|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
to jo... O tom žádná... myslím že to klesne na necelé 3600rmp... tady je přepočet http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=115
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
31.7.09, 22:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Capricorn
|
Tak ti teda šlape ten cyklopočítač i přes těch 99 km/h? Ale je to zvláštní ten údaj v manuálu opravdu byl to jsem si nevymyslel. Možná že se přes tuhle rychlost bude zkracovat jeho životnost... těžko říct jak to bylo myšleno. V každým případě tam bylo Max. Speed ... 99 Km/h.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
10.8.09, 12:30 |
|
|
LUCAS
|
Capricorn píše: Tak ti teda šlape ten cyklopočítač i přes těch 99 km/h? Ale je to zvláštní ten údaj v manuálu opravdu byl to jsem si nevymyslel. Možná že se přes tuhle rychlost bude zkracovat jeho životnost... těžko říct jak to bylo myšleno. V každým případě tam bylo Max. Speed ... 99 Km/h.
jj, šlape to. mas tam 3 mistny displej. 2 velky cisla a 1 maly. to 1 male pri malych rychlostech je jako desetina a nad 99 se to pouziva jako pro cele cislo. mam to vyzkousene
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
10.8.09, 15:24 |
|
|
LUCAS
|
tak jsem vymenil pruziny a horni ulozeni pruzin, jedno kolo je rovne ale druhy ma áčko. co vsechno muze mit vliv na áčka u kyvku? nevíte?
|
28.9.09, 17:25 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Co jsem tak stihl vypozorovat, tak Ačka u kyvky dělaj pouze a jenom péra ale zkušenější mě kdyžtak opraví...
|
28.9.09, 20:46 |
|
|
LUCAS
|
chemer píše: Co jsem tak stihl vypozorovat, tak Ačka u kyvky dělaj pouze a jenom péra ale zkušenější mě kdyžtak opraví...
tak to ti vyvrátím i já. kdyz mas spatne horni ulozeni tak mas taky áčka. ja vymenil pruziny ktere jsem vzal z auta ktere nemelo acka, ale to horni ulozeni jsem si z nej nevzal a to byla osudova chyba. dal jsem tam jine ty horni drzaky a na jednom kole je porad acko, mensi ale porad je a na druhem neni. mozna ze je to tim ze kazdy ten horni drzak je z jineho auto tudiz jinak opotrebeny, ale mozna ze to bude i necim jinym, ale nevim tedy čím. a proto se tady ptám
|
28.9.09, 21:05 |
|
|
chemer
Moderátor
|
No chtěl jsem tim říct že se to týká obecně pružin (+ to co je nad nima, nebo pod nima) a ne jako u vlečky kde je to třeba ramenem.
|
28.9.09, 22:24 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
chemer píše: No chtěl jsem tim říct že se to týká obecně pružin (+ to co je nad nima, nebo pod nima) a ne jako u vlečky kde je to třeba ramenem.
opět upravím - na spotřebáku jsme vyměnil - pružiny, domky, gumy a na jedné straně áčko je a na druhé ne - jedíné možne vysvětlení je ( a ukázalo s ejako správné) nakroucená šavle...
Jinak pružiny jsou neštěstí - ja dal na Karkulu vše nové a po jedné menší cestě (do Švédska a zpět) mám na zadku stabilně menší áčka - pružiny jsou asi z bláta nebo nevím.. a jelikož to nechci řešit nasazením nesmyslných gum do pružin, budu se ubírat cestou tvrdších pružin an zadek....
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
29.9.09, 11:18 |
|
|
LUCAS
|
takze udelam podlozku bud domek pruziny, jinym zpusobem to asi nelze vyresit. a nebo se proste holt budu muset smířit s tim ze dokud nebude hotová vlečka tak budou áčka
|
29.9.09, 16:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|