Autor |
Zpráva |
provocation
|
tyyyyy jo tak hlavni, ze si v pohode
19.9.08, 22:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
hlavne že si ok...
myslím že chyba bola v šrouboch, alebo zle naskladané (príp.absentujúce) podložky tej misky na rameno...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.9.08, 08:42 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
michalkatka píše: hlavne že si ok...
myslím že chyba bola v šrouboch, alebo zle naskladané (príp.absentujúce) podložky tej misky na rameno... Je jedno v čem byla chyba. Průser je, že se ta chyba stala a nemuselo to dopadnout dobře. Chlapíkovi co to dělal věřím,že nic nepodcenil a vše dal podle norem. Ono asi taky tomu nepřidají naše silnice.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
20.9.08, 12:45 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
tak trošku z jiného soudku. Srejda si před 6 lety nechal od Škody postavit Fabii RS a doplnit ji na maximální výbavu+ paket rally. Tohle je výsledek po 6 letech http://josefradocha.rajce.idnes.cz/Fabi ... lly_uprav/ auto má najeto 120tkm a jede jak zamlada.
Edit 1: kdo chce mám krátké video jak mu bliká maska.
|
20.9.08, 12:49 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
To křídlo bych i bral, ale ty staniólový zadní světla ...
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
20.9.08, 18:56 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Večer sem si dovezl rapida. Jak už sem podotkl je to prava jedoduchá, ale nestandartní pro nové rameno. Muj mechanik dporučuje navařit na konce 2-3 mm silný plech a pořádně přistehovat CO. Prý se sníží riziko nějakého defektu jako sem měl já.
|
20.9.08, 22:32 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Josef.Radocha píše: Večer sem si dovezl rapida. Jak už sem podotkl je to prava jedoduchá, ale nestandartní pro nové rameno. Muj mechanik dporučuje navařit na konce 2-3 mm silný plech a pořádně přistehovat CO. Prý se sníží riziko nějakého defektu jako sem měl já.
"Můj mechanik"...hoši kde to sme ty woe
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
21.9.08, 09:06 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Martin 007 píše: Josef.Radocha píše: Večer sem si dovezl rapida. Jak už sem podotkl je to prava jedoduchá, ale nestandartní pro nové rameno. Muj mechanik dporučuje navařit na konce 2-3 mm silný plech a pořádně přistehovat CO. Prý se sníží riziko nějakého defektu jako sem měl já. "Můj mechanik"...hoši kde to sme ty woe Hekle nastavení karbecu a a brdy + takovéto opravy fakt nebudu dělat doma na koleni. To si to radši zaplatím a vím že nebude nic opomenuto.
|
21.9.08, 10:35 |
|
|
fatal
rejpal
|
Naopak. Pokud chceš mít jistotu, že nebude nic opomenuto, musíš to udělat doma na koleni. Nikdy nevíš, co ti na autě sprasili v servisu...
|
21.9.08, 10:41 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Když sem viděl v čem nechá kamarádky táta jezdit svou dceru a to je automechanik tak mi je z toho nablití. Zavzdušněné brzdy, táhnoucí doleva, v podlaze díra jako sviň. Vše si dělá doma sám na koleně a hrrůza. Proto radši důvěřuju lidem o kterýchvím, že jsou jedni z nejlepší a učily se od těch nejlepších.
|
21.9.08, 11:09 |
|
|
maca
|
Josef.Radocha píše: tak trošku z jiného soudku. Srejda si před 6 lety nechal od Škody postavit Fabii RS a doplnit ji na maximální výbavu+ paket rally. Tohle je výsledek po 6 letech http://josefradocha.rajce.idnes.cz/Fabi ... lly_uprav/ auto má najeto 120tkm a jede jak zamlada. Edit 1: kdo chce mám krátké video jak mu bliká maska.
fabia rs se vyráběla od roku 2003 pokus nemejlim
|
21.9.08, 12:37 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
maca píše: Josef.Radocha píše: tak trošku z jiného soudku. Srejda si před 6 lety nechal od Škody postavit Fabii RS a doplnit ji na maximální výbavu+ paket rally. Tohle je výsledek po 6 letech http://josefradocha.rajce.idnes.cz/Fabi ... lly_uprav/ auto má najeto 120tkm a jede jak zamlada. Edit 1: kdo chce mám krátké video jak mu bliká maska. fabia rs se vyráběla od roku 2003 pokus nemejlim myslím že tahle během měsíce dovrší šestého roku od data výroby. Je stavěna pro bezpečnostní předjezdce, ktreří kontrolují tratě proto má třeba prototypové kříclo z WRC jako tuning díl tohle neseženeš. Maximálně podobné. JUe to jedna z prvních vyrobených. Když tenkrát přišel stím že bude mít fabii RS tak sme na něj čučeli jak tele na nový vrata a netušily co to je.
|
21.9.08, 13:49 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
|
20.10.08, 20:15 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nevím co rozumnýho říct, tenhle typ poklic není nic, co by se mi líbilo
|
20.10.08, 21:18 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
A to mě zas jo. Navíc tu mám ještě malé středové okličky tak to mužu střídat http://josefradocha.rajce.idnes.cz/Poklice_finish/ takhle to dopadlo. Mě se to celkem líbí
|
21.10.08, 20:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|