Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 11.11.24, 02:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 131 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
 Krysolet007- Favorit 136L 
Autor Zpráva

Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
Příspěvek 
michalkatka píše:
krysolet007 píše:
Tak sem sdělal levé kolo, podivám se na rejdový čep... ten hajzl neni ani rok starý a už má prasklou manžetu :roll: Přitom je to česká výroba 180,- mohl sem mět čínu za 60,- a stejně to stojí za ho**o

čapy zháňam iba so značkou DAS - spokojnosť...

Díky, určitě se po nich podivám. Nevíte jestli jde ta samotná manžeta vyměnit nějak rozumně? Jak se tak na to dívám, tak s těma kroužkama bude boj...

17.4.08, 07:38
Pspvek Reklama

Příspěvek 
sharpers píše:
Citace:
dikec, ještě bych chtěl ten středový panel od rádia k ruční brzdě, ale sehnat to je nadlidský výkon.

nový tadyk....8)

http://www.skoda-tuning.cz/?goto=katalog&kat=2

starši nwm :roll:

Jojo, tady už sem taky byl, ale mají tam samé flokované, navíc žádný nevypadá jak origo škoda... A ty ceny... na vrakáči sem sehnal pro kamoše panel z feldy za 500,- , teď lituju že sem to nezapřel a nekoupil ho sobě :(

17.4.08, 07:41

Příspěvek 
Tak sem se úspěšně vrátil z STK :)
Jinak... potřeboval bych tak trochu vyvařit (hlavně) zadní podběhy a kolem tlumičů. POdobný problém jak teď řeší Vít. Ale přemýšlím jestli se nevyplatí koupit si vlastní CO svářečku, konkrétně tuto: http://www.svarecky-eshop.cz/telwin-svarecka-co2-bimax-4135-mig-mag-228.html . Mylim že je celkem slušná, umí to plyn, má ventilátor, pasují tam klasické velké cívky a hlavně na to je na netu moře náhradních dílů. Nevim kolik muže stát vyvaření u nějakého karosáře, ale takhle mi zbyde za ty prachy svářečka a mužu si vařit další díry co se zase objeví doma sám. Co vy na to?

26.5.08, 09:22
rejpal

Příspěvek 
K tomu potřebuješ ještě bombu, trysku, redukční ventil, ne? Neprodraží se to?

26.5.08, 09:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
fatal píše:
K tomu potřebuješ ještě bombu, trysku, redukční ventil, ne? Neprodraží se to?

Všechno další příslušenství je tady, ty ceny nejsou zas tak strašné. http://www.alfin-trading.cz/elektricke-naradi/?p=Svarecka-CO2-Bimax-4135--MIG-MAG A bomba se dá použít z vyřazeného hasičáku (je jich všude plno). V plnírně z ní vytahnou trubku, přetěsní a naplní. A možná to pude dobře aj trubičkovým drátem, takže tím by odpadla bomba, ventil atd...

26.5.08, 09:52
rejpal

Příspěvek 
Co si neuděláš sám, zmrví ti někdo jiný. Takže ti držím palce. :) Ale raději bych použil tu bombu, sice se v tom nevyznám, ale z trubičkového drátu asi ochrannou atmosféru nedostaneš.

26.5.08, 10:14

Příspěvek 
Citace:
Co si neuděláš sám, zmrví ti někdo jiný. Takže ti držím palce.

Přesně tak, pod to bych se podepsal, dík :lol:
No ta náplň co je v dutině toho drátu ochrannou atmosféru vytvoří. Nevýhoda je v tom, že se tvoří struska, takže to pak budu muset oklepat, ale zas takový problém to neni. A trubičkový drát je o dost dražší jak ten obyčejný, no vyzkoušim-uvidim

26.5.08, 10:26

Příspěvek 
krysolet007 píše:
Citace:
Co si neuděláš sám, zmrví ti někdo jiný. Takže ti držím palce.

Přesně tak, pod to bych se podepsal, dík :lol:
No ta náplň co je v dutině toho drátu ochrannou atmosféru vytvoří. Nevýhoda je v tom, že se tvoří struska, takže to pak budu muset oklepat, ale zas takový problém to neni. A trubičkový drát je o dost dražší jak ten obyčejný, no vyzkoušim-uvidim

Tak o tom jsem někde slyšel že to není zrovna eňo ňůňo...ale co je na tom pravdy nevím.

26.5.08, 11:42

Příspěvek 
Hlavně než něco koupíš, tak si pročti svarbazar, ať nekoupíš nějakou nádheru na nic. Hlavně aby měla klasické cívky a dobrý posun. Je také vhodné, když má elmag. ventil na plyn a spínání trafa stykačem, ale to se dá přinejhorším dodělat.

26.5.08, 12:00

Příspěvek 
Martin píše:
Hlavně než něco koupíš, tak si pročti svarbazar, ať nekoupíš nějakou nádheru na nic. Hlavně aby měla klasické cívky a dobrý posun. Je také vhodné, když má elmag. ventil na plyn a spínání trafa stykačem, ale to se dá přinejhorším dodělat.

Jojo, svarbazar.cz sem prolezl komplet. A po pečlivé úvaze a hledání sem došel právě k té Telwin CO2 Bimax 4135. Cívky sou tam 5kg takže pohoda, posuv jako u všech ostatních. Ten ventil s trafem nevím, to sem se nedočetl nikde...
Jestli se v tom trochu vyznáš, dá se vařit karoserie trubičkovým drátem?

26.5.08, 12:16

Příspěvek 
To nevím, s tím jsem nikdy nedělal, jen obyč CO, ale moc chvály jsem na to neslyšel.

26.5.08, 21:37
Hliník navždy.

Příspěvek 
Martin píše:
To nevím, s tím jsem nikdy nedělal, jen obyč CO, ale moc chvály jsem na to neslyšel.

Prej dobry jako reseni pro venkovni svarovani :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

26.5.08, 21:43

Příspěvek 
Tak sem dal dopředu podběhy, ještě mě čekají zadní, ale tam je to potřeba první trochu vyvařit. Někomu se plastové podběhy na autě nelíbí, ale nezdá se mi že by to favorita nějak hyzdilo. Ba právě naopak, líbí se mi to. No a ještě sem koupil FLAT stěrače. S těma starýma ramínkovíma se to nedá srovnávat, naprostá balada 8) Obrázek Obrázek Obrázek

29.5.08, 14:49

Příspěvek 
Pěkný... :wink: Taky se na ty plastový podběhy chystám... napřed to pořádně vytřu tlumexem a pak je tam šoupnu mám to v plánu na léto i s dutinama.

29.5.08, 15:05

Příspěvek 
Neex píše:
Pěkný... :wink: Taky se na ty plastový podběhy chystám... napřed to pořádně vytřu tlumexem a pak je tam šoupnu mám to v plánu na léto i s dutinama.

Dík :-) Já sem to jenom pořádně vyčistil ty podběhy. Tlumexem sem natíral jenom opravované místa. Sice mi rvalo srdce vrtat díry do blatníku, ale je to pořádně zapatlané vším co mě došlo pod ruku, tak snad mi to bude dělat jenom radost :lol:

29.5.08, 15:11
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 131 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další