Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Sem ti dal aspon obrazek pod jmeno
Jeste tak nejaky repro pro Vetevku
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.9.09, 09:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ppavel
|
Matthes píše: Sem ti dal aspon obrazek pod jmeno Jeste tak nejaky repro pro Vetevku
co to? ted mě každej pozná podle toho obrázku..
_________________ Kdybych to byl bejval věděl......
|
29.9.09, 09:32 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak si ho v nastaveni profilu dej pryc Ale stejne te kazdej pozna, minimalne podle emailu Nemluve o tom ze ta presmycka prehodit P zpoza jmeno pred jmeno?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.9.09, 09:37 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
hele kaspare - prisel jsem na co je to druhy napajeni - to je externi na hodiny ne? pac kdyz ho nezapojis tak se hodiny zaseknou v bode kdy to vypnes.. a pokracujou az v dobe kdy radio zase nahodis ) a s tim souvis asi i ten modrej kablik jdouci z radia - asi kostra - ale bojim se to zapojit )
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
29.9.09, 11:09 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
chemer píše: Krásnej stroj. Až by mi bylo líto ho takhle udělat a hned ho vytáhnout na takovou cestu.
je to expediční vůz, tak se musí snažit - jinak má také řadu chyb, ale ty postupně odlaďuji a dodělávám nezbytné...BTW:Bukaj udělal to samé )
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
29.9.09, 11:10 |
|
|
ppavel
|
VeTeV píše: hele kaspare - prisel jsem na co je to druhy napajeni - to je externi na hodiny ne? pac kdyz ho nezapojis tak se hodiny zaseknou v bode kdy to vypnes.. a pokracujou az v dobe kdy radio zase nahodis ) a s tim souvis asi i ten modrej kablik jdouci z radia - asi kostra - ale bojim se to zapojit )
kostra je společná, jsem ti řikal že modrej je na výsuvnou anténu!!
zapoj kdyžtak červenej i oranžovej na 1. pojistku a měl bys mít hodiny stále živý a radio hrajicí i bez zapnutýho zapalování.
_________________ Kdybych to byl bejval věděl......
|
29.9.09, 11:22 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
ppavel píše: VeTeV píše: hele kaspare - prisel jsem na co je to druhy napajeni - to je externi na hodiny ne? pac kdyz ho nezapojis tak se hodiny zaseknou v bode kdy to vypnes.. a pokracujou az v dobe kdy radio zase nahodis ) a s tim souvis asi i ten modrej kablik jdouci z radia - asi kostra - ale bojim se to zapojit ) kostra je společná, jsem ti řikal že modrej je na výsuvnou anténu!! zapoj kdyžtak červenej i oranžovej na 1. pojistku a měl bys mít hodiny stále živý a radio hrajicí i bez zapnutýho zapalování.
no tou modrou sem si prave nebyl jist ) jinak mam na jednicce zatim jen napajeni radia, ale ne napajeni tech hodin - prima tak to predelam )
jinak jen v rukavickach ) uz se tesim az k nemu dam normalnejsi repro a oprasim sve letite kazety )
|
29.9.09, 13:07 |
|
|
Tuner#2
|
Ten modrý nezapojovat na kostru! Může se tak odpálit i autorádio, pár jsem jich tu už takhle měl.
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
29.9.09, 13:24 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
Tuner#2 píše: Ten modrý nezapojovat na kostru! Může se tak odpálit i autorádio, pár jsem jich tu už takhle měl.
jj uz me pavel upozornil - ja nez neco napojim, tak se radsi poptam - proste napajeni radia a kostru jsme nasel - a bylo me divne proc by mela bejt jeste dasli kostra na hodiny - tak jsem to omotal izolackou a nechal byt...
takze druhe plus pujd ena napajeni hodin a je vyreseno )
|
29.9.09, 13:26 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
zapojeny i hodiny - vypnu radio, odejdu vratim se za cas zapnu radio a lup hodiny jdou - no proste krasa...Pavle jeste jednou velke diky - jsem z nej uplne mimo
|
29.9.09, 19:53 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
|
5.10.09, 16:16 |
|
|
chemer
Moderátor
|
U rozhledny ?
|
5.10.09, 16:18 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
chemer píše: U rozhledny ?
) ale jakápak? .-))
|
5.10.09, 16:20 |
|
|
Petr105
|
Neuvažoval jsi o chrom. náraznících?
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
5.10.09, 16:28 |
|
|
chemer
Moderátor
|
VeTeV píše: chemer píše: U rozhledny ? ) ale jakápak? .-))
dřevěná?
|
5.10.09, 16:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|