Autor |
Zpráva |
Jiri
|
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
7.2.10, 17:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paži
|
Hele Jiří nemáš nějaký fotky přírody, města atp? Vypadáto tam hezky:)
|
7.2.10, 18:07 |
|
|
Jiri
|
paži píše: Hele Jiří nemáš nějaký fotky přírody, města atp? Vypadáto tam hezky:)
Tak fotky mam zalezi co by koho zajimalo....ale nevim kam to dat...sem do garaze se to asi moc nehodi..nebo nevim
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
9.2.10, 18:37 |
|
|
CrazyMan
|
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
9.2.10, 20:04 |
|
|
Ondras83
|
kolik že těch aut už vlastně máš? ...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
9.2.10, 20:09 |
|
|
Jiri
|
ja nevico bych sem mel dat z tech fotek toho mam tolik treba casem neco vymyslim udelam nejakou galerii nebo tak neco
aut prave uz moc nemam to co je v popisu a to jeste nevim co s tou octavkou a 1000MB doufam ze neskonci ve srote
|
9.2.10, 21:49 |
|
|
Jiri
|
tak parada otevrel sem kufr a plnej vody dvere nedolihaly poradne to sem spravil nepomohlo porad plny tak jsem to odplastoval a vubec tam nedrzelo treti brzdovy..tak jsem jej nacvaknul snad uz se tam koupat nebudu
|
28.2.10, 21:23 |
|
|
Jiri
|
zavada kourivosti mozna odstranena jen ze srandy me napadlo mrknout na zhavice a jeden KO takze sem dal novej a uvidime nenapadlo by me to protoze motor stratoval krasne na vsechny 4 ...asi se tam vzdy nahromadila nespalena nafta ve vyfuku a pak to blaflo a po delsi jizde uz Ok...no uvidime...uz mi jde i zadni ostrikovac
|
2.3.10, 22:00 |
|
|
Jiri
|
tak jedzdim a jezdim vynuloval jsem palubak a najel neco zatim pouze po meste a vyplivlo spotrebu 55mil na galon...galon UK jsem nasel ze je 4.5 litru...takze 55mil je 88Km na 4.5litru nafty...dale za pomoci matthese prepocet na 100km je teda 5.11l/100Km po meste...co si o tom myslite....a moc sem ji nesetril
|
7.3.10, 22:00 |
|
|
john-the-roxor
|
no pekná spotreba, veď dízel
OT: ozaj, koľko stojí tam u vás nafta? ako sa dáva na angličákoch prevodovka? je normálne ako na europskych autách? alebo hádžeš jednotku k sebe? :OT
|
8.3.10, 05:52 |
|
|
gokralik
|
Co jsem zatím viděl, tak převodovky jsou stejné jako u evropských aut. Tudíž řadíš jedničku od sebe.
Jirko, nemají to anglická auta (Rover, Jaguar...) naopak? Jako jedničku k sobě nebo taky od sebe?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
8.3.10, 11:57 |
|
|
Jiri
|
no nafta ..ja uz mam najeto skoro 200mil...teda skoro 300km a jeste jsem netankoval tak presne nevim ted kolik stoji ale neco pres libru asi libru deset....razeni je na vsechnautech stejne jak to mate vy i na anglickych rover jaguar..takze jednicky tu radime od sebe
jinak dalsi problem jde tam blbe petka chci preradit ze ctyrky tak ji tam nedostanu ...vetsinou...tak 99procentech musim dat paku zpet do neutralu a pak tam jde krasne bez pocitani zubu synchron vypada OK...zkusim mrknout na lana jestli to je nejak stelovatelne..ale nikdy sem se s timhle u fobie ani pola nesetkal..tak nevim
|
8.3.10, 21:50 |
|
|
Jiri
|
Takze nazuty dve pneu Pirelli P6000 na zadek abych mel na naprave stejne, tady muze byt kazda jina ale do cr chci mit stejne, voda do kufru uz netece tekla tretim brzdovym a zitra jdu na rozvody kdyz uz se tak peclive pripravuju na cestu co takhle nejaky minisraz na tu nedeli ...
|
13.3.10, 17:27 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja myslel minisraz u me A kdy ze vyjizdis?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.3.10, 18:10 |
|
|
Jiri
|
|
16.3.10, 00:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|