Krysolet007- Favorit 136L
Autor |
Zpráva |
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
michalkatka píše: krysolet007 píše: Tak sem sdělal levé kolo, podivám se na rejdový čep... ten hajzl neni ani rok starý a už má prasklou manžetu Přitom je to česká výroba 180,- mohl sem mět čínu za 60,- a stejně to stojí za ho**o čapy zháňam iba so značkou DAS - spokojnosť...
Díky, určitě se po nich podivám. Nevíte jestli jde ta samotná manžeta vyměnit nějak rozumně? Jak se tak na to dívám, tak s těma kroužkama bude boj...
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
17.4.08, 07:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
krysolet007
|
Jojo, tady už sem taky byl, ale mají tam samé flokované, navíc žádný nevypadá jak origo škoda... A ty ceny... na vrakáči sem sehnal pro kamoše panel z feldy za 500,- , teď lituju že sem to nezapřel a nekoupil ho sobě
|
17.4.08, 07:41 |
|
|
krysolet007
|
Tak sem se úspěšně vrátil z STK
Jinak... potřeboval bych tak trochu vyvařit (hlavně) zadní podběhy a kolem tlumičů. POdobný problém jak teď řeší Vít. Ale přemýšlím jestli se nevyplatí koupit si vlastní CO svářečku, konkrétně tuto: http://www.svarecky-eshop.cz/telwin-svarecka-co2-bimax-4135-mig-mag-228.html . Mylim že je celkem slušná, umí to plyn, má ventilátor, pasují tam klasické velké cívky a hlavně na to je na netu moře náhradních dílů. Nevim kolik muže stát vyvaření u nějakého karosáře, ale takhle mi zbyde za ty prachy svářečka a mužu si vařit další díry co se zase objeví doma sám. Co vy na to?
|
26.5.08, 09:22 |
|
|
fatal
rejpal
|
K tomu potřebuješ ještě bombu, trysku, redukční ventil, ne? Neprodraží se to?
|
26.5.08, 09:29 |
|
|
krysolet007
|
fatal píše: K tomu potřebuješ ještě bombu, trysku, redukční ventil, ne? Neprodraží se to?
Všechno další příslušenství je tady, ty ceny nejsou zas tak strašné. http://www.alfin-trading.cz/elektricke-naradi/?p=Svarecka-CO2-Bimax-4135--MIG-MAG A bomba se dá použít z vyřazeného hasičáku (je jich všude plno). V plnírně z ní vytahnou trubku, přetěsní a naplní. A možná to pude dobře aj trubičkovým drátem, takže tím by odpadla bomba, ventil atd...
|
26.5.08, 09:52 |
|
|
fatal
rejpal
|
Co si neuděláš sám, zmrví ti někdo jiný. Takže ti držím palce. Ale raději bych použil tu bombu, sice se v tom nevyznám, ale z trubičkového drátu asi ochrannou atmosféru nedostaneš.
|
26.5.08, 10:14 |
|
|
krysolet007
|
Citace: Co si neuděláš sám, zmrví ti někdo jiný. Takže ti držím palce.
Přesně tak, pod to bych se podepsal, dík
No ta náplň co je v dutině toho drátu ochrannou atmosféru vytvoří. Nevýhoda je v tom, že se tvoří struska, takže to pak budu muset oklepat, ale zas takový problém to neni. A trubičkový drát je o dost dražší jak ten obyčejný, no vyzkoušim-uvidim
|
26.5.08, 10:26 |
|
|
gokralik
|
krysolet007 píše: Citace: Co si neuděláš sám, zmrví ti někdo jiný. Takže ti držím palce. Přesně tak, pod to bych se podepsal, dík No ta náplň co je v dutině toho drátu ochrannou atmosféru vytvoří. Nevýhoda je v tom, že se tvoří struska, takže to pak budu muset oklepat, ale zas takový problém to neni. A trubičkový drát je o dost dražší jak ten obyčejný, no vyzkoušim-uvidim
Tak o tom jsem někde slyšel že to není zrovna eňo ňůňo...ale co je na tom pravdy nevím.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
26.5.08, 11:42 |
|
|
Martin
|
Hlavně než něco koupíš, tak si pročti svarbazar, ať nekoupíš nějakou nádheru na nic. Hlavně aby měla klasické cívky a dobrý posun. Je také vhodné, když má elmag. ventil na plyn a spínání trafa stykačem, ale to se dá přinejhorším dodělat.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
26.5.08, 12:00 |
|
|
krysolet007
|
Martin píše: Hlavně než něco koupíš, tak si pročti svarbazar, ať nekoupíš nějakou nádheru na nic. Hlavně aby měla klasické cívky a dobrý posun. Je také vhodné, když má elmag. ventil na plyn a spínání trafa stykačem, ale to se dá přinejhorším dodělat.
Jojo, svarbazar.cz sem prolezl komplet. A po pečlivé úvaze a hledání sem došel právě k té Telwin CO2 Bimax 4135. Cívky sou tam 5kg takže pohoda, posuv jako u všech ostatních. Ten ventil s trafem nevím, to sem se nedočetl nikde...
Jestli se v tom trochu vyznáš, dá se vařit karoserie trubičkovým drátem?
|
26.5.08, 12:16 |
|
|
Martin
|
To nevím, s tím jsem nikdy nedělal, jen obyč CO, ale moc chvály jsem na to neslyšel.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
26.5.08, 21:37 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin píše: To nevím, s tím jsem nikdy nedělal, jen obyč CO, ale moc chvály jsem na to neslyšel.
Prej dobry jako reseni pro venkovni svarovani
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
26.5.08, 21:43 |
|
|
krysolet007
|
|
29.5.08, 14:49 |
|
|
Neex
|
Pěkný... Taky se na ty plastový podběhy chystám... napřed to pořádně vytřu tlumexem a pak je tam šoupnu mám to v plánu na léto i s dutinama.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
29.5.08, 15:05 |
|
|
krysolet007
|
Neex píše: Pěkný... Taky se na ty plastový podběhy chystám... napřed to pořádně vytřu tlumexem a pak je tam šoupnu mám to v plánu na léto i s dutinama.
Dík Já sem to jenom pořádně vyčistil ty podběhy. Tlumexem sem natíral jenom opravované místa. Sice mi rvalo srdce vrtat díry do blatníku, ale je to pořádně zapatlané vším co mě došlo pod ruku, tak snad mi to bude dělat jenom radost
|
29.5.08, 15:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|