Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 11.11.24, 01:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 174 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
 LUCAS - 136GL 
Autor Zpráva
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
to jo... O tom žádná... myslím že to klesne na necelé 3600rmp... tady je přepočet http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=115

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

31.7.09, 22:36
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tak ti teda šlape ten cyklopočítač i přes těch 99 km/h? Ale je to zvláštní ten údaj v manuálu opravdu byl to jsem si nevymyslel. Možná že se přes tuhle rychlost bude zkracovat jeho životnost... těžko říct jak to bylo myšleno. V každým případě tam bylo Max. Speed ... 99 Km/h.

10.8.09, 12:30

Příspěvek 
Capricorn píše:
Tak ti teda šlape ten cyklopočítač i přes těch 99 km/h? Ale je to zvláštní ten údaj v manuálu opravdu byl to jsem si nevymyslel. Možná že se přes tuhle rychlost bude zkracovat jeho životnost... těžko říct jak to bylo myšleno. V každým případě tam bylo Max. Speed ... 99 Km/h.

jj, šlape to. mas tam 3 mistny displej. 2 velky cisla a 1 maly. to 1 male pri malych rychlostech je jako desetina a nad 99 se to pouziva jako pro cele cislo. mam to vyzkousene

10.8.09, 15:24
Profil ICQ

Příspěvek 
tak jsem vymenil pruziny a horni ulozeni pruzin, jedno kolo je rovne ale druhy ma áčko. co vsechno muze mit vliv na áčka u kyvku? nevíte? :-)

28.9.09, 17:25
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Co jsem tak stihl vypozorovat, tak Ačka u kyvky dělaj pouze a jenom péra ale zkušenější mě kdyžtak opraví...

28.9.09, 20:46

Příspěvek 
chemer píše:
Co jsem tak stihl vypozorovat, tak Ačka u kyvky dělaj pouze a jenom péra ale zkušenější mě kdyžtak opraví...

tak to ti vyvrátím i já. kdyz mas spatne horni ulozeni tak mas taky áčka. ja vymenil pruziny ktere jsem vzal z auta ktere nemelo acka, ale to horni ulozeni jsem si z nej nevzal a to byla osudova chyba. dal jsem tam jine ty horni drzaky a na jednom kole je porad acko, mensi ale porad je a na druhem neni. mozna ze je to tim ze kazdy ten horni drzak je z jineho auto tudiz jinak opotrebeny, ale mozna ze to bude i necim jinym, ale nevim tedy čím. a proto se tady ptám :-)

28.9.09, 21:05
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
No chtěl jsem tim říct že se to týká obecně pružin (+ to co je nad nima, nebo pod nima) a ne jako u vlečky kde je to třeba ramenem.

28.9.09, 22:24
Senior TW team

Příspěvek 
chemer píše:
No chtěl jsem tim říct že se to týká obecně pružin (+ to co je nad nima, nebo pod nima) a ne jako u vlečky kde je to třeba ramenem.

opět upravím - na spotřebáku jsme vyměnil - pružiny, domky, gumy a na jedné straně áčko je a na druhé ne - jedíné možne vysvětlení je ( a ukázalo s ejako správné) nakroucená šavle...

Jinak pružiny jsou neštěstí - ja dal na Karkulu vše nové a po jedné menší cestě (do Švédska a zpět) mám na zadku stabilně menší áčka - pružiny jsou asi z bláta nebo nevím.. a jelikož to nechci řešit nasazením nesmyslných gum do pružin, budu se ubírat cestou tvrdších pružin an zadek....

Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?

29.9.09, 11:18

Příspěvek 
takze udelam podlozku bud domek pruziny, jinym zpusobem to asi nelze vyresit. a nebo se proste holt budu muset smířit s tim ze dokud nebude hotová vlečka tak budou áčka :-D

29.9.09, 16:41
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 174 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12