009 ale auto je stejné akorát by chtělo naleštit a má 72 tis.Vše stále původní,motor jde tiše. Co s tím?
Naposledy upravil ritchie dne 30.8.11, 20:04, celkově upraveno 1
|
31.1.11, 20:54 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Nabidni to za par drobnych do Holandska. Budes na ni pysnej za par let.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
31.1.11, 23:33 |
|
|
MATTESS
|
Koukám, že dostala docela zabrat
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
1.2.11, 06:37 |