Hans/Kachnis - Škoda 130 L - Gargamel
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
jakto že je bez značek?...jinak ty samolepky na dveřích sem měli na 125L taky
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.12.09, 23:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
znacky jsem si schoval na urad, aby mi nekorodovali, uz tam mam troje
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
6.12.09, 00:24 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Koukám Gargamel neskutečnej fešák! Budu teď trochu egocentrický, ale kdo tady v tuhle chvíli zná to auto líp než já.... Fakt vypadá skvěle, jako za ty roky společné cesty životem nikdy!
Těší mě i reakce ostatních, jako by to pořád byl můj vůz! Těším se, až se s ním zase někdy svezu, byly to dobré časy!
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
6.12.09, 19:09 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Pjekny! Ty kola fakt super, necekal sem to. Ale jak rikam dycky, sniizit vepredu!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
6.12.09, 20:17 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Ty kola! To je žrádýlko!
|
6.12.09, 20:46 |
|
|
Petr105
|
Ve Veselí na nich jezdí ten vytuněnej červenej Rapid... Pěkný kola
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
6.12.09, 22:53 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Viky píše: Pjekny! Ty kola fakt super, necekal sem to. Ale jak rikam dycky, sniizit vepredu!
spis potrebuje GO vlecky, zadek je strasne nizko, ale jinak decentni snizeni je planu..jak vpredu, tak v zadu.. je to precijen sportovni sedan,ze
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.12.09, 21:28 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Dnes bylo probouzeci odpoledne, probudil jsem Gargyho a prohral ho, bohuzel prazdny predni Ronal mi nedovolil ani popojet, ale stejne je snih ..Dukezity je ze starter bude muset asi ven, protoze to startovalo tak nejak debilne baterku sem sice dobijel v prosince, ale delal to i predtim
|
7.3.10, 19:30 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
dnes a vcera probehy prvni vetsi prace na Gargym. S Petou_x jsme vyndali brzdove desticky, zkontrolovali chod 4pistku, rozhybali je, ocistili vse od bordelu, na zadnich brzdach promazali samostavy, rozhybali rucni brzdu a namontili nove bubny a pak Peta zdarne demontoval tazne zarizeni a zadni celo, vyloupli jsme motor 120, ocesali od potrubi a pricky a dnes to nasadili na motor 130 a ten namontili do vozu. Bohuzel funkcni zkouska neprobehla, na podzim jsem z nej vypustil olej a pujcil si vypustak, na coz jsem zapomnel, dale jsem si nevsiml, ze 130ka ma zapalko z fava, tak musim nekde dohledat krabicku a civku..motor je treba umyt a vymenit tesneni zdvihatek, ale nou problem, mam z fava dale jsme vymenili starter 0,66kW za silnesi,protoze tenhle krapet skomiral..ale vzdycky chytil..takze tak
jinak jsme nalezl na gargym 2 prasarny prvni montazni pena v leve kapse , druha - pravy plech pod motorem shnil, byl hnusny a nesel sundat, tak na nej nekdo polozil plech c.2 a jenom ho zasprcnul mezi puvodni plech a kastli
|
5.4.10, 20:22 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Koukám že Gargy je již oživován. O tom startéru jsme se bavili, dokud jsem s vozem jezdil já, tak vždy nastartoval.
Jinak ta pěna je svinstvo, to přiznávám, před lety byla v zápalu boje použita na rozpadající se levý zadní lem a nebýt toho, že se dutinou protlačila až do zmiňované kapsy motoru, účel splňuje dodnes. Druhé místo na voze, kde se vyskytuje, je střed pravého prahu, v místě po původní trubce pro zasunutí heveru.
A s tím plechem máš pravdu, jaks to napsal, tak si zpětně vybavuji, že když jsme se Šemikem v dávných dobách u něj v garáži měnili motor, na toto jsme narazili. Poněkud zvláštní řešení, ale bylo zachováno i po výměně agregátu, vše bylo zkrátka vráceno na své místo. A kdyby ses do toho nevrtal, tak to taky nepoznáš.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
9.4.10, 16:23 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
|
12.4.10, 21:17 |
|
|
Ondras83
|
no hele, a proč stotřícou nejezdíš jako spotřebákem a pořád honíš pepču?
|
12.4.10, 21:44 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
pepca ma plyn navic gargy mel do ted 120 motor a oleje zral stejne jako pepca..
|
12.4.10, 22:32 |
|
|
Ondras83
|
aha ...ale kdyby náhodou pepča kleknul, tak gargy je pojizdnej zástupce? to je vlastně i cipísek
joooo tak bych se chtěl mit
|
13.4.10, 11:51 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jo jenze to neni, sednu a jedu, protoze znacky sou v depozitu..
|
13.4.10, 19:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|