Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
No popravdě můj rapid se dočkal renovací až po roce a o s velkou finanční injekcí od táty. Jenže Babička to bude mít horší tu si budu financovat sám. No i když jak se znám tak tátu zas zlomím a připíše mi to na futro:D
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
Naposledy upravil Josef.Radocha dne 12.3.09, 00:38, celkově upraveno 1
|
12.4.08, 21:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Josef.Radocha píše: No popravdě muj rapid se dočkal renovací až po roce a o s velkou finanční injekcíod táty. Jenže Kararínka to bude mít horší tu si bdu financovat sám. No ikdyž jak se znám tak tátu zas zlomím a připíše mi to na futro:D
Jo tak já injekce nedostávám, mi byla zakoupena spojka, jinak skoro vše sám, nebo semo tamo nějaký momentálně nutný drobnosti. A měla mi být od bábi a dědy injekce v podobě shrnutí : narozenin, svátku, vánoc, velikonoc, ale dostal jsem ......
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
12.4.08, 21:26 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Jansě no a navíc bydlet v Praze. Sice víc možností na brygádu, ale míň zručnejch lid. No je to vlastně je otázka co je lepší. Tady brygádu neschrastím, ale zato mechaniků, klempířů, lakýrníků a elektrykářů hafo.
|
12.4.08, 21:30 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Josef.Radocha píše: Jansě no a navíc bydlet v Praze. Sice víc možností na brygádu, ale míň zručnejch lid. No je to vlastně je otázka co je lepší. Tady brygádu neschrastím, ale zato mechaniků, klempířů, lakýrníků a elektrykářů hafo.
No tak já jsem brigošil při škole a vys.... jsem se na to, a teď to tak tak vytahuju abych nepropad, buď brigáda nebo škola noo, takže prachy nemám, možná o letních prázdninách se uděje něco velkýho jestli kua napropadnu
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
12.4.08, 21:34 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
WIO 46 píše: Josef.Radocha píše: Jansě no a navíc bydlet v Praze. Sice víc možností na brygádu, ale míň zručnejch lid. No je to vlastně je otázka co je lepší. Tady brygádu neschrastím, ale zato mechaniků, klempířů, lakýrníků a elektrykářů hafo. No tak já jsem brigošil při škole a vys.... jsem se na to, a teď to tak tak vytahuju abych nepropad, buď brigáda nebo škola noo, takže prachy nemám, možná o letních prázdninách se uděje něco velkýho jestli kua napropadnu Tak se snaž buu ti držet palce. Jinak to propadání znám mám hlavu furt pod kapotou a ne v knížkách
|
12.4.08, 21:41 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Josef.Radocha píše: Tak se snaž buu ti držet palce. Jinak to propadání znám mám hlavu furt pod kapotou a ne v knížkách
Se ti to tu zvrhává v pokec, nebylo by lepší ICQ, no jinak ty učitelky, co mám (na ty předměty co propadám), tak jedna mě nenávidí, a druhá, i když máme děják rok, si dokazuje prostě že bez dějáku to nejde, a k nám do třídy chodí holka co jí nechala rupnout, takžeee denně trávim dvě hodiny učením.
|
12.4.08, 21:45 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
WIO 46 píše: Josef.Radocha píše: Tak se snaž buu ti držet palce. Jinak to propadání znám mám hlavu furt pod kapotou a ne v knížkách Se ti to tu zvrhává v pokec, nebylo by lepší ICQ, no jinak ty učitelky, co mám (na ty předměty co propadám), tak jedna mě nenávidí, a druhá, i když máme děják rok, si dokazuje prostě že bez dějáku to nejde, a k nám do třídy chodí holka co jí nechala rupnout, takžeee denně trávim dvě hodiny učením. To taky známe a máš pravdu dem na to icq
|
12.4.08, 21:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jak to děláte já se neučim vůbec a nejhorší známku mam trojku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.4.08, 07:28 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
|
13.4.08, 12:08 |
|
|
Jarda S.
|
nj musíš si umět vybrat
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.4.08, 20:08 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Sadra17 píše: nj musíš si umět vybrat Neboti to do halvy skáče samo. Já fakt nevim.
|
15.4.08, 15:29 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Josef.Radocha píše: Neboti to do halvy skáče samo. Já fakt nevim.
No to se musim učit, když si vo hodinách čtu maxim, nebo jiný časáky a noviny.
|
15.4.08, 16:46 |
|
|
Jarda S.
|
WIO 46 píše: Josef.Radocha píše: Neboti to do halvy skáče samo. Já fakt nevim. No to se musim učit, když si vo hodinách čtu maxim, nebo jiný časáky a noviny.
já většinou spim
|
15.4.08, 19:00 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: já většinou spim
Tak já čtu a občas udělám ksicht zaujatej a jak tomu rozumim. Koukám že se to tu zas zvrhává v pokec.
|
15.4.08, 19:02 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
WIO 46 píše: Sadra17 píše: já většinou spim Tak já čtu a občas udělám ksicht zaujatej a jak tomu rozumim. Koukám že se to tu zas zvrhává v pokec. a votom to je ne? hlavvně když je sranda
|
15.4.08, 20:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|