Autor |
Zpráva |
werty
|
M4sterCZ píše: Ja sem hodný řidič..až na ty 120 ve městě s favoritem no ale pššt nerad bych přišel o body nebo dostal nebo jak to je.. M4sterCZ píše: :D instruktorka autoškoly když spěchá tak jezdí s Octavkou autoškoly tak 160 přes mesto co tam pak učí v te autoškole..ale ja nejezdím zas tak rychle..to pak jde tachometr nahoru a palivoměr dolu hodně rychle
Ještě se tím chlub a ospravedlňuj to tím že někdo další jezdí ještě víc... Taky jsem byl mladej a taky jsem jezdil rychleji, ale proboha nikdy ne ve městě kde se může z nenadání stát cokoliv a i když si myslíš že máš auto v ruce tak v kritické chvíli nebudeš vědět co máš dělat pokud nemáš dostatek zkušeností Když někdo jede o 10-20 km/h ve městě rychleji dá se to ještě pochopit. Ale tohle je záměrná prasárna někoho kdo nemá ještě ani potuchy o nějaké zodpovědnosti.
Weris se omlouvám za OT.
|
3.7.09, 13:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
LUCAS
|
werty píše: Ještě se tím chlub a ospravedlňuj to tím že někdo další jezdí ještě víc... Taky jsem byl mladej a taky jsem jezdil rychleji, ale proboha nikdy ne ve městě kde se může z nenadání stát cokoliv a i když si myslíš že máš auto v ruce tak v kritické chvíli nebudeš vědět co máš dělat pokud nemáš dostatek zkušeností Když někdo jede o 10-20 km/h ve městě rychleji dá se to ještě pochopit. Ale tohle je záměrná prasárna někoho kdo nemá ještě ani potuchy o nějaké zodpovědnosti. Weris se omlouvám za OT.
naprosto souhlasim i prestoze je mi 19. ve meste jezdit takhle rychle je snad nejvetsi prasarna co muze ridic udelat podle meho. vím z vlastni zkusenosti ze i tech 20km/h navíc je opravdu hodne poznat.
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
3.7.09, 14:15 |
|
|
paži
|
jo velká rychlost ve městě je fakt nebezpečná
|
3.7.09, 14:37 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
Ale nikdo se nezptá kdy a proč sem jel tolik...ale nejradši by sme me vykastrovali a zakopali neberte to jako návod...ja sem jel takto rychle abych dohnal zmínenou instruktorku udelal si fotečku (neudelala to porpvé a par lidí už to štvalo) a ukazal to v autoškole..protože sám odsuzuji toto jednání k něčemu tady sou ty zakony a meli by sme jimi řídit..tim bych to chtel ukončit..Jinak pěkna oktavka bracha ma tu samou akorat ve stříbrném a jezdí docela svižně ale PODLE PŘEDPISŮ!!
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
3.7.09, 14:41 |
|
|
Weris
|
Kluci pozor, máte mezi sebou dopravačku Ale neškodnou, to se nebojte ))
_________________ Škoda Octavia 1.9 TDi Ambiente
|
3.7.09, 20:42 |
|
|
Weris
|
Policie ČR - dopraváci na 50ce nastavuje radar na hodnotu 65 km/hod. Takže bere opravdu jen lidi, kteří jedou záměrně rychle, nikoli ty, kterým to jen "ujede".. To by byla opravdu buzerace.
|
3.7.09, 20:44 |
|
|
Weris
|
Ehm.. No tak to bys rovnů šel ) 120 už není sranda ani na 80ce...
|
3.7.09, 20:46 |
|
|
novomi
|
Tak to se povedlo . Dopravačka . Se tu hlavně všichni chlubte, že jezdíte jak prasata . A jak je to s tím nastavováním radaru ? 65 km/h ta, dáváš ty, skoro všichni nebo málo kdo ? Abych věděl jestli se jich mám tak bát. Kolikrát sem tam projel asi 60tkou a bál sem se
_________________ Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM
|
3.7.09, 22:40 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
3.7.09, 22:45 |
|
|
novomi
|
Hezkých už jsem viděl...ale jsou moc přísný . Toto bude vyjímka
_________________ Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM
|
3.7.09, 22:49 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
mno to teda nevím kolega dostal flastr za 57
a a na dálnici jak?
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
4.7.09, 06:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
flastr jo ale bez bodů takže se vlastně nic nestalo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.7.09, 08:49 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
u nas v bilovci mame dopravačku sice peknou ale jenom na pohled..když zastaví motorkáře tak ho prohledává doslova až v trenkách a pak veme rukavičky a objíždí motor jezstli mu neteče olej benzín nebo oboje atd..a když zastaví auto tak to je uplně konec vytasí šupleru měří vzorek na gumě..pak světla všecky...alkohol chuzí po čáře... pak všecky čísla jak karoserie tak motoru ( jednou znymý musel vytahnout celý kufr vecí jel na dovolenou aby se paní policistka mohla podívat na ten štítek co maji felicie v kufru)....v lekarničce každý obvaz jestli je ještě dobrý a dobře zabalený jestli ma šecko atest....no ona zastaví auto tak na pul hodky a ješte vysvětlování no nepřeju ji nikomu....ale sou i hezké a hodné policistky...
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
4.7.09, 11:13 |
|
|
Ondras83
|
vždycky je nejhorší, když je nadržízenej pičus...a když je pičus policajt, tak to je na hnědáka eště víc
jinak ve městě, kam chodim do školy je jedna policajtka, ta když zastaví a vidí protekční číslo, tak je hned zle a de uplně po všem no a moje číslo xHx 3333.....no radši jezdim uličkama a na hlavní jedu až za městem
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.7.09, 13:04 |
|
|
Weris
|
Cože??? Tak to u nás NIKDO v celým Brně teda neudělá!! Ta musí být dobrý cvok... Jako ta slečna, co kontoluje i hlůbku dezénu šuplerů
Naposledy upravil Weris dne 4.7.09, 15:52, celkově upraveno 1
|
4.7.09, 15:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|