Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Matthes píše: Josef.Radocha píše: :evil: naětěstí to ta svině nerozdejchala Fakt ne jo Ony se treba vzpamatujou po nejaky dobe. Dyk tomu vozu skoro nic neni na to aby byla mrtva... CHvíly sebou mlátila ale neměla šanci. Typnul bych to na rozsáhlá vnitřní zraněnní a mělatuty zlámané zadní nohy Sadra17 píše: máš nějak zamlžený světla To proto, že je ve světle z boku díra.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
31.5.09, 11:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
už máš jiný ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.5.09, 11:13 |
|
|
Ondras83
|
vrazit za uši šroubovák a jeto ...takhle se to dělalo dřív a pak žrala celá rodina
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
31.5.09, 11:13 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Sadra17 píše: :lol: už máš jiný ? Světlo mám doma naštěstí ještě z hnědého rapida Ondras83 píše: vrazit za uši šroubovák a jeto Sick ...takhle se to dělalo dřív a pak žrala celá rodina Laughing Byl sem z toho tak nasranej, že bych na to v tu chvíly ani neměl chuť. Soused už nadával, že sem ho měl vzbudit a stahl by ji, ale to už je jedno.
|
31.5.09, 11:15 |
|
|
Ondras83
|
jj...matka jednou takhle trefila zajíce a taky soused nadával....já bych to hlavně nedokázal ji prostě zabít holejma rukama a šroubovákem ....ale vim z vyprávění, že když někdo takhle trefil srnu, že se takhle zabila a bylo žrádla
|
31.5.09, 11:18 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Mě by to problém nedělalo,ale bylo to fakt na rušné ulici a kdyby mě někdo viděl tak by z toho byl asi pěknej průser
|
31.5.09, 11:21 |
|
|
Jarda S.
|
to i tahle moh bejt
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.5.09, 11:29 |
|
|
Ondras83
|
Josef.Radocha píše: Mě by to problém nedělalo,ale bylo to fakt na rušné ulici a kdyby mě někdo viděl tak by z toho byl asi pěknej průser
jj, to asi jo....kdyby to bylo v lese....no, konec off topicu
|
31.5.09, 11:29 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
no já du najít světlo a namlátit a spasovat čelo.
|
31.5.09, 11:30 |
|
|
paži
|
doporučuju koupit plašič zvěře..přiděláš ho např. pod nárazník aby jím mohl proudit vzduch a je to..nemusí být ani vidět...
táta ho má na autě a od tý boby se srnka ani nepokusila objevit na silnici...
|
31.5.09, 14:34 |
|
|
Ondras83
|
pazi píše: doporučuju koupit plašič zvěře..přiděláš ho např. pod nárazník aby jím mohl proudit vzduch a je to..nemusí být ani vidět... táta ho má na autě a od tý boby se srnka ani nepokusila objevit na silnici...
fakt to funguje jo?...máme to v krámě, ale jak sem to tak prohlížel, tak se mi to moc nezdá
|
31.5.09, 17:47 |
|
|
Jarda S.
|
jo když pojedeš rychle tak ti sebelepší plašič nepomůže a když pojedeš pomalu tak to ubrzdíš
|
31.5.09, 17:56 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Sadra17 píše: :lol: jo když pojedeš rychle tak ti sebelepší plašič nepomůže a když pojedeš pomalu tak to ubrzdíš já jel 40 a ubrzdil sem ho**o. Mám jen obavu, aby mi to neplašilo čokla.
|
31.5.09, 22:06 |
|
|
paži
|
Ondras83 píše: pazi píše: doporučuju koupit plašič zvěře..přiděláš ho např. pod nárazník aby jím mohl proudit vzduch a je to..nemusí být ani vidět... táta ho má na autě a od tý boby se srnka ani nepokusila objevit na silnici... fakt to funguje jo?...máme to v krámě, ale jak sem to tak prohlížel, tak se mi to moc nezdá
jo funguje...znám i pár lidí co to složili na motorce kvůli srnce a od tý doby co mají plašič, tak srnku neviděli...možná je to náhoda, ale mám z víc zdrojů, tak na tom třeba něco bude..já tomu docela věřím. ikdyž na autě to ještě nemám
|
31.5.09, 23:50 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Rapid si včera a dnes prošel docela očistou. Včera šel ven karburátor a byl komplet očištěn a lehce promazán. To trvalo něco přes 2 hodiny a pak laborování s nastavením cucáku aby chodil jak má a nedařilo se a nedařilo. Naštěstí se ráno připojil Viky a pomohl mi radou. Viky už to chodí a když mě vše zradilo pomohlo velké těžké kladivo Dnes byl vyčištěn filtrbox a alternátor. To byl doslova porod na entou, Altík byl jak prase a musel sem ho několikrát omývat benzínem než se podařilo ho zbavit obrovského nánosu prachu a oleje. Sundal jsem řemenici a vrtuli ta byla samozřejmě v současném stavu jak byla téměř nepoužitelná takže následovalo její očištění a potom nalakování do bílé barvy spolu s maticí a řemenice šla do barvy vozu. Vyměnil jsem klínový řemen a promazal všechny lanovody. Po naštvání jsem vyrval i elektriku od tažňáku (stejně tam jen překážela) proto se ptám když je tažné dole bude to něčemu vadit na technické? Je řádně zapsáno jen je z vozu demontováno:?: Dnešek pokračoval také vysušením vody z vozu, která tam natekla při posledních deštích neznámo kudy, ale někudy kolem A sloupku. Promazal jsem vodní pumpu a sešteloval chod plynového pedálu tak, že nemá ani desetinku vůli a okamžitě to je cítit na odpichu. Do srazu FCC bych ještě rád auto vyčistil a trošku pošteloval chod spojky. Očividně se jí nelíbilo ve čtvrtek roztahování Favorita uprostřed největší bouřky protože prokluzovala jak divá. No to je asi tak vše a ted mě ukamenujte. Fotky nemám protože sem na to tak nějak neměl čas a ni chuť
|
14.6.09, 20:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|