Josef.Radocha - Rapid 130 (Rapído nebo taky Pomeranč)
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: :lol: Smarja ze se neboji na tech OR6 jezdit Ja se nedivim kdyz furt hrabe, pak takle pneu dopadnou
to sem zrovna chtěl napsat těch gum škoda nejni
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.8.09, 07:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Mám doma dvě nový protektorovaný OR11 což je skoro to samý, kdybys chtěl. Já asi zimu přežiju buď na OR6 165/80 nebo mám doma 155ky, zato moderní gumy, tak nevim co z toho.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
22.8.09, 10:19 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Přidám trošku info od dob postavení brzd a ujetí přibližně 570km. Auto i se stále starým válcem brzdí jako vzteklý. Sice táhne doprava,ale to bude asi chtít rozchodit ten přilehlý pístek na PP kole. Na předek se vrátily staré dobré Barum BrilantisII 165/70 a dozadu putovaly převážené OR6.
Dalším takovým počinem byla montáž Famfár na auto. Teď to troubí jako loď nebo vlak. Nevim k čemu to přirovnat,ale mě se to líbí.
V pondělí jsem zjistil, že odešel rozdělovač na věčná vrakoviště a už mu pomůže jen repas. Známý se toho ujal a abych mohl jezdil zapůjčil mi úplně nový rozdělovač PAL MAGETON z užovky. Pánové jestli rapid předtím jel tak nevím co to dělá teď. Motor reaguje okamžitě a ještě ochotněji než kdykoli předtím. Dokonce se mi v pátek v Rychnově podařilo projet celou křižovatku bokem napřed přičemž jsem vyjížděl jakoby na hlavní. Zapomenul jsem dodat, ře se to podařilo v pozdních nočních hodinách. Nezkoušel jsem to za plného provozu.
Vit píše: odkaz na mapu je slozity a nedari se nam ho udelat klikaci, zhavarujeme vzdy na apostrofech, nevim, jakou escape sekvenci pouzit, aby je to nebralo jako konec linku
vlozim mapu jako obrazek
a jeji kod pro zajemce
Kód: http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq=Loc:%2050%C2%B09'47.656%22N,%2016%C2%B016'16.496%22E@sss=1@ssp=137295440_136236504_137311280_136248768@x=137306384@y=136242160@z=16
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
Naposledy upravil Josef.Radocha dne 7.9.09, 22:05, celkově upraveno 1
|
7.9.09, 21:18 |
|
|
paži
|
takže s užovkovým rozdělovačem to normálně funguje? já tu jeden mám a ted řeším problémy s nestartováním a nemůžu na to přijít, tak bych ho třeba zkusil...
|
7.9.09, 21:56 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
proč by nemělo? hlavně se to musí dobře seřídit
|
7.9.09, 22:05 |
|
|
paži
|
no to nevím proč by nemělo, ale říkal jsem si že když jsou dva typy rozdělovačů, tak to tak nebude pronic zanic...
|
7.9.09, 22:09 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
kde si koupil sirénu? potřebuju něco tatovi na nissana tam to mečí jak koza
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
8.9.09, 05:22 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Celou bokem jo...a to si bude jel jako hovado nebo bylo kluzko vit ? OR6 počítaje
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
8.9.09, 09:09 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Jim: Siréna jsem vymontoval z auta na rozebrání. Zkus se poptat různě po autodoplňcích.
Paži: Jede to jak čert.
Martin007: Zařazená 1, plyn naplno trošku si najet a hlavně se nebát, ale chtělo by to menší volant.
|
8.9.09, 12:08 |
|
|
paži
|
volant mám na to dobrej, akorát auto nejede prostitutka dopíči. ale co, zítra to dám dokupy, ted nebudu dělat nic
|
8.9.09, 13:11 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
To se poddá, až v tom autě utopíš to co já tak to bude taky bomba kára.
|
8.9.09, 19:19 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Tak měnší info a pár fotek
Rozhejbal jsem pravý třmen brzd, aby to netahalo do škarpy, samozřejmě už to zase trošku tahá. Další neuvěřtelný problém je dobíjení. Po dlouhých konzultacích ze spoustou z Vás jsem dostal na baterku 13,6 bez zátěže při zvýšených a asi 12,5 při volnoběhu se zátěží. tak uvidíme co se bude dále dít. Jo a zrušil sem si práh tak jsem dnes auto odvezl ke klempíři a snad zítra to bude hotové.
|
13.9.09, 18:53 |
|
|
darklord
|
Josef.Radocha píše: Tak měnší info a pár fotek Rozhejbal jsem pravý třmen brzd, aby to netahalo do škarpy, samozřejmě už to zase trošku tahá. Další neuvěřtelný problém je dobíjení. Po dlouhých konzultacích ze spoustou z Vás jsem dostal na baterku 13,6 bez zátěže při zvýšených a asi 12,5 při volnoběhu se zátěží. tak uvidíme co se bude dále dít. Jo a zrušil sem si práh tak jsem dnes auto odvezl ke klempíři a snad zítra to bude hotové.
ad dobijanie, aky mas altik? klasika 742kovy 55A original? ak ano tak nahod malu remenicu z fagoriťa, ja som chcel davat 70A altik, ale dal som malu remenicu a auto zrazu nema problem behat po meste a kazdych 10km startovat, svetla nepohasinaju uplna spokojnost. jediny problem je ze si musim dat urobit podlozku na tu remenicu aby sla poriadne dotiahnut, pretoze je uzsia ako 742 a ked ojde matka na koniec zavitu tak je remenica este volna a trochu to na vlonobeh cvaka
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
13.9.09, 21:28 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
kdepak 42A a proč ji chceš nechat vyrábět? podložky různých tlouštěk koupíš v každém normálním železářství. Já tam budu chtít dávat 70A z feldy asi aby to bylo dimenzované i na přídavná světla na které tam je příprava.
|
13.9.09, 21:43 |
|
|
darklord
|
Josef.Radocha píše: kdepak 42A a proč ji chceš nechat vyrábět? podložky různých tlouštěk koupíš v každém normálním železářství. Já tam budu chtít dávat 70A z feldy asi aby to bylo dimenzované i na přídavná světla na které tam je příprava.
no hlavne preto aby foter nesedel furt na prdeli ked ma v garazi sustruh 42A som skusal dneska s malou remenicou tiez a na volnobeh to dava uplne rovnako ako 55A tiez s tou malou. Ja mam pridavne dialky a planujem este hmlovky dopredu a dozadu este druhu a mylsim ze 55A bohate postaci. Predsalen so 4 dialkovymi jazdis minimum casu a na volnobeh vobec...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
13.9.09, 21:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|