Autor |
Zpráva |
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
NOVON píše: M4sterCZ píše: CrazyMan píše: to novon: mám schéma zapojení to M4ster: dvojčata?? to bych musel ještě tak půl metru povyrůst ale dneska jsem dokytoval a dobrousil pravou stranu... takže plnič a nastříkat a je to jak nové... te budu tahat za uši a bude:D a tu přistrojovku nebode problem předelat..ostatní to taky zvládli Znám jiný způsob..
tak sem zvědavý jaký a asi tuším jaký a až budeš v garáži tak ti dovezu tu centrálu akorat s neoriginální řidicí jednotkou centrálu:D
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
26.7.09, 14:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
NOVON
|
M4sterCZ píše: NOVON píše: M4sterCZ píše: CrazyMan píše: to novon: mám schéma zapojení to M4ster: dvojčata?? to bych musel ještě tak půl metru povyrůst ale dneska jsem dokytoval a dobrousil pravou stranu... takže plnič a nastříkat a je to jak nové... te budu tahat za uši a bude:D a tu přistrojovku nebode problem předelat..ostatní to taky zvládli Znám jiný způsob.. tak sem zvědavý jaký a asi tuším jaký a až budeš v garáži tak ti dovezu tu centrálu akorat s neoriginální řidicí jednotkou centrálu:D
Prostě rozebereš oboje budíky a poskládáš tak,aby byly zepředu nový typ a vnitřnosti+plošňák s konektory starý typ.. Není to věda-už jsem to dělal..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
26.7.09, 21:39 |
|
|
gokralik
|
No to už je jednodušší přeházet ty piny...Takhle budeš muset upravovat světlovod u otáčkoměru a spodní kontrolky ti nemusí sedět.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.7.09, 22:52 |
|
|
NOVON
|
gokralik píše: No to už je jednodušší přeházet ty piny...Takhle budeš muset upravovat světlovod u otáčkoměru a spodní kontrolky ti nemusí sedět.
Jo pokud rozumíš elektrice,tak jo;-)..Pozice kontrolek sedí..a strojky budíků zůstanou stejné,jen vyměníš polepy a rafičky..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
27.7.09, 09:34 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
NOVON píše: gokralik píše: No to už je jednodušší přeházet ty piny...Takhle budeš muset upravovat světlovod u otáčkoměru a spodní kontrolky ti nemusí sedět. Jo pokud rozumíš elektrice,tak jo;-)..Pozice kontrolek sedí..a strojky budíků zůstanou stejné,jen vyměníš polepy a rafičky..
ja bych radši sehnal patici a přeházel piny
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
27.7.09, 09:41 |
|
|
CrazyMan
|
přikláním se k zpřeházení pinů... než kuchat celou přístrojovku....
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
27.7.09, 09:45 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
CrazyMan píše: přikláním se k zpřeházení pinů... než kuchat celou přístrojovku....
hej to je na 5 minut přehodit piny a je to než se den sedet u přistrojovky a předělávat
|
27.7.09, 09:54 |
|
|
gokralik
|
NOVON píše: gokralik píše: No to už je jednodušší přeházet ty piny...Takhle budeš muset upravovat světlovod u otáčkoměru a spodní kontrolky ti nemusí sedět. Jo pokud rozumíš elektrice,tak jo;-)..Pozice kontrolek sedí..a strojky budíků zůstanou stejné,jen vyměníš polepy a rafičky..
No dobře, tak kontrolky sedí. I když nechápu jak, protože u nové přístrojovky jsou asi dvě navíc. Ale když jsem přehazoval přístrojovky já, tak otáčkoměr nefungoval. Musel jsem do té nové zabalit starý otáčkoměr a neseděl tam. Jeho světlovod vadil tomu polepu. Ale jen jsme to uřezali a všechno sedělo.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
27.7.09, 12:42 |
|
|
NOVON
|
Já se nehádám,v podstatě je mi to jedno.. Jen vím,že to jde,bo jsem to na jednom z 5-ti Favoritů,které jsem v životě měl,dělal..!
|
27.7.09, 13:15 |
|
|
CrazyMan
|
Tak pánové nastal docela obtížný problééém. Při rozjezdu škubnou kola směrem dozadu z čehož jsem usoudil že to jsou silentbloky... jak je vyměnit???
|
29.7.09, 20:52 |
|
|
gokralik
|
Nejsou to jen čepy? Silentbloky jakž takž normálně, sundat šrouby, staré silentbloky vytlačit, nové nandat, šroub utáhnout ve vodorovné poloze ramene a hotovo ne?
|
29.7.09, 21:21 |
|
|
CrazyMan
|
žádný lis netřeba??? jsem potěšen ale když už tak chci vyměnit všechny...
|
29.7.09, 21:23 |
|
|
gokralik
|
Třeba je. Já jsem je ještě neměnil...Ale myslím, že stačí vysoustružit takové soutyčí a pomocí svěráku to jde. Ale spíš bych to tipoval na čep. Kolik máš najeto?
|
29.7.09, 21:58 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
mame stejný problem auto mi škube jak stará devka:D silentblok na vodní pumpě je urvaný:D to stačí když sundaš pumpu vyklepeš starý a na svěráku nalisuješ nový:D
|
30.7.09, 07:50 |
|
|
NOVON
|
M4sterCZ píše: mame stejný problem auto mi škube jak stará devka:D silentblok na vodní pumpě je urvaný:D to stačí když sundaš pumpu vyklepeš starý a na svěráku nalisuješ nový:D
Odkud to víš?:-)
|
30.7.09, 11:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|