Autor |
Zpráva |
Jiri
|
zjistil sem ze mi prosakuje benzin ...ma to benzinovou pumpu mimo nadrz..ale oboji je u sebe v kufru a pod ni je mokro od benzinu...ale pri nastartovanem motoru nikde nic netece nekape.... ...pak je tak plechovej kryt napada me hadice mezi nadrzi a cerpadlem....pri zastaveni motoru ze by benzin tekl samovolne..ale hadice jde vrchem... ...ale jinak spotreba se pohybuje kolem tech 17....tak to asi netece moc
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
23.4.09, 21:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
tak aspon napisu co a jak ....co se deje...takze brzdove kotouce jsou potreba..zvlnene...porad prosakuje benzin..nekde pod nadrzi...dale ted je potreba chladic...kvuli tomu jeste porad vypalchuju prevodovku....zacalo to jit na pet valcu...meril sem kabely meli tak kolem 15 coz se me zdalo dost tak sem dal nove a porad zadna zmena...cekam jeste na palec a vicko rozdelovace to je viditelne vypalene...snad to bude tim..jinak nevim....dale tece olej z diferaku.simering kolem kardanu je potreba.....na to ze mam najeto asi 500mil....tak to neni moc zavad
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
20.5.09, 20:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já mam taky tak nějak a byla to spojka a vejfuk
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.5.09, 20:14 |
|
|
Jiri
|
Sadra17 píše: já mam taky tak nějak a byla to spojka a vejfuk
Ja su zvedavej co bude dal...chte jsem to vest do cr...a to je asi 2000km..to jeste nejsu ani v pulce...dily na to jsou vskutku levne ..kdyz uz jsou teda ...no i kdyz ja nevim treba v porovnani...zy sadu kabelu...to jest sedum kabelu 28liber..takze asi 30krat 30.... 900Kc vicko by melo byt 17liber a palec asi 2.70...ale neni to origo jaguar...kolik by to stalo v cr netusim
|
20.5.09, 20:39 |
|
|
Jiri
|
tak uz jezdim zase na vsech sest novej palec mel necelej 1Kilo a starej pres 25 ...vicko nevim taky bylo vypalene..ale nejvic sazim ze ten palec byl problem mozna castecne ty kabely
|
24.5.09, 15:05 |
|
|
Jiri
|
|
8.9.09, 18:20 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
mimo tema: muzu potvrdit ze s volantem na opacne strane se jezdi hodne spatne a jeste hur kdyz s takovym autem jezdite v CR
znamej dela v GB a obcas dojede s Mercedes-Benz E 320 CDI v plne palbe a automatem parkrat mi to auto pujcil muzu rict ze jizda je to skvela sedacky lepsi jak gauc v obyvaku ale kdyz se pri 130 Km/h koukate do prikopu neni to moc prijemne a jeste kdyz s takovym autem mate predjizdet
PS: videl sem v CR jezdit Felicii Combi s anglickyma cislama (dedek prej dela v anglii a auto jezdi v CR) ale jak resi tu kazdorocni technickou fakt nevim
|
8.9.09, 20:16 |
|
|
Jiri
|
me se ted uz s volantem napravo jezdi celkem normalne.....obcas se mi stane ze chci zatahnout rucku a saham po dverich nebo zase hledam klicku na okno na tunelu no ale ted uz se to da..zacatky nic moc no
|
8.9.09, 20:19 |
|
|
Jiri
|
|
6.12.09, 13:22 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nech je v depozitu oni ti samy od sebe nemůžou poslat techničák ten musíš vyzvednout osobně
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.12.09, 13:44 |
|
|
paži
|
mělo by to stačit vyzvednout, na den pojistit a pak zase uložit zpět do depozitu
|
6.12.09, 13:50 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Pěkný paži, ale bez STK nevyzvedneš čísla a nikdo ti to nepojistí... docela pešek ne?
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
6.12.09, 13:55 |
|
|
Jiri
|
vyzvednout by stacilo...a opet ulozit...jenze musi byt pojistka......to neni problem...ale musi byt i platna technicka.....coz uz je problem...nemam cas to na tech autech proste udelat....depozitum uz je ted jen na rok...a nerad bych dostal pozdeji nejakou tisicovou pokutu za prokroceni ...dalsi vec je ta..ze ty auta tam zase budou jen stat a hnit
|
6.12.09, 13:56 |
|
|
Jiri
|
Josef.Radocha píše: Pěkný paži, ale bez STK nevyzvedneš čísla a nikdo ti to nepojistí... docela pešek ne?
pojistka bez technicke jde ..navic to je yslim oboje do 1000ccm ..bylo to tenkrat nejakych 250 na mesic.....
|
6.12.09, 13:56 |
|
|
paži
|
Josef.Radocha píše: Pěkný paži, ale bez STK nevyzvedneš čísla a nikdo ti to nepojistí... docela pešek ne?
v tom případě mi vysvětli, jak jsem mohl a můžu platit povinný ručení na pionýra, kterej nebyl dvacet let na stk? normálně mi ho pojistili
|
6.12.09, 13:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|