Josef.Radocha - Rapid 130 (Rapído nebo taky Pomeranč)
Autor |
Zpráva |
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
Jim slintá...
ale já se tam taky dostanu, i když nevím kdy to bude ted je to dost na pikaču, jen to letí z okna
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
1.4.09, 15:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Jim píše: Jim slintá... ale já se tam taky dostanu, i když nevím kdy to bude ted je to dost na pikaču, jen to letí z okna nejdřív musí Vítek posekat kvítí . Jinak promiň,ale to jak jsme řešily tu pojistku to u tebe zruším. Musím auto urychleně přihlásit a nemůžu čekat. Snad neva.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
1.4.09, 16:03 |
|
|
škodař
|
Josef.Radocha píše: Josef.Radocha píše: Vít píše: Tak jestli ten Rapid s hradeckou značkou, co jsem dnes viděl u Tábora je Rapidem z této garáže, tak hodnotím velmi, velmi kladně. Přiznám se, že nevím co si přesněviděl, ale jestli sem si dobře všímal měl sem jiodiného rapida v barvě šípková červeň s krémovým interiérem. Jo a ještě pro tebe mám spz 3H2 40.. zbytek si už nechám pro sebe jen kvuli bezpečnost to doufám chápete. Tady je zmínka o barvě ninak lak je samozřejmě po vyvaření nový. Je to jakejsi akrylát co má za úkol krýt a vypadat jednotně barevně. Jinak doufám, že ty toho tvého nesprasíš nijak. jiank o vyvářce a laku je zmínka na těchto listech a dál http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=60díky tole jsme přeskočil no jinak paráda taky mě lemi čekaj mám tu i podběhhy tak ty taky vyměním rovnou uvidíme jak to půjde
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
2.4.09, 13:15 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Dneska jsem měl já a Rapid z téhle garáže velký den, rande, řekl bych. Seznámili jsme se, torchu nečekaně možná, sluníčko svítilo, a pustili se do konverzace. Naše první doteky byly nesmělé, ale přijal mě do svého nitra a já si sednul. Velmi, velmi pohodlně jsem se usadil do béžového křesílka , položil ruku na volant, druhou na klíček a otočil. První pokus o bližší kontakt se nám nepodařil, uspěchal jsem jej. Napodruhé už ta správná jiskra přeskočila, jedna, druhá a tisíce dalších. Čtyři válce motoru 130 začali produkovat svoji symfonii. A začalo velmi hezkých deset kilometrů, kilometrů mnohem hezčích, než na jaké jsem zvyklý. Motor má velice příjemný chod, každé polechtání plynu má adekvátní odezvu, funguje ve všech otáčkách, převodovka řadí náramně. Škodovkám tolik vyčítaná hlučnost motoru v kabině mi nijak nevadila, naopak moc se mi líbí zvuk motoru, vsechno co motor říka je perfektně slyšet. Nezkoušel jsem limity motoru, podvozku nebo brzd, jako třeba, kdyz jsem jel poprvé s roomsterem nebo dvojkovou octavií. Ale tohle neni závodní ani užitkové auto, je to mazlíček, jít se projet a netrápit ho, veterán i přesto, že mu to zatím předpis nepřiznává. A bylo to moc, moc hezké, příjemně jsem se projel a s pootovřeným oknem se kochal autem, které jsem řídil poprvé v životě. Krása, dlouho na to budu vzpomínat. Děkuju.
|
11.4.09, 15:25 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
No prosim tě Ale tak kdo nemá Rapida jistě život proklíná.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
11.4.09, 16:01 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Vítku... To je luxus jak si to popsal. Vůbec totiž nemáš zaž Jinak, když se budeš chtít povozit tak není problém, stačí říct.
|
12.4.09, 00:34 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
|
13.4.09, 20:01 |
|
|
Veteranista
Junior TW team
|
A kdo kdy slyšel o tom, že kapota je na sezení, co?
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
13.4.09, 20:26 |
|
|
škodař
|
Veteranista píše: A kdo kdy slyšel o tom, že kapota je na sezení, co? když to nemáš prohnilí a víš kam si dámu posadit tak proč ne otázka je jestli si tam potom nevlezli oba potom
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
13.4.09, 20:36 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
škodař píše: Veteranista píše: A kdo kdy slyšel o tom, že kapota je na sezení, co? když to nemáš prohnilí a víš kam si dámu posadit tak proč ne otázka je jestli si tam potom nevlezli oba potom Veteranista ta kapota je netknutá a sedí přesně na výstuze a s váhou 56kg se myslím nemá za co stydět a hlanvě na zadnici žádné nejty nemá (na kalhotech) takže pohoda
Škodař asi byl ten na koni co nás načapal
|
13.4.09, 20:56 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
škodař patří k nám - těm co máme radši koně pod kapotou než pod prdelí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.4.09, 21:07 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jak se zdá, tak já nejradši koně za prdelí
|
13.4.09, 21:08 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Koně mají být před kočárem. Ale Rapid je Rapid.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
13.4.09, 21:10 |
|
|
škodař
|
|
14.4.09, 19:33 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
|
14.4.09, 20:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|