Autor |
Zpráva |
Viky
Pan Kapitán
|
Radic píše: kachnis píše: taky bych chtel mit tolik vlasu..jinak ta fotka napad dobrej..kazdej by moh na tw umistit fotku sebe a auta, takovej seznam podle xichtu tak ohledně osobních fotek...nejlíp nová rubrika podobná garáži...jen s názvem hospoda
Nezda se vam bejt lepsi proste k fotkam auta pridat fotku xichtu? To snad kazdej umi editovat vlastni zpravy, ne?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
23.1.08, 09:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
a jo Viki , ty ses tu opravnene bosej, teda bosem
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
23.1.08, 11:42 |
|
|
bany.xf.cz
|
No jo vlastně...
Pane Viky, zajisté máte pravdu. Dáme si ty naše ksichty k autům do garáže.
Jen Váš nápad, pane Viky, je ten nejlepší.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
23.1.08, 12:01 |
|
|
maca
|
|
23.1.08, 12:41 |
|
|
maca
|
|
24.1.08, 11:52 |
|
|
bany.xf.cz
|
No to mi povídej o tom nárazníku.
Kolik sis zlomil pacek?
Já, když sem to viděl jsem ho ani nesundaval, protože se znám
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
25.1.08, 06:30 |
|
|
maca
|
bany.xf.cz píše: No to mi povídej o tom nárazníku. Kolik sis zlomil pacek? Já, když sem to viděl jsem ho ani nesundaval, protože se znám
Čoveče ani jednu jsem neulomil
Jinak čelo už mam doma,lakovna odvedla supr prácičku
|
25.1.08, 15:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nandavani toho cela bude adrenalinovy zazitek aby se neskrablo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
27.1.08, 22:43 |
|
|
maca
|
Matthes píše: Nandavani toho cela bude adrenalinovy zazitek aby se neskrablo
bohužel se mi to povedlo
|
28.1.08, 17:34 |
|
|
maca
|
|
28.1.08, 17:38 |
|
|
Šemik
|
To se mi nějak nezdá, to má velký rozsah štelé,, nevpříčil se ti ten zámek jen? Nebo jej kousek propilovat.
Jinak čelo i Rapid krásný
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.1.08, 17:50 |
|
|
maca
|
Šemik píše: To se mi nějak nezdá, to má velký rozsah štelé,, nevpříčil se ti ten zámek jen? Nebo jej kousek propilovat. Jinak čelo i Rapid krásný
zámek je v poho,je co nejvejš a stejně kapota nezaklapne
|
28.1.08, 19:45 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
maca píše: bohužel se mi to povedlo
A je to vidiet ? inac paradna pracicka je to fakt super ja to lakujem miesanou farbou v spreji
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
28.1.08, 19:49 |
|
|
maca
|
Jonny píše: maca píše: bohužel se mi to povedlo A je to vidiet ? inac paradna pracicka je to fakt super ja to lakujem miesanou farbou v spreji
naštěstí moc ne,ale štve mě to
|
28.1.08, 20:06 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
maca píše: Jonny píše: maca píše: bohužel se mi to povedlo A je to vidiet ? inac paradna pracicka je to fakt super ja to lakujem miesanou farbou v spreji naštěstí moc ne,ale štve mě to
Si detailista keby ma mal stvat kazdy skrabancek tak ma asi porazi . Neni to vidiet - neriesim ale ak niesi ako ja tak vezmi lakovu fixku a za3 si to a ten zamek .... skus viac zatlacit ,mne to ties nezaklapne ale viac zatlacim ......a cvak !
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
28.1.08, 20:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|