Stinovlas - Skoda PickUp r.v. 1991 - PRODÁNO Karátkovi
Autor |
Zpráva |
kwiko
|
Tak mozno to bude tym ze som mal pierburg
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
19.6.10, 18:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
tá nová nebýva poruchová, pozri či niekde pred pumpou nemáš prasknutú trubku, alebo hadičku, takže saje čistý vzduch...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.6.10, 22:50 |
|
|
Karátek
|
Jak sleduji, pickup bude asi dlouho v provozu.
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
20.6.10, 09:17 |
|
|
Stinovlas
|
jo, je v jablonci nad nisou a potrebuju ho dopravit do slanyho abych ho mohl v dilne rozebrat tahnout se mi ho nechce.
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
20.6.10, 09:18 |
|
|
Karátek
|
Rozebrat na ND? Nebo budou opravy? A sám nikam nedojede?
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
20.6.10, 09:21 |
|
|
Stinovlas
|
rozebrat na ND a jestli si cetl o cem se tady bavime tak vis, ze ted opravdu sam nikam nedojede. kazdopadne si jsem vedom toho, ze jsem ti slibil ze ti prodam nektere dily pickup-like, to ale neznamena, ze ho rozeberu hned.. kdyz jsme se o tom bavili tak jsem, pokud vim, rikal, ze ho rozeberu o prazdninach.
|
20.6.10, 09:28 |
|
|
Karátek
|
V pořádku, však já tolik nespěchám a klidně si počkám do prázdnin, žádný problém. Četl jsem o té pumpě, ale myslel jsem, že se bude dávat dohromady a jak koukám, půjde na ND. Možná by bylo dobré auto hodit na přepravník, třeba od známého.
|
20.6.10, 09:33 |
|
|
Stinovlas
|
to bych rad, ale zadneho takoveho znameho bohuzel nemam... vzhledem k tomu, ze do dilny potrebuju taky dostat skodovku, kterou mel pujcenou kamos a je taky v jbc (kamos je teda ted v base...), tak asi zprovoznim pickupa a pujcim si v pujcovne podval a odvezu oboje najednou... skodovka totiz nejak prestala brzdit a stala celou zimu na sidlisti. ze sedi jsem zjistil az dneska ale zkousel jsem ji a startuje akorat tam uz vubec neni brzdovka a nechce se mi tam hledat ten problem.
|
20.6.10, 14:27 |
|
|
Stinovlas
|
chtel jsem upnout posledni fotku pickupa s papirama, ale nemam u sebe kabel ani BT a fotil jsem to do mobilu :/ kazdopadne uz ho mam v dilne, nakonec jsem vytahnul pumpu ze skodovky a kdyz jsem ji tam chtel dat, tak jsem jeste jednou otocil klickem..... a chytlo to akorat jsem doladil volnobeh a uz je z jablonce pryc.
Kdo máte zájem o díly na pickupa tak se ozvěte! Černou palubovku si vezmu (takže hnědá je k mání), nabízím ale v podstatě všechno (co nikdo nebude chtít si nechám, akorát díly pouze pro Pickupa střelím stůj co stůj) - http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?p=382914
|
15.7.10, 19:32 |
|
|
Stinovlas
|
==> jak velky je problem prehazet naboje z jednoho auta do druheho? hrozne me sere 4x98, 4x100 je mnohem beznejsi, navic na to mam dohromady 3 sady rafku
|
16.7.10, 20:23 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vzadu se musí měnit komplet náprava a ta ti z pikapa nebude sedět
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.7.10, 20:29 |
|
|
Stinovlas
|
sakra
|
16.7.10, 20:31 |
|
|
michalkatka
|
Favo pičkup má rovnakú zadnú nápravu ako klasické Favo, ale ak chceš meniť zo 98mm na 100mm treba ju meniť celú, on ten kus železa je rovnaký, ale má iné uchytenie nábojov k náprave, inakšie diery
v predu vymeniť náboj, alebo telú tehlicu s nábojom aj ložiskom, k tomu potrebuješ aj 100mm kotúče, aj keď kwiko ti povie že tam idú aj 98mm kotúče ( na 100mm náboj )...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
17.7.10, 05:41 |
|
|
Karátek
|
Stinovlas píše: chtel jsem upnout posledni fotku pickupa s papirama, ale nemam u sebe kabel ani BT a fotil jsem to do mobilu :/ kazdopadne uz ho mam v dilne, nakonec jsem vytahnul pumpu ze skodovky a kdyz jsem ji tam chtel dat, tak jsem jeste jednou otocil klickem..... a chytlo to akorat jsem doladil volnobeh a uz je z jablonce pryc. Kdo máte zájem o díly na pickupa tak se ozvěte! Černou palubovku si vezmu (takže hnědá je k mání), nabízím ale v podstatě všechno (co nikdo nebude chtít si nechám, akorát díly pouze pro Pickupa střelím stůj co stůj) - http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?p=382914
Trochu vlákno vytáhnu, at se všichni obřadně rozloučí s pickupem.
|
14.8.10, 16:13 |
|
|
Stinovlas
|
Karátek píše: Trochu vlákno vytáhnu, at se všichni obřadně rozloučí s pickupem.
doufam, ze ti poslouzi
|
14.8.10, 16:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|