Chemer - Škoda 105L Vořech
Autor |
Zpráva |
paži
|
a myslíš že by jí nešlo nechat dá do depozitu a uschovat v garáži? dyt jednou na ní peníze budou a máš k tomu autu vzah a to za to stojí
|
12.3.09, 01:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
chemer
Moderátor
|
přemýšlím jak to udělat ale stejně nakonec dopadne jako zdroj ND a mě nezbyde nic než si stejně zamilovat 120L
|
12.3.09, 01:39 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
zkus to ještě nějak pokoumat. protože 105L už 120L nikdy nebude. Tehnickou ted má tak ho narvy do depa a prachy se časem seženou. Jen nesmíš házet flintu do žita.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
12.3.09, 01:40 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
lord_sef píše: ..tak si myslim ze do 5tisic se vejdes... jestli to ma delat poradne, tak ani nahodou
|
12.3.09, 01:41 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Vít píše: lord_sef píše: ..tak si myslim ze do 5tisic se vejdes... jestli to ma delat poradne, tak ani nahodou Kdyby si to udělal formou renovace tak se do 20 spíš 30 tisíc tak tak vlezeš
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
12.3.09, 01:42 |
|
|
chemer
Moderátor
|
já to vidim tak že ted ho prostě zachránit nemůžu kdybych ho chtěl zachovat tak bych ho musel někam na pár let šoupnout ale asi výhodnější bude si z něj vzít díly na 120 a s tou dobudoucna počítat jako s autem pro zábavu, i když radši už nic neříkám jabych nemusle podobný fotky dávat i do garáže se 120
|
12.3.09, 01:55 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Strechu vymen a zbytek se uz poladi
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
12.3.09, 07:23 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
tomu bych moc neveril, naraz na strechu a na beok skoro urcite zkroutil kabinu, zazarak ze tam zustalo predni okno
|
12.3.09, 08:08 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Vít píše: tomu bych moc neveril, naraz na strechu a na beok skoro urcite zkroutil kabinu, zazarak ze tam zustalo predni okno
A to,že tam zůstalo přední okno je důkaz, že to až tak zkroucené nebude
Profi oprava by vyšla tak na 20-25 tisíc, ale svépomocí + někdo kdo má COčko to jde pořešit za pár tisícovek,samozřejmě bez laku (stačí štětkolak,hlavně to nesmí reznout)...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
12.3.09, 08:26 |
|
|
Petr105
|
To je mi líto, to je strašná škoda Ale myslím si, že jestli k tomu autu máš vztah, tak ho můžeš hodit do depozitu a za pár let si s ním vyhrát, vyhodit ho můžeš vždycky...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
12.3.09, 11:09 |
|
|
ventYl
|
ono to podla tych fotiek vyzera fakt tak, ze su len popucene blatniky a periferne plechy. Strecha je sice prepucena, ale obvodovy ram, ktory jej dodava tuhost, vyzera nehnuty. Kedysi pred rokmi mal podobnu nehodu minno z virtu, on navyse este aj vytrhol jedno rameno a poloosu z prevodovky a rozhodli sa to dat dokopy a helemese jake pekne auto teraz ma.
Vobec by som to tak tragicky nevidel. V podstate okrem vymeny strechy a zadnych blatnikov, na ktore bude treba COcko, mozno trochy rovnania plechov vpredu, by to ziadny extenzivnejsi zasah nemalo potrebovat.
To, ze snad skoro vsetky skla zostali na mieste, dokazuje, ze s geometriou strechy sa nepohlo ani pruzne (ta by sa vratila), ani nepruzne (ta by ostala ako trvala deformacia). Okrem toho to hovori aj o relativnej zdravosti karoserie.
Rozhodne by som nehadzal flintu do zita.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
12.3.09, 11:32 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Nj ale drzet tak dlouho prostor a vrazet takovy penize,... je to na tobe chemere... ale vorech by klidne mohl byt 5 let v garazi a to bude zase starsi a betak cenejsi
|
12.3.09, 11:44 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
auto nevyhazuj,znacky do deposita a po vecerech vyklepavej strechu,zbytek dokitnes,dvere se daj sehnat,blatniky taky.. nevyhazoval bych..pokud ji mas kam dat..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
12.3.09, 13:32 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
trocha motivace
citace z Bukajovi garáže : http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
Bukaj píše: Golf trefil Å přímo do slabiny - na středový sloupek... ... a narazil Å na obrubník na druhé straně vozovky, čímž jsem přišel o dva z mých krásných, nových, komaxitových ráfků... Levým zadním kolem jsem vyoral metrový masivní kus žulového obrubníku... ... posunutá sedačka poněkud rozdrtila kotvu pásu a namáčkla ji na páku ruční brzdy... Po počátečních depresích jsem se rozhodl, že to auto zprovozním, jakkoli se to nevyplatí A taky jsem se rozhodl, že karoserii nebudu měnit, ale že ji opravím Co jsem to tak zkoumal, tak nejdříve si ji někde nechám trochu porovnat na stolici, potom udělám geometrii (levé zadní kolo je poněkud vychýlené dozadu (asi o 5 cm) ), a nakonec vyměním sloupek a prahy...
a po nějaká době :
a takhle po dalsi dobe
http://bukajovofoto.rajce.idnes.cz/A_-_ ... 30L/#album
|
12.3.09, 13:32 |
|
|
chemer
Moderátor
|
já jsem ale uplnej amatér v autech takže s tím sám nic nesvedu, vyhazovat jí určitě nebudu ale nevím jestli ho nechat někde roky stát což by mu asi taky moc neporostěpělo i dkyž by to bylo v garáži a nebo ho vzít na ND, je to fakt otázka: do 120L bych bral plno věcí z interieru a když bych ho pak chtěl opravit tak bych z toho měl plno věcý vyndaných
je to fakt těžký to rozhodnout
hlavně ho musim v pátek nebo v sobotu zkusit project aby se neukázal nějákej nešvar
ale když teřba sundám blatníky tak pod nima to taky bude určitě pomačkaný ne? to se pak dá taky něják vyklepat a srovnat?
|
12.3.09, 14:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|