Autor |
Zpráva |
Šemik
|
No zabezpečení to chce na takovou krásku. Nechceš taky že by případný zloděj byl nakopán několika kV? Je to snadné na konstrukci
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
16.12.07, 22:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ritchie
|
Matthes píše: Ja bych to mlady holce nesveroval
No já taky ne,ale co mám dělat.Původní záměr byl koupit něco levnýho na otřískání do 10 tis. pro naučení.Podle fotek vypadala slušně,cena dobrá.Tak jsem si říkal,něco se opraví ,natře a bude stačit.Tak jsem pro ni jel do Teplic a když jsem to doma zvednul a lehnul pod to,tak jsem se málem rozbrečel radostí.Komplet vystříkaný rezistinem,vše jako nový.Ale myslím,že holka má geny po mě a bude slušná řidička. Leda,že by to někdo vyměnil za slušný Fávo.
|
16.12.07, 22:04 |
|
|
Šemik
|
ritchie píše: Matthes píše: Ja bych to mlady holce nesveroval No já taky ne,ale co mám dělat.Původní záměr byl koupit něco levnýho na otřískání do 10 tis. pro naučení.Podle fotek vypadala slušně,cena dobrá.Tak jsem si říkal,něco se opraví ,natře a bude stačit.Tak jsem pro ni jel do Teplic a když jsem to doma zvednul a lehnul pod to,tak jsem se málem rozbrečel radostí.Komplet vystříkaný rezistinem,vše jako nový.Ale myslím,že holka má geny po mě a bude slušná řidička. Leda,že by to někdo vyměnil za slušný Fávo.
Co ty na to Vítku
Taková krásná 742 jak o ní uvažuješ..
|
16.12.07, 22:08 |
|
|
michalkatka
|
aj keď sa venujem rade 781.XXX takýto kúsok musím aj ja pochváliť, chvála doterajšiemu majiteľovi, nech ťa svätý ochraňujú ak s tým autom niečo urobíš, alebo to dopustíš (ten alarm máš povolený)...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.12.07, 23:08 |
|
|
cyz
|
Myslím si že dcera to auto nezničí, aspoň bude o jednu škodovkářku víc spíš bych se bál jiných věcí.....nevím jak u vás ale u nás taková pěkná stará škodovka probouzí destruktivní sklony u zakomplexovaných vyhulenců nebo někde před diskotékou se může stát obětí ožralců kterým se nechce utrácet za taxíka....ale proti těm spolehlivě funguje alarm.
|
17.12.07, 08:31 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Šemik píše: ritchie píše: Matthes píše: Ja bych to mlady holce nesveroval No já taky ne,ale co mám dělat.Původní záměr byl koupit něco levnýho na otřískání do 10 tis. pro naučení.Podle fotek vypadala slušně,cena dobrá.Tak jsem si říkal,něco se opraví ,natře a bude stačit.Tak jsem pro ni jel do Teplic a když jsem to doma zvednul a lehnul pod to,tak jsem se málem rozbrečel radostí.Komplet vystříkaný rezistinem,vše jako nový.Ale myslím,že holka má geny po mě a bude slušná řidička. Leda,že by to někdo vyměnil za slušný Fávo. Co ty na to Vítku Taková krásná 742 jak o ní uvažuješ.. tak to se obávám, že ač krásná, tak měnit nebudeme... typ 105 není to, o čem bych snil
|
17.12.07, 13:42 |
|
|
ritchie
|
Tak dnes proběhlo seřízení ventilů a kompletní rozebrání a vyčištění karburace.Tak jsem zvědav,protože za tepla chytá na cvrnknutí ale za studena se jí moc nechce.I když napumpuju,tak docela dlouho točí naprázdno.Zkusím ještě hladinu.
|
27.12.07, 20:33 |
|
|
Šemik
|
Co zapalování? Správný odtrh, předstih, dobrý kondenzátor, čisté kontakty přerušovače a pod
|
27.12.07, 22:28 |
|
|
zokot
|
ritchie píše: Tak dnes proběhlo seřízení ventilů a kompletní rozebrání a vyčištění karburace.Tak jsem zvědav,protože za tepla chytá na cvrnknutí ale za studena se jí moc nechce.I když napumpuju,tak docela dlouho točí naprázdno.Zkusím ještě hladinu.
To světlo tam je odkud?
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
28.12.07, 21:30 |
|
|
ritchie
|
To je přenosná zářivka,abych na to viděl.
|
28.12.07, 22:27 |
|
|
zokot
|
Sem si nevšiml toho přívodního kabelu. myslel jsem že tam máš namontovaný nějaké světlo.
|
28.12.07, 22:30 |
|
|
maca
|
pěkná,fakt zachovalá
jo Kladno to jeto město,chodil jsek tam kdysi na učnák a to mě bohatě stačilo
|
28.12.07, 22:47 |
|
|
zokot
|
co máte pořád s tím Kladnem? chtěl jsem se tam v létě podívat, ale teď pochybuju.
|
28.12.07, 22:50 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
zokot píše: co máte pořád s tím Kladnem? chtěl jsem se tam v létě podívat, ale teď pochybuju.
Znamymu tam zmizel behem 5 minut zanovni Sup
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.12.07, 22:53 |
|
|
ritchie
|
No táák,kluci.Ono se snad jinde nekrade?Náhodou tady máme hornický skanzen,Vinařickou Horku-sopka nebo Kožovu horu s rozhlednou a lesy a Poldovku místy zarostlou nebo zbořenou.
|
28.12.07, 23:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|