Sharpers - Felicia GLXi - Elvíra
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
sharpers píše: a co to jako je ? jako myslim co to způsobuje ? nevíš ?
voda v oleji ted se tam dostává vzdušnou vlhkostí a olej se neohřeje natolik aby se odpařila
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.1.09, 18:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
sharpers píše: a co to jako je ? jako myslim co to způsobuje ? nevíš ?
vlhkosť v oleji ktorá sa vyzráža to je normálne, pokiaľ nemáš od toho zasratú aj hadicu s veka do filtra tak to nerieš...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
25.1.09, 18:36 |
|
|
sharpers
|
takže se to tam asi oběví znova že ? a co mužu ještě třeba zkontrolovat abych si byl jisty a nebyla to třeba voda v oleji nebo v motoru nebo kam to nesmi zatect
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
25.1.09, 19:17 |
|
|
michalkatka
|
sharpers píše: takže se to tam asi oběví znova že ? a co mužu ještě třeba zkontrolovat abych si byl jisty a nebyla to třeba voda v oleji nebo v motoru nebo kam to nesmi zatect
sleduj vodu, ak sa ti nestráca je to v pohode...
|
25.1.09, 19:21 |
|
|
Šemik
|
Si tý pěny lízni, jestli je sladká tak je to fridex jestli ne tak neřešit..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.1.09, 19:39 |
|
|
Ondras83
|
Šemik píše: Si tý pěny lízni, jestli je sladká tak je to fridex jestli ne tak neřešit..
ale ne že volížeš celý víčko ...
jinak já sledoval olej včera a stále a pořád mezi riskama, tak jak sem ho tam před 8mi tisícema nalil ...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.1.09, 19:56 |
|
|
sharpers
|
Ondras83 píše: Šemik píše: Si tý pěny lízni, jestli je sladká tak je to fridex jestli ne tak neřešit.. ale ne že volížeš celý víčko ... jinak já sledoval olej včera a stále a pořád mezi riskama, tak jak sem ho tam před 8mi tisícema nalil ...
no to já dolíval před 3měs, tj 2000km 4 litry a dneska pod ryskou min
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
25.1.09, 20:48 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: Ondras83 píše: Šemik píše: Si tý pěny lízni, jestli je sladká tak je to fridex jestli ne tak neřešit.. ale ne že volížeš celý víčko ... jinak já sledoval olej včera a stále a pořád mezi riskama, tak jak sem ho tam před 8mi tisícema nalil ... no to já dolíval před 3měs, tj 2000km 4 litry a dneska pod ryskou min
fakt to má najeto 70 tis?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.1.09, 21:28 |
|
|
paži
|
a neteče ti někde něco? nějaký hadice, chladič, nádržka..
já dneska přišel k autu a bylo skoro bez vody, kvůli zteřelý hadičce
|
25.1.09, 23:16 |
|
|
sharpers
|
Ondras83 píše: sharpers píše: Ondras83 píše: Šemik píše: Si tý pěny lízni, jestli je sladká tak je to fridex jestli ne tak neřešit.. ale ne že volížeš celý víčko ... jinak já sledoval olej včera a stále a pořád mezi riskama, tak jak sem ho tam před 8mi tisícema nalil ... no to já dolíval před 3měs, tj 2000km 4 litry a dneska pod ryskou min fakt to má najeto 70 tis?
podle servisky, podvozku a motoru prej jo...divalo se nato několik lidi.....přes zimu nebyla možnost prakticky zjistit jeslti něco neteče....teď jak bude sucho to bude jiné
|
26.1.09, 05:13 |
|
|
michalkatka
|
sharpers píše: podle servisky, podvozku a motoru prej jo...divalo se nato několik lidi.....přes zimu nebyla možnost prakticky zjistit jeslti něco neteče....teď jak bude sucho to bude jiné
prezri dobre všetky spoje (na Felicii ich zasa toľko nieje) ak máš niekde medzi hadicou a prírubou taký jemný rôsol (či ako to nazvať) tak to slzí tam, ono to priamo netečie, ale stíha sa to za tepla odparovať, väčšinou stačí ten spoj dotiahnuť, ale s citom, nepretoč tú pásku.
pokiaľ sa nemýlim tak ani nemáš vyhrievané sacie potrubie...
|
26.1.09, 11:14 |
|
|
Petr105
|
Kontrola netěsnosti se dělá tak, že se místo víčka nádobky dá víčko s otvorem a trochu se celá soustava natlakuje... Pak uvidíš, kde to teče...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
26.1.09, 11:26 |
|
|
michalkatka
|
Petr105 píše: Kontrola netěsnosti se dělá tak, že se místo víčka nádobky dá víčko s otvorem a trochu se celá soustava natlakuje... Pak uvidíš, kde to teče...
tak áno, natlakovať to za studena... vtedy sa voda toľko neodparuje.... dá sa to aj takto....
|
26.1.09, 11:28 |
|
|
Petr105
|
Ale opatrně, ne 8 atmosfér
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
26.1.09, 11:30 |
|
|
sharpers
|
no než bych se dostal k tomuhle tak to budu asi muset zjišťovat jinak.....asi takhle ...když sem ji koupil nic netelko...pak mi vyměnili olej, filtr a těsnění pod vanou.....takže asi bude nejlepší zkontrolovat filtr, to těsnění a jestli je dobře utáhlý vypouštěcí šroub že ?
|
1.2.09, 12:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|