To máš dobrý, já na jižní spojce v zácpě. A aby toho nebylo málo tak ze rozsvítila i kontrolka oleje. Naštěstí to dojelo...
29.12.11, 13:12
Reklama
Reklama
21lucas
Ignorant pravidel
Re: 21lucas > Felicia 1,3 GLXi > "vehykl"
prazdna nadrz 300 Ohmu plna nadrz 0 - 5 Ohmu
hladove oko 220 - 250 Ohm
ted uz jenom zjistit jak casto palivomer urcuje mnozstvi paliva a podle toho vymyslet zapojeni
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
29.12.11, 13:25
21lucas
Ignorant pravidel
tak a ted uz to jenom vyskouset a namontovat
EDIT: mam podezdreni ze mi budik nefunguje, foceno v rozestupu cca 1,5 mesice, a neni mozne abych mel stejne mnozstvi
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
29.12.11, 18:03
21lucas
Ignorant pravidel
jak na novej rok tak po celej rok sem si kuchnul budiky z felicie a vyskousel sem oblbnuti palivomeru aby ukazoval stav LPG kvuli tomu ze felicie to nejak divne vypocitava tak chvilku trva nez ukaze skutecny stav, u favorita by to bylo jednodussi
zatim to je v testovaci verzi, nejdriv musim zjistit jestli ukazuje LPG budik aby to melo smysl
1.1.12, 14:01
21lucas
Ignorant pravidel
3.1.12, 09:31
21lucas
Ignorant pravidel
9.1.12, 19:37
CROWACK
hezky kde mas tak peknou korozi? Prahy?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
9.1.12, 19:43
21lucas
Ignorant pravidel
jo pekne mi tam zahucel hever ale to se zamazne gumoasfaltem vystrika PUR penou a musi to projit
9.1.12, 20:16
gokralik
Pružina samostavu by měla být zaháknutá až za tu spodní díru.
mi to nerikej , ja to tak sundal, ale zdalo se mi to nejake divne, asi to o vikendu znovu rozdelam, musim na te prave strane rozchodit paku rucni brzdy
9.1.12, 20:23
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
CROWACK píše:
hezky kde mas tak peknou korozi? Prahy?
jo tohle je práh
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
9.1.12, 21:06
gokralik
Lukasi, mohl bys poskytnout know how na ten palivoměr ukazující LPG?
schema je o kousek vys pocital sem ze cely benzinovy palivomer ma 300Ohmu takze sem to rozdelil na 6 dilku kazdy po 50 Ohmech a zapojeni asi takove ze obycejne prepinaci rele rozepne kabel od benzinoveho plovaku a sepne plovak na LPG, a protoze felicie vypocitava stav paliva nejak divne proto to pomalu stoupa nez se to dostane na stav skutecny delsi jizdou to bude pomalu skokove ukazovat
zapojeni by mohlo byt na multiventil v LPG nadzi, ten totiz zapina az pri prepnuti na LPG system
na Favorita by to slo taky vyresit ale bylo by tam vic kabelu ja to mam zatim jenon ve verzi vyvoje protoze mi asi neukazuje LPG plovak
9.1.12, 21:22
21lucas
Ignorant pravidel
sice dneska teploty na bodu mrazu, ale po nocni sem se nudil trozhodl sem pouklizet v aute uz 3 mesice sem se odhodlaval ze vytepuju koberce, nakonec sem stihnul jenom kufrovy (na koberci leveho tlumice jsou videt skvrny - ty byly i na celem koberci kufru) na Tesco pripravek to neni spatne
kdyz vysat v aute tak poradne, sedacky ven a jdeme na to dokonce sem pod kobercem nasel 20 Kc takze se mi to vysavani na benzince vyplatilo
takhle se parkuje kdyz ste ospali a strizlivi
a protoze je v aute LPG musel sem vymyslet jak pojedeme za rodinou s kocarkem a nezbytnyma vecma na 3 dny nastesti je kufr ve felicii "nafukovaci"
14.1.12, 15:49
21lucas
Ignorant pravidel
po sedmi letech mi odesel multimetr
mozne nahrady:
nebo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků