Sharpers - Felicia GLXi - Elvíra
Autor |
Zpráva |
sharpers
|
Ondras83 píše: zas bych to tak nehrotil...to co není shnilý úplně durch, tak opravit (obrousit šmirglem, základovku, plnič, barva) a jeto...no a co sem tak koukal, tak nepotřebuješ celolak, bude stačit nastříkat dveře po okno, fouknout blatníky, to nic není ...hlavně nepanikařit!
nj ...ale vem si to takhle....řikaš dveře po okno....ano...blatníky....jo taky.....pak budou opravene 5.dveře, nové prahy + lemy, opravovaný rám kolem čelního skla, opravená maska + kapota a i střecha pač je na několika místech rezavá.....mi neřikej že tohle není na celolak jako nebudu stříkat vnitřek a motorový prostor...ale jen prostě venek...
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
2.5.09, 20:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: Ondras83 píše: zas bych to tak nehrotil...to co není shnilý úplně durch, tak opravit (obrousit šmirglem, základovku, plnič, barva) a jeto...no a co sem tak koukal, tak nepotřebuješ celolak, bude stačit nastříkat dveře po okno, fouknout blatníky, to nic není ...hlavně nepanikařit! nj ...ale vem si to takhle....řikaš dveře po okno....ano...blatníky....jo taky.....pak budou opravene 5.dveře, nové prahy + lemy, opravovaný rám kolem čelního skla, opravená maska + kapota a i střecha pač je na několika místech rezavá.....mi neřikej že tohle není na celolak jako nebudu stříkat vnitřek a motorový prostor...ale jen prostě venek...
jo to je celolak, ale proč zrovna kapotu?...střechu foukneš sám třeba sprejem, to stejně oprší a vybledne to stejně...zadní vrata stejně shnijou, tak tam udělej nějaký samolepky(proč myslíš, že tam mám to křídlo a zkurvenej červenej pruh?) a tak...ber to trošku s nadhledem a ne hned generálkovat celý auto
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
2.5.09, 20:35 |
|
|
sharpers
|
Ondras83 píše: sharpers píše: Ondras83 píše: zas bych to tak nehrotil...to co není shnilý úplně durch, tak opravit (obrousit šmirglem, základovku, plnič, barva) a jeto...no a co sem tak koukal, tak nepotřebuješ celolak, bude stačit nastříkat dveře po okno, fouknout blatníky, to nic není ...hlavně nepanikařit! nj ...ale vem si to takhle....řikaš dveře po okno....ano...blatníky....jo taky.....pak budou opravene 5.dveře, nové prahy + lemy, opravovaný rám kolem čelního skla, opravená maska + kapota a i střecha pač je na několika místech rezavá.....mi neřikej že tohle není na celolak jako nebudu stříkat vnitřek a motorový prostor...ale jen prostě venek... jo to je celolak, ale proč zrovna kapotu?...střechu foukneš sám třeba sprejem, to stejně oprší a vybledne to stejně...zadní vrata stejně shnijou, tak tam udělej nějaký samolepky(proč myslíš, že tam mám to křídlo a zkurvenej červenej pruh?) a tak...ber to trošku s nadhledem a ne hned generálkovat celý auto
tak to holt nechám jako spotřebák a nechám to shnít uplně.....prostě když do toho mám davat penize tak ať je to pěkný a ne tak napůl....ty mě nechápeš b máš auto hezký....víš ?
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
|
2.5.09, 20:41 |
|
|
Ondras83
|
hezký auto? ...dveře posekaný, poloupanej lak a tak, taky by to bylo na celolak ale seru na to, budu to udržovat na týhle úrovni, kde to je snesitelný...takže nevyšiluj, nech to vyvařit, stříknout, aby to nějak vypadalo a hotovo
|
2.5.09, 20:44 |
|
|
sharpers
|
Ondras83 píše: hezký auto? ...dveře posekaný, poloupanej lak a tak, taky by to bylo na celolak ale seru na to, budu to udržovat na týhle úrovni, kde to je snesitelný...takže nevyšiluj, nech to vyvařit, stříknout, aby to nějak vypadalo a hotovo
podivej se na stranku 21 v moji garaži...tam je jeden fotoroman ve kterým sou i fotky toho co ty asi neznáš z svojí feliny nebo už si nato nepamatuješ ale u mě je to aktualní, a to není vyfocena ani polovina toho co tam ve skutečnosti je
|
3.5.09, 08:31 |
|
|
fatal
rejpal
|
sharpers píše: Tak samozřejmě jestli to bude spotřebák tak se na nový lak vyseru to je snad logické ne ? blbý jakože uplně nejsem
Se hned nečerti. Někdo prostě i do spotřebáka investuje nový lak...
|
3.5.09, 08:56 |
|
|
sharpers
|
fatal píše: sharpers píše: Tak samozřejmě jestli to bude spotřebák tak se na nový lak vyseru to je snad logické ne ? blbý jakože uplně nejsem Se hned nečerti. Někdo prostě i do spotřebáka investuje nový lak...
já se nečertím, jen říkam že mám rozum jestli z toho udělám spotřebáka tak prostě se budou jediny penize investovat do benzinu a pojistky, nic nebudu řešit , jen přes stk udělam tak aby to prošlo a konec......jestli to bude mazel, což bych samosebou chtěl, tak bych komplet odstranil rez, hodil novy lak, folie na okna, nove čelni sklo, vyčištěný strop+ koberce, nove audio , tj zesik, subwoofer, vepředu středobasy a nahoře vyšky, něco na platě, ecu od cimbu, naleštěný motor, lyžina, el přední okna + zrcátka, podvozek Hp, dveřní spínače na zadní dveře, 5. dveře a kapotu, vše napojit na alarm, osvětlení kufru + kastlu, nějaké to křidýlko....prostě mazlit to...
penize by se nato časem samozřejmě našly, každý měsíc něco, zas tak malý rozpočet by nato nebyl, jen prostě řešim otazku jak dal pač to moc neumim. a všichni pišou ať nato seru a tak
|
3.5.09, 09:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tak přesně tohle mam v plánu i já
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.5.09, 11:15 |
|
|
Ondras83
|
nevšim sem si, že by ti někdo psal, ať na to sereš, jen to brát trošku s rozumem, lakem všechno nezachráníš
|
3.5.09, 11:50 |
|
|
sharpers
|
Ondras83 píše: :lol: nevšim sem si, že by ti někdo psal, ať na to sereš, jen to brát trošku s rozumem, lakem všechno nezachráníš
jenže když udělam vše ostatní bez laku tak si moc nepomužu nemyslíš ?
|
3.5.09, 11:50 |
|
|
Ondras83
|
sharpers píše: Ondras83 píše: :lol: nevšim sem si, že by ti někdo psal, ať na to sereš, jen to brát trošku s rozumem, lakem všechno nezachráníš jenže když udělam vše ostatní bez laku tak si moc nepomužu nemyslíš ?
udělej všechno ostatní (kromě toho tuningu)...porádně údržbu, obrousit, zbavit koroze, vybrat introš a pak lakovat, mezitim, co se bude dělat lak, nech potáhnout skla, sežeň tu hudbu, udělej na to tapecy...no v podstatě se tomu nevyhneš, ale měla by to bejt jedna z posledních věcí
|
3.5.09, 11:54 |
|
|
Jarda S.
|
já začal lakem a končit budu nevim čim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.5.09, 11:57 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: já začal lakem a končit budu nevim čim
ho**o, vyvářku máš zasebou
|
3.5.09, 11:59 |
|
|
Jarda S.
|
to se počítá jako příprava před lakem
|
3.5.09, 12:01 |
|
|
sharpers
|
samosebou prvně vyvařku, když to bude rozebrany tak ty folie a tak, potom lak a samosebou až potom hudbu, křidlo a ostatni pikačoviny....tou ž se pak muže dělat za normal provozu
|
3.5.09, 16:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|