Autor |
Zpráva |
chemer
Moderátor
|
|
18.6.09, 15:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paži
|
hej díky, objednávám
|
18.6.09, 15:50 |
|
|
LUCAS
|
tak jsem dnes do auta namontoval tacháč z mého kola. vzhledem k tomu ze mam L palubku tak jsem to vyresil takto:
co na to rikate? nejaky tip kam jinam to umistit?
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
21.7.09, 16:47 |
|
|
paži
|
takhle to podle mě docela jde....jinak bez vrtání do kastele nevím...možná prostě přilepit oboustranou izolepou někam na přístrojovku, tak jak ti to bude vyhovovat....
proč jsi ho tam dával?
|
21.7.09, 16:52 |
|
|
Capricorn
|
Máš stejný tachák na kolo jako já
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
21.7.09, 17:29 |
|
|
LUCAS
|
pazi píše: takhle to podle mě docela jde....jinak bez vrtání do kastele nevím...možná prostě přilepit oboustranou izolepou někam na přístrojovku, tak jak ti to bude vyhovovat....
proč jsi ho tam dával?
vrtani do kastle mi nevadi pokud to neni na nejakych kriticky cholostivých místech. jeste jsem premyslel ze bych ho dal misto prepinace cyklovače ktery je misto kontrolky waringů ale nevim kam bych pak dal ten cyklovac. jedine vhodne misto me napadlo tohle. a jinak daval jsem ho tam protoze mi vynechava pocitadlo kilometrů a eviduju si natankovany benzin a kdyz to vynechava, to je pak statistika nanic. zatim to mam teda jen v kabine. musim sehnat nejaky lepidlo kterym prilepim magnet na rafek.
|
21.7.09, 17:45 |
|
|
LUCAS
|
Capricorn píše: Máš stejný tachák na kolo jako já
jj, mam ho uz asi 5 let nebo mozna i 6 a stale slape jako hodinky. taky stal sveho casu nejakych 680kč
|
21.7.09, 17:46 |
|
|
Capricorn
|
Já mám vlastně dva když se to tak vezme... Cateye Tomo a Cateye Tomo XC (oba CC-ST200) Ten první mám už ale deset let kde jsem ho měl na svým starým horským kole a ten druhý XC stříbrný mám asi 8 let kdy jsem koupil kolo nové a dostal jsem ho jako dárek. Takže si je prakticky můžu střídat protože jsou úplně stejné Jen trochu škoda že měří jen do 99 km/h.
|
21.7.09, 17:54 |
|
|
LUCAS
|
Capricorn píše: Já mám vlastně dva když se to tak vezme... Cateye Tomo a Cateye Tomo XC (oba CC-ST200) Ten první mám už ale deset let kde jsem ho měl na svým starým horským kole a ten druhý XC stříbrný mám asi 8 let kdy jsem koupil kolo nové a dostal jsem ho jako dárek. Takže si je prakticky můžu střídat protože jsou úplně stejné Jen trochu škoda že měří jen do 99 km/h.
cože? jen do 99? sakra tak to jsem nevedel. tak to budu muset koupit nejaky jiny
|
21.7.09, 17:58 |
|
|
Capricorn
|
Já si ho chtěl taky dát do auta ale jak jsem zjistil že je jen do 99 km/h tak jsem se na to vykašlal... Když tak koupím bezdrátovou Sigmu která je do 200 km/h i víc. Sice člověk nelítá víc jak stovkou pořád ale když už tak už...
|
21.7.09, 18:04 |
|
|
LUCAS
|
Capricorn píše: Já si ho chtěl taky dát do auta ale jak jsem zjistil že je jen do 99 km/h tak jsem se na to vykašlal... Když tak koupím bezdrátovou Sigmu která je do 200 km/h i víc. Sice člověk nelítá víc jak stovkou pořád ale když už tak už...
zatím teda necham tenhle a pozdeji koupim neco lepsiho no. nejspýš asi tenhle SIGMA
|
21.7.09, 18:22 |
|
|
Capricorn
|
No vždyť jo... když už sis dal tu práci s instalací tak si ho aspoň užij. Ale tak mě napadá že ten bezdrátový přenos co jsem zmínil by asi zrovna v autě nebyl moc dobrý nápad...
|
21.7.09, 18:26 |
|
|
LUCAS
|
Capricorn píše: No vždyť jo... když už sis dal tu práci s instalací tak si ho aspoň užij. Ale tak mě napadá že ten bezdrátový přenos co jsem zmínil by asi zrovna v autě nebyl moc dobrý nápad...
taky si myslim. nekde se to tu i resilo. je to delane i u tech drachych kousků pouze na malou vzdalenost vidlice - riditka. bezdratove si myslim ze by to urcite neslo. precejen je tam toho dost co brani signalu. no zatim necham tenhle. je fakt ze vic jak 100 jedu opravdu malokdy. jezdim hodne na spotřebu.
|
21.7.09, 18:33 |
|
|
LUCAS
|
tak dnes jsem rozdelal budiky prtože ručičky které jsem nabarvil cervenou lihovkou nejak vybledly a stříknul jsem to cervenym sprejem. při té příležitosti jsem vymenil prevody v tachometru který přestával místy počítat km za zelezne které jsem vybral ze starých budíků které zůstali po dědovo škodě 100. jak jsem zjistil, plastove kolecko bylo praskle
...
|
24.7.09, 20:31 |
|
|
LUCAS
|
tak dnes se mi snazil opět ujet Peugeot 106 ketry v obci jel 40 a v okamziku kdy jsem hodil blinkr a vybocil ze smeru na to dupl a chtel mi ujet (dementni mlada blondyna, asi ji to ve autoskole neucili ze kdyz ji nekdo zacina predjizdet ze se ma nechat). Ja jsem se však nedal, dupl jsem na to, rozjel 4ku na 110, hodil petku a pekne ve 132km/h jsem ho predjel a uplne mu ujel. Samozrejme uz mimo obec. Ale pri teto prilezitosti jsem zjistil ze muj digitalni tachometr z kola o kterem jsem puvodne myslel ze je pouze do 99km/h ukazuje i pres 100. ma totiz 3 cisla, ale v malych rychlostech ukazuje i desetiny. Ve velkych vvyuziva tedy to misto pro desetiny. Takze jsem rad a nemusim kupovat jiny tachometr Dále jsem jeste zjistil jak to jede na 6000rpm to jsem jeste nemel vyzkouseno. Akorat me teda stve ze na 5ku kdyz jedu 130 tak to toci myslim pres 4000 neco a je to docela rachot. Se vleckovou prevodovkou 3,9 by to mohlo byt lepsi ne?
|
31.7.09, 17:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|