Autor |
Zpráva |
Dundee
|
_________________ Dacia Duster 1.6SCe+ LPG '17 s 85.380 km na tachecu- "Drobek"
|
24.1.10, 19:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
mě se to nelíbí, víc tam pasujou ty červený...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
24.1.10, 20:03 |
|
|
Dundee
|
Však ano, originál posvícení je zelený s oranžovýma ručičkama
|
24.1.10, 20:06 |
|
|
Capricorn
|
Koukám máš skoro tu samou hlavici řadičky jakou jsem měl já (navíc taky jí mám o 5 cm zkrácenou) ... Je sice efektní a řadí se sní dobře, ale na zimu hodně nepraktická. Když má člověk vymrzlý auto a ještě musí nějakou chvíli řadit s ledovou řadičkou tak to není zrovna žůžo. Je zvláštní jak člověk mění na věci názor čím je starší... Asi proto jsem ji po 6 letch vyměnil za klasickou hlavici jen nově potaženou pravou kůží. Ale jasně je to jen o tom co člověk preferuje a komu co vyhovuje...
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
24.1.10, 20:08 |
|
|
Dundee
|
Capricorn: To máš pravdu, studí opravdu náramně Až mě začne štvát, seženu si jinou hlavici a bude to Zatím mi tahle stačí (stejně je postarší), ale ten hroznej klacek prostě musel pryč
|
24.1.10, 20:21 |
|
|
Capricorn
|
S tím klackem ti rozumím mám na to stejnej názor... Řadí se tím fakt líp pokud je kratší aspoň teda mě určitě. Ono to sice nemá vliv na dráhy řazení ty jsou pořád stejný (na jejich změnu by se muselo pořešit uložení řadící páky) ale aspoň člověk nemusí kvedlat s takovou velkou potvorou. Já ještě nedávno dělal komplet repas řazení (celý řadící soutyčí venku a všechno vyměnit) a řazení si teď nemůžu vynachválit.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
24.1.10, 20:26 |
|
|
Dundee
|
Naposledy upravil Dundee dne 13.2.10, 21:17, celkově upraveno 1
|
13.2.10, 19:57 |
|
|
Ondras83
|
opodstatnění tohohle vejmyslu je kde?...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.2.10, 20:00 |
|
|
gokralik
|
Když už tam chceš mít mermomocí světýlko, prdni ho do plastové kapsy. Vyřazat pro něj díru bude snažší než do tapece a bude to vypadat mnohem líp.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
13.2.10, 20:03 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Ondras83 >>kdyz otevres dvere tak ti je nikdo neurazi a vidis si pod nohy jestli nestoupas do neceho hnedeho smradlaveho
Dundee >> neni to moc vysoko?
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
13.2.10, 20:05 |
|
|
Karátek
|
Vypadá vše dobře, akorát to světílko ve dveřích bych dal někam jinam, třeba na spodek dveří bych dal LED diodový pásek.
|
13.2.10, 20:39 |
|
|
Dundee
|
Ondras83: Jak psal 21lucas, jde hlavně o to, aby byly vidět otevřený dveře a trochu to svítí i na zem).
gokralik: Řekl bych, že ten plast je silnější (což by bylo lepší pro "utopení"), ale na druhou stranu tu kapsu dost využívám, tak bych musel něco vymyslet s kablíkama od žárovky).
21lucas: Mám v záloze ještě jedno místo, resp. dvě, pokud využiju radu gokralika. První (na spodní straně "opěrky"- viz. obr.) má úskalí v tom, že by světlo bylo moc dolů a svítilo víceméně do kapsy a taky by nebylo moc vidět Druhý má úskalí víceméně jenom ve drátech v kapse.
|
13.2.10, 20:42 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
tak ja to mam original na spodku dveri a mam to v LED diodach
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
13.2.10, 21:15 |
|
|
Dundee
|
LEDky se mi tam moc cpát nechce a navíc jsem narazil na další úskalí ohledně gokralikova řešení: Kromě drátů bych musel i vytvořit nějakou krytku přes zbytek světla, kterej je schovanej za tapecem. Takže se pokusim něco vymyslet s timhle umístěnim a pak se uvidí
|
13.2.10, 21:17 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
no kdyz se kouknes na Ochcavku tak to ma taky dost vysoko a co pouzit jenom LED didoy a navrat je do te kapsy? ja je tak pred cca 5 lety mel a svitilo to jak o zivot a bylo to hezky zamaskovane v te 2te stene kapse jinas zalezi jak ty svetylka vypadaji zezadu treba neni potreba to nejak maskovat
|
13.2.10, 21:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|