Autor |
Zpráva |
ondra120
Metal (urg)
|
cyz píše: Žádné šup šup - motor odstrojit, umýt, přetěsnit......potom odstrojit celou kastli na užovce, ošetřit pdvozek, něco povařit, vystříkat dutiny....s užovkou si vyhraju, do srazu daleko. Ten interiér půjde celý z tohoto, v mojí je silně dorasovaný
Ale jo, tak sem to přeně myslel:) Já v úpravách taky nejsu zrovna rychlík...tak ať se daří
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
22.2.08, 23:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Bude to asi dost náročné, přecijen zelená škodovka už skoro rok stojí odstavená na dešti. Ale ještě před půl rokem jsem s ní jel a dalo se to
|
23.2.08, 09:31 |
|
|
cyz
|
Tak - překonal jsem svou lenost a začal pracovat, resp. končně přišla řada na užovku - už je v ní usazená nová převodovka. Snad se k ní dnes ještě vrátím a připojím poloosy, zítra snad brzdy a už by mohla zpátky na kola.
|
10.5.08, 13:49 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
teda ty jedes, nasazovani poloos, mnam jak nemusim, nedelam
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.5.08, 21:18 |
|
|
cyz
|
nově uvedena do provozu!
Tak škodovka dnes po dvou letech vykonala prvních pár metrů jízdy - ze dvora do garáže. Už zbývá jenom namontovat přední a zadní čelo, zapojit altík a trochu vychytat hydrauliku a může zase jezdit než se teda pustím do vlastní renovace.
Kachnis: Nasazování poloos je v pohodě, mám na to svůj skill kdy to trvá max 5 minut ale hodí se mít u toho pomocníka.
|
30.10.08, 14:23 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
to má kachnis asi taky, ale to v tom náchodě ho asi dorazilo jinak by to chtělo další fotky.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
30.10.08, 19:24 |
|
|
cyz
|
fotit zatím není co. V první řadě jsem potřeboval dát ji do proprovozuschopného stavu, teď ošetřím podvozek, potom vykuchám interiér, půjčím si od kámoše CO a pustím se do kastle, a potom to bude potřebovat lak protože ten co tam je tak vypadá strašně což nevím kdy budou peníze.
|
30.10.08, 21:21 |
|
|
gokralik
|
No krása. Takové čtyřoko je můj sen. Ale nepohrdnul bych jakoukoliv užovkou.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
30.10.08, 21:43 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja ted obevuju krasu obycejneho dvouoka, driv se mi nelibilo,ale ted bych jeste potreboval jednu s ovalnejma svetlometama,abych mel komplet sadu jinak nasazovat nohavice jen s pomocnikem, bez nej je to hotova gynekologie a ten Nachod uz nechme bejt
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
3.11.08, 09:29 |
|
|
cyz
|
S pomocníkem je to lepší, ale když máš dost velkou sílu abys udržel polonápravu v jedné ruce tak to jde.
|
3.11.08, 19:26 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja nemam silu a kdyz sem nervni klepou se mi ruce
|
3.11.08, 20:46 |
|
|
cyz
|
Tak užovce opět svitla naděje na záchranu - už stojí v garáži a začal jsem s prvníma pracema tak mě povzbuzujte ať me neopustí odhodlání Od kámoše mám předběžně domluvené na půjčení starší ale funkční COčko což je pro tohle rozhodnutí zásadní, nějaký ten přísun peněz taky takže teoreticky jediné co stojí v cestě je moje nepřekonatelná lenost
|
31.5.09, 15:18 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
zdvihni prdel a chod varit!
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
31.5.09, 15:50 |
|
|
michalkatka
|
deekay píše: zdvihni prdel a chod varit!
najprv musí vyrezať hnilobu a variť až potom...
tak neseď u kompu a choď makať
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
31.5.09, 15:52 |
|
|
gokralik
|
S takovým autem by byla pro mě radost pracovat.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
31.5.09, 15:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|