Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
4 sem dostal a 4 pouzil. To cos koupil vskutku Gomet neni.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
17.3.09, 18:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes píše: 4 sem dostal a 4 pouzil. To cos koupil vskutku Gomet neni.
No jo no ted uz to taky vim....
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
17.3.09, 18:39 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Tak jsem dneska projel 3 mototechny a do jedne jsem psal e-mail tatka se mi cestou do prace zastavil ve 2 dalsich mototechnach. Vysledek je takovy, ze manzetu s medou stale nemam V te co jsem psal e-mail maji pouze sady SPIDAN stejne jako u Bartaka. Rozhodne to je kvalitni zbozi ale ja shanim pouze manzetu. V mototechne v holesovicich meli pouze dve, slovy dve, manzety typu manzeta bez zapichu na uzsi strane. V Auto Stangl vubec netusili, ze existuje stary a novy typ takze mi nabidli novejsi typ od vyrobne LOBRO. Tatka byl v Krci a Jeremenkove. V krci meli cosi snad jeste neco horsiho nez na co jsme doted narazili. Typove to byla manzeta bez zapichu a prej na omak prisernej matros. V Jeremenkove meli manzetu typove bez zapichu ale zato na omak kvalini material. Mam ji doma. Taky jsem psal e-mail do Rubeny zda manzety s medvidkem jeste budou. Take jsem se jich ptal, zda jsou primo vyrobci techto manzet. Take jsem se jich otal na manzety TF a na manzety bez zapichu na uzsi strane pac obe jsou podle prodejcu od nich. Hned jak odpovi, budu informovat. Jinak az sezenu manzety Rubena vezmu vsechny naschromazdene manzety a za pomoci me mamky, ktera je chemikarka, zkusim provest testy na kvalitu pryze...
|
18.3.09, 18:00 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
na autokelly něco maji píšou originál ale nevim nevim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.3.09, 18:56 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Sadra17 píše: na autokelly něco maji píšou originál ale nevim nevim
Hele jejich original nejak nechapu. Vsude kde maj original neni znacka, ze to ma kvalitu jako original dil a navic kdyz pak kouknu na fotky tak originalem oznacujou prakticky vsechno co nema vyrobce Semik povidal, ze se mi zepta u nich v mototechne a pokud budou mit Rubeny s medou tak ho pak pozadam aby mi je koupil a pri nejblizsi prilezistosti predal. U nas v mototechne jsem je pozadal, ze az budou objednavat at si vyzadaj ty s medou a chlapik slibil, ze tak ucini a ze se mam optat zhruba za 2 tydny...
|
18.3.09, 19:29 |
|
|
LUCAS
|
taky tedka delam poloosy a zitra si jdu pro manzety tak jsem zvedav jestli budou met s tim medou jak tady pisete. pak dam vedet.
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
18.3.09, 20:26 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
LUCAS píše: taky tedka delam poloosy a zitra si jdu pro manzety tak jsem zvedav jestli budou met s tim medou jak tady pisete. pak dam vedet.
Zajed tam a povez co ti nabidli. Jediny co ma cenu brat sou s medvidkem(najdes ve forkach co sem nafotil), GOMETy nebo SPIDAN. Gometky, jestli jsem spravne hledal, se vyznacujou tim, ze v zapichu(drazce) na manzetu na sirsi strane ma ciselne oznaceni typu par pismen a cisel a je to, jak rika Semik, takovej matnej hrubej povrch spis do seda nez do cerna... SPIDAN sem po pravde nevidel ale ty prodavaj vetsinou pouze v sadach se sponama a tukem. Jestli to bude nejakej no name ne TF tak to ani neber a poptej se jinde A informuj co jsi teda poridil/neporidil...
|
18.3.09, 22:17 |
|
|
HaBaKuK
|
Majlanky píše: LUCAS píše: taky tedka delam poloosy a zitra si jdu pro manzety tak jsem zvedav jestli budou met s tim medou jak tady pisete. pak dam vedet. Zajed tam a povez co ti nabidli. Jediny co ma cenu brat sou s medvidkem(najdes ve forkach co sem nafotil), GOMETy nebo SPIDAN. Gometky, jestli jsem spravne hledal, se vyznacujou tim, ze v zapichu(drazce) na manzetu na sirsi strane ma ciselne oznaceni typu par pismen a cisel a je to, jak rika Semik, takovej matnej hrubej povrch spis do seda nez do cerna... SPIDAN sem po pravde nevidel ale ty prodavaj vetsinou pouze v sadach se sponama a tukem. Jestli to bude nejakej no name ne TF tak to ani neber a poptej se jinde A informuj co jsi teda poridil/neporidil...
SPIDANky se prodávají i samostatně.
_________________ Škoda Felicia GLXi - "Žába" (136 BMM, r.v:96)
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=14845
|
19.3.09, 08:04 |
|
|
LUCAS
|
Majlanky píše: LUCAS píše: taky tedka delam poloosy a zitra si jdu pro manzety tak jsem zvedav jestli budou met s tim medou jak tady pisete. pak dam vedet. Zajed tam a povez co ti nabidli. Jediny co ma cenu brat sou s medvidkem(najdes ve forkach co sem nafotil), GOMETy nebo SPIDAN. Gometky, jestli jsem spravne hledal, se vyznacujou tim, ze v zapichu(drazce) na manzetu na sirsi strane ma ciselne oznaceni typu par pismen a cisel a je to, jak rika Semik, takovej matnej hrubej povrch spis do seda nez do cerna... SPIDAN sem po pravde nevidel ale ty prodavaj vetsinou pouze v sadach se sponama a tukem. Jestli to bude nejakej no name ne TF tak to ani neber a poptej se jinde A informuj co jsi teda poridil/neporidil...
tak chlapi neni to jak jsem myslel ze dojdu, koupim a odejdu. je to docela problem sehnat neco normalniho. ty cinsky gumovy smejdy strakaty ze kterych jeste trci guma (neni to pekne opracovany), ktery mi nabizeli vsude(asi 4 shopy) az na jeden shop (fakt dobrej, sezenou tam skoro vsechno i kdyz to nemaj), ale taky tam nemeli ty RUBENA, meli sice pekny ale noname tak jsem rikal borcovi at to zkusi objednat ty RUBENA tak uvidim pristi tyden. Ale zitra jeste pujdu tady u nas tak uvidim. Neni to zadna sranda s tema vecma na š130-136.
mimochodem mam jednu poloosu s jehlickama a druhou s kluznyma pouzdrama v kamenech na tripoidu
|
19.3.09, 19:10 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
LUCAS píše: mimochodem mam jednu poloosu s jehlickama a druhou s kluznyma pouzdrama v kamenech na tripoidu
Pokud Tě to psychicky nedeptá (mě by to teda vadilo ) tak to kašli. Jinak ano, všechno na obyčejné 105/120 mají, ale něco na vlečku, to bývá někdy problém.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
19.3.09, 19:18 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
a lepší už to s materiálem nebude, na blbýho favorita už taky nic moc originál není, všude čína. A když jsem se ptal, proč to tak je, tak mě chlapík v krámě povídal: "To máte těžký, budu tady mít rozdělovač originál, za 2200, a bude tady dva roky ležet, když mám čínu za pětikilo, tak jich prodám dost a to že předstih lítá, jak se mu zachce, to lidem vubec nevadí."
|
19.3.09, 19:22 |
|
|
LUCAS
|
Carlos píše: LUCAS píše: mimochodem mam jednu poloosu s jehlickama a druhou s kluznyma pouzdrama v kamenech na tripoidu Pokud Tě to psychicky nedeptá (mě by to teda vadilo ) tak to kašli. Jinak ano, všechno na obyčejné 105/120 mají, ale něco na vlečku, to bývá někdy problém.
no abych se priznal docela me to depta, ale nechce se mi kvuli tomu rozebirat a cistit dalsi poloosu. jeste ted mi smrdi ruce od te hnusne 100 lete vazeliny
|
19.3.09, 19:47 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
LUCAS píše: no abych se priznal docela me to depta, ale nechce se mi kvuli tomu rozebirat a cistit dalsi poloosu. jeste ted mi smrdi ruce od te hnusne 100 lete vazeliny
Jo ta vazelína docela nechutně smrdí, co?
Vít: Bohužel je to tak, sice je to pak dražší, ale v konečném důsledku se to vyplatí, jak tím jak auto jede, nebo i tím, že ten za 500 ho.... vydrží. Jinak někdo mi řikal že na nějakým čínským rozdělu podtlakovka ne že předstih přidává, ale ubírá.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
19.3.09, 19:51 |
|
|
LUCAS
|
Carlos píše: LUCAS píše: no abych se priznal docela me to depta, ale nechce se mi kvuli tomu rozebirat a cistit dalsi poloosu. jeste ted mi smrdi ruce od te hnusne 100 lete vazeliny Jo ta vazelína docela nechutně smrdí, co?
jo, hodne nechutne. no ale jeste uvidim. mozna udelam jeste jednu sadu poloos. ted stejne nemuzu jeste skladat vlecku protoze musim nechat v sikmich ramenech vymenit loziska a taky ted nejsou prasule na novy podelny ramena a vyztuhy
|
19.3.09, 19:56 |
|
|
ventYl
|
Vít píše: a lepší už to s materiálem nebude, na blbýho favorita už taky nic moc originál není, všude čína. A když jsem se ptal, proč to tak je, tak mě chlapík v krámě povídal: "To máte těžký, budu tady mít rozdělovač originál, za 2200, a bude tady dva roky ležet, když mám čínu za pětikilo, tak jich prodám dost a to že předstih lítá, jak se mu zachce, to lidem vubec nevadí."
ono ze ten rozdelovac nelezi na krame, by ani tak nevadilo, keby sa niekde dal objednat. ak sa neda ani to, tak to uz je seriozny pruser.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
19.3.09, 19:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|