Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 11.11.24, 02:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 JHn - Škoda 105L (Vincenc) 1987 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Tak já taky přispěju svou troškou do mlýna, mám wapku kärcher, a auta s ní myju všecky co máme, a ani místo 2*7cm(cca, tam je jenom kit, ani pod tim není zdravej plech :lol: , ale to je na Pašíkovi) a bez problémů, jinak do myčky to je škoda peněz a v případě tvojem i škoda laku, mě už by to neuškodilo, ale zas mi je líto peněz. 8) Prostě myčku nebrat. :D

31.7.08, 12:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Carlos píše:
Tak já taky přispěju svou troškou do mlýna, mám wapku kärcher, a auta s ní myju všecky co máme, a ani místo 2*7cm(cca, tam je jenom kit, ani pod tim není zdravej plech :lol: , ale to je na Pašíkovi) a bez problémů, jinak do myčky to je škoda peněz a v případě tvojem i škoda laku, mě už by to neuškodilo, ale zas mi je líto peněz. 8) Prostě myčku nebrat. :D

tak nejde jen o vás dva, co do myčky nejezdíte, ale klasický spotřební auta třeba z Prahy, když to někdo rozsekne, tak mu vyklepou blatník no a přeci úředníček nebude mejt auto, tak si zajede do myčky...kdyby to vypadlo, byl by to mazec no....proto si myslim, žes to buď špatně odmastil nebo obrousil nebos moh mit starej kyt....a s těma tuzérama....to je pravda :D....stojí v myčce a vodjede a najednou ze zadního nárazníku uprostřed myčky zůstane taková zeď :D:D půl nárazníku v prdeli :D

31.7.08, 19:42
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ondras83 píše:
tak nejde jen o vás dva, ...

Právě´s to asi blbě pochopil, já to myslel tak, že to přežilo a přežívá bez následků už víc jak 2 roky.

31.7.08, 20:11

Příspěvek 
Ondras83 píše:
JHn píše:
Carlos píše:
Tak kup úžasnej, závidím :wink: , jinak první tempo a pak vosk šampon, a pak je jak nová.

Tak ten pán chtěl to auto prodat protože už nejezdil a byl a hodně nemocnej a měl ho komu věnovat tak za symbolickou cenu prodal.

Preferujete mití šamponem doma nebo si necháte udělat, my tady ve městě máme automyčku kde to udělaj asi vapkou nastřikaj pěnu na celý auta chvilku nechaj a pak to opláchnou a je to skvěle umytý, teda asi na nový laku tátoví fábie, těžko říct jak to bude se straším lakem.

ZDUŘ...hej, ty seš z bydžova ? :D....chodim tam do školy a mám to tam kousek....pojeď na srázek, bude pohůdka....jinak, tu myčku myslíš na metličanech nebo u Benziny ??....vykašli se na to a vem to doma před barákem.... :wink:

JJ jsem z bydžova a myslím že mě asi budeš znát, chodím s jednou tvojí spolužačkou. Na srázek bych se jel podívat ale bohužél v ten termín budu na Moravě.

Tu myčku myslím na metličáku.

Na autě nenám žádnou rez tak by nemělo nic odlítávat, bohůžel mytí u baráku nepřipadá v úvahu, takže mám jenom tu možnosti myčky a nebo u kámoše ale už takhle mi furt něco dělá a ještě abych si u něj myl auto.

31.7.08, 20:42
Profil ICQ

Příspěvek 
Pokud nemáš auto přes noc nebo přes deště schované v garáži nebo pod krytým stáním, tak je mytí zbytečná činnost. Holubi a déšť se na tom vyřádí.

31.7.08, 22:07

Příspěvek 
Včera jsem dal Vinckou na rapiďácký sedačky nové potahy. :D
Obrázek
Obrázek

2.8.08, 07:35
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Já osobně, pokud bych nemusel (a jakože kvůli mejm sedačkám musim) takbych potahy nedával, stejně tak jako sedačkyz rapida, ale to je jen můj názor. :wink:

2.8.08, 13:57

Příspěvek 
to ja mam sedacky v docela dobrym stavu, tak radsi potahy davam, aby se to nepoku***lo :) a o sedackach s operkou docela uvazuju, precejenom i pri bouracce je to dobry..

2.8.08, 14:06
Mistr mechanik

Příspěvek 
Stinovlas píše:
to ja mam sedacky v docela dobrym stavu, tak radsi potahy davam, aby se to nepoku***lo :) a o sedackach s operkou docela uvazuju, precejenom i pri bouracce je to dobry..

Ale no tak, ty sedačky jsou tak trochu "spotřební zboží" a lepší sedět přímo na nich a ošoupávat je, než se válet po nějakym tygrovi se zapocenejma zádama a místem, kde záda ztrácejí slušné jméno.

2.8.08, 14:13

Příspěvek 
JHn píše:
Ondras83 píše:
JHn píše:
Carlos píše:
Tak kup úžasnej, závidím :wink: , jinak první tempo a pak vosk šampon, a pak je jak nová.

Tak ten pán chtěl to auto prodat protože už nejezdil a byl a hodně nemocnej a měl ho komu věnovat tak za symbolickou cenu prodal.

Preferujete mití šamponem doma nebo si necháte udělat, my tady ve městě máme automyčku kde to udělaj asi vapkou nastřikaj pěnu na celý auta chvilku nechaj a pak to opláchnou a je to skvěle umytý, teda asi na nový laku tátoví fábie, těžko říct jak to bude se straším lakem.

ZDUŘ...hej, ty seš z bydžova ? :D....chodim tam do školy a mám to tam kousek....pojeď na srázek, bude pohůdka....jinak, tu myčku myslíš na metličanech nebo u Benziny ??....vykašli se na to a vem to doma před barákem.... :wink:

JJ jsem z bydžova a myslím že mě asi budeš znát, chodím s jednou tvojí spolužačkou. Na srázek bych se jel podívat ale bohužél v ten termín budu na Moravě.

Tu myčku myslím na metličáku.

Na autě nenám žádnou rez tak by nemělo nic odlítávat, bohůžel mytí u baráku nepřipadá v úvahu, takže mám jenom tu možnosti myčky a nebo u kámoše ale už takhle mi furt něco dělá a ještě abych si u něj myl auto.

hej :D...a s jakou?...

2.8.08, 14:48
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83-> S Bárou

2.8.08, 16:22
Profil ICQ

Příspěvek 
JHn píše:
Ondras83-> S Bárou

vole :D....dyk ty seš Pepa....tak tebe znám :D.... :lol: 8) 8)
já sem ten, co s ní sedí :D...(někdy 8) )

2.8.08, 20:53
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
JHn píše:
Ondras83-> S Bárou

No však já vím. :D

3.8.08, 12:54
Profil ICQ

Příspěvek 
JHn píše:
Ondras83 píše:
JHn píše:
Ondras83-> S Bárou

oukej...mohli byste vyrazit na sraz :wink:

spolu :D :lol: :lol:

3.8.08, 14:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
JHn píše:
Ondras83 píše:
JHn píše:
Ondras83-> S Bárou

oukej...mohli byste vyrazit na sraz :wink:

spolu :D :lol: :lol:

To by bylo celkem fajn ale bohužél už něco mám.

3.8.08, 14:57
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 98 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další