Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
podle originálního konzervování pod prahy, ale pokud nejsou 100% neriskoval bych to. Ten olej je pravda, ale muž se sát že ti to najaře nebude chtít nastartovat(když ho tam střkneš moc) 20cku sem měl po 2letech totálního neprovozu bez konzervace a taky fungovala jak hodiny.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
26.10.08, 12:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Radic
|
prahy sou ok...aspoň z venku jinak další rady jak to podložit na zimu přijmu rád. Nelze to tlačit po garáži sem tam... navíc kvůli pružinám bych to rád zvedl
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
26.10.08, 13:06 |
|
|
Šemik
|
Jen olej do válců dej, na jaře to bude jako trabant Ale proti korozi ochrání dobře.
Zvedni to a pod prahy dej nějaké větší špalky, tak odlehčíš pružiny a pokud ty špalky budou dost dlouhé tak to prahlm nebude vůbec vadit.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.10.08, 13:15 |
|
|
Radic
|
tak nejak sem to chtěl...ještě tam říznu drážku přimo na ten profil a podložím molitanem či hadrem jinak taky neni problém podložit fošnou pod celým autem ale to snad neni třeba
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
26.10.08, 13:24 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
No ta drážka určit pomůže. A pokud tu fošnu tam dáš a podepřeš na třech mísech bude to jen dobře.
|
26.10.08, 13:31 |
|
|
ventYl
|
nemas nejake stare pneu? podlozit ich pod prahy a pod pneu cokolvek, aby si si nastavil vysku. pripadne nejaku dosku s velkou plochou z makkeho materialu, pod nu dalsiu a tehly. v rohoch prahov su take trojuholnikove vyplne pre spevnenie pri zdvihani.
ad ten olej. vyber sviecky, nastriekni do kazdeho valca trocha oleja, otri handrou, zapchaj svieckove otvory handrou (Ale tak, aby sa ti tam nedostali nitky) a motor trocha pretoc (bez stlacania plynu a odpoj kablik k odpojovacu volnobehu), vyber handry a sviecky rukou zasrubuj naspat (najlepsie nejake stare pouzite, aby na tychto nevliezol olej medzi elektrody).
Papierovu vlozku by som vybral vonku a uskladnil v suchu, karburator prekryl nejakym mikrotenovym sackom (staci zhodit hubicu, vrazit pod nu sacok a nasadit).
To by snad malo stacit.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
26.10.08, 15:48 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
sorry za ot: mě snad šlehne. Kluci ukláda se to tak maximálně na pul roku. Ne na rok. Nic se tomu za pul roku nestane.
|
26.10.08, 16:04 |
|
|
ventYl
|
Josef.Radocha píše: sorry za ot: mě snad šlehne. Kluci ukláda se to tak maximálně na pul roku. Ne na rok. Nic se tomu za pul roku nestane.
radsej tomu venujem pol hodinku viac (o ktoru s nim budem dlhsie), nez aby som mal na jar nemile zistenie, zeano? nie su to tisicove naklady navyse, ani umorna praca, tak v tom nevidim problem.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
26.10.08, 16:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já když sem zimoval motorku tak sem jí akorát umyl a všechno promazal
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.10.08, 16:14 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
jasně no. Tak já to spíš vyřeším, že to jednou začas vyáhnu nastartuju nahodím SPZ z Fábie a když bude scho projedu dvakrát do vedlejší vesnice a zpět.
|
26.10.08, 16:15 |
|
|
provocation
|
Josef.Radocha píše: jasně no. Tak já to spíš vyřeším, že to jednou začas vyáhnu nastartuju nahodím SPZ z Fábie a když bude scho projedu dvakrát do vedlejší vesnice a zpět. tak takhle to planuju i ja jen teda spz nebudu sundavat a necham si svoje...
27.10.08, 08:44 |
|
|
MATTESS
|
přes zimu bych to nestartoval vůbec. Jednou týdně protočit klikou. Zjara před prvním startem zase protočím klikou, pak jen starterem a pak startuju
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
27.10.08, 08:51 |
|
|
fatal
rejpal
|
Kdysi jsem zazimovával podobně jako píše ventYl, svíčky ven, olej dovnitř, protočit ručně, akorát jsem tam nechal hadry i filtr, párkrát jsem také vyléval chladící kapalinu, ale to se ukázalo jako blbý nápad... V poslední době to moc neřeším (mám motor na dojetí), takže prostě vjedu do garáže, vypnu motor a hotovo...
|
27.10.08, 09:00 |
|
|
paži
|
když zimuju motorku, tak jí umeju, natankuju plnou, hodím na špalky a občas nastartuju....
nezdá se vám zbytečný to podkládat? u auta je to zbytečně pracný
|
27.10.08, 17:07 |
|
|
Šemik
|
Ale jak pružiny, tak pneumatiky si odpočinou
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
27.10.08, 17:10 |
|