Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 11.11.24, 00:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 DRYVERuv Silver Line COMBI 
Autor Zpráva
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
Krásnej kousek. Fakt libovka.

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

5.6.08, 20:11
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
MortE píše:
co by se mohlo stát? už si někdy viděl prasklej brzdovej kotouč?

Proc by ten kotouc mel praskat?? Nevim ceho se porad bojite. Uz sem videl ze kamos delal vetsi vylomeniny s brzdovyma kotoucama (Napriklad vyrabel si derovane kotouce - vzal vrzacku a vrtal :shock: :lol: :lol: )

6.6.08, 06:34

Příspěvek 
Josef.Radocha píše:
Krásnej kousek. Fakt libovka.

Dik to potesi kdyz se auto libi i ostatnim. :D

6.6.08, 06:35

Příspěvek 
Tak sem si uz inovoval pristrojovy stit ve svem povoze. Puvodni majitel pristrojovky je gokralik, ktery mi ji prodal. Takze velke diky tobe sefe. (jo a stou redukci pristrojovek to funguje jak ma a kdykoliv muzu vratit stary typ pristrojovky bez nejakych prohazovani dratku ve svorkovnici) Jelikoz jsem sundal rucicku tachometru jak sem predelaval pocet kilometru, a ukazovalo mi to asi o 15 km vic, tak sem to zas rozdelal, vratil stit bez plexiskla do auta a s rozebranou palubkopu hura do mesta k nejblizsimu informativnimu ukazateli rychlosti. Projel sem kolem toho radaru snad 20x (lidi kolem meli ze me asi prdeel) nez sem nastavil 50ku skutecnou a to co ukazuje pristrojovka. Pri tom ladeni sem si jeste rukou omylem drbl do rucicky otackomeru a ten zas prozmenu ukazoval o 500 otacek min,takze jeste si zajet pujcit stroboskop na predstih, kde jsou presne otaky... Vse by uz melo byt zkalibrovane a foto bude az nekdy casem. Uff to je zas slohovka :oops:

23.6.08, 21:43

Příspěvek 
fakt pěkný auto mám tu čest se sním potkávat i osobně vždy na něj koukám jak sjetej :oops:

Včelař

Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!

25.6.08, 10:09
Profil ICQ

Příspěvek 
škodař píše:
fakt pěkný auto mám tu čest se sním potkávat i osobně vždy na něj koukám jak sjetej :oops:

Proc se na neho koukas jak sjetej, kdyz mate doma to same, akorat kratsi verzi? :wink:

28.6.08, 19:47

Příspěvek 
DRYVER píše:
Tak sem si uz inovoval pristrojovy stit ve svem povoze. Puvodni majitel pristrojovky je gokralik, ktery mi ji prodal. Takze velke diky tobe sefe. (jo a stou redukci pristrojovek to funguje jak ma a kdykoliv muzu vratit stary typ pristrojovky bez nejakych prohazovani dratku ve svorkovnici) Jelikoz jsem sundal rucicku tachometru jak sem predelaval pocet kilometru, a ukazovalo mi to asi o 15 km vic, tak sem to zas rozdelal, vratil stit bez plexiskla do auta a s rozebranou palubkopu hura do mesta k nejblizsimu informativnimu ukazateli rychlosti. Projel sem kolem toho radaru snad 20x (lidi kolem meli ze me asi prdeel) nez sem nastavil 50ku skutecnou a to co ukazuje pristrojovka. Pri tom ladeni sem si jeste rukou omylem drbl do rucicky otackomeru a ten zas prozmenu ukazoval o 500 otacek min,takze jeste si zajet pujcit stroboskop na predstih, kde jsou presne otaky... Vse by uz melo byt zkalibrovane a foto bude az nekdy casem. Uff to je zas slohovka :oops:

Jestli všechno funguje, tak to jsem rád. Ať slouží :wink:

Nějak mi nejede ukažto....tak až pojede, pochválím ti tvůj vůz :D

28.6.08, 22:35

Příspěvek 
Tak jelikoz ukazto uz delsi dobu nefunguje a fotky jsou jaksi nenavratne pryc, tak sem dam aspon odkaz kde je najdete (na rajčati noo :lol: )
taže - http://dryver.rajce.idnes.cz/Silver_Line_Combi/#album

2.9.08, 22:38
Voditelj brodice

Příspěvek 
pocuj odkial si zohnal ten mikra odhlucnovaci kit na kurenie? mam na kapote a na stene ale na kurenie som nedostal

2.9.08, 22:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
deekay píše:
pocuj odkial si zohnal ten mikra odhlucnovaci kit na kurenie? mam na kapote a na stene ale na kurenie som nedostal

No koupil sem si odhlucnovaci sadu na felicii a tam to bylo. Teda bylo to trochu mensi, ale mel sem zbytky jeste z jedne sady, tak sem si to vystrihll jeste jeden pasek, aby to bylo pres cele to topeni. 8)

2.9.08, 22:54

Příspěvek 
Ještě chybí znak pátých dveří a už by byl od '93 k nerozeznání. 8) a konečně jsem si jej taky mohl prohlédnout.

2.9.08, 23:06

Příspěvek 
gokralik píše:
Ještě chybí znak pátých dveří a už by byl od '93 k nerozeznání. 8) a konečně jsem si jej taky mohl prohlédnout.

No on tam ten znak puvodne byl, ala ja ho asi pred pul rokem sundal (zajimalo me jak by to vypadalo bez nej) Ted uz vim ze se tam hodi, ale nechce se mi to tam zpatky lepit :oops:

2.9.08, 23:13

Příspěvek 
On je tam jenom přilepený nebo má dvě díry? Jinak si jej tam jdu hodit okamžitě taky. :lol: pak už můj Faťan bude taky vypadat jako '93 ještě sehnat ty plasty na lemy.

2.9.08, 23:20

Příspěvek 
gokralik píše:
On je tam jenom přilepený nebo má dvě díry? Jinak si jej tam jdu hodit okamžitě taky. :lol: pak už můj Faťan bude taky vypadat jako '93 ještě sehnat ty plasty na lemy.

Je tam jen prilepenej nejakou oboustranou paskou nebo nejakym tmelem ci ci to je.

3.9.08, 08:21

Příspěvek 
Tak sem se jednou doma nudil a vymyslel sem si ze z predni masky odstanim ten znak. Bude to vypadat nejak jak ma Vit na facku. (ted doufam ze me neukamenuje ze mu kopiruji napady, ale uz me to napadlo davno, jen ted sem ziskal dalsi masky na pokusy a mam trochu casu si s tim hrat)
vice zde: http://dryver.rajce.idnes.cz/maska_favorit/#album

4.9.08, 19:03
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další