Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Nech to tak. Ještě pořád je relativně zima, ta plynu sežere trochu víc. Jezdíš sám nebo někoho vozíš? Mě se zdá, žes psal o jízdách do školy s plným autem. To se nemůžeš takové spotřebě potom divit.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
6.4.10, 17:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já ? jezdim sám ale musim to echat poštelovat jak se to nový tak si to sedlo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.4.10, 17:35 |
|
|
gokralik
|
Prd ty. Hardb. Tobě to beztak tolik žere, protože tlačíš každou Fabii HTP, co vidíš.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
6.4.10, 17:37 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
moc aut nepotkávám cestou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.4.10, 17:40 |
|
|
Ondras83
|
no to teda moc dobrý není ...já natankuju 31 litrů a najedu 340km v zimě a 360 v létě...a to tlačim každou fabii HTP co vidim
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.4.10, 19:01 |
|
|
gokralik
|
Jenže ty máš taky úpravy na motoru o kterých se Hardbovi ani nesnilo.
Já bych ještě s tím chvíli pojezdil a pak to nechal kdyžtak seřídit. Od toho nemůžeš čekat zázraky, zvláště, když je to 135ka. I když i já jsem dokázal jezdit za necelých 8 litrů na sto. Bohužel už je to asi minulost.
|
6.4.10, 19:05 |
|
|
michalkatka
|
ja by som povedal že je to bežná vlastnosť 135, ja som tiež šteľoval, nastavoval a pod 10l som sa nedostal, keď už mám KP136, teraz už 136MPi, tak bežne jzdím pod 10 leto zima, ale auto nešetrím...
ja natlačím 40l a keď prejdem 400km tak idem čapovať znova...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.4.10, 20:48 |
|
|
Frikso
|
Ja mám ten istý problém, ktorý sa objavil minulé leto. Bežne som najazdil na nádrž 360km, tankujem vždy okolo 29 (mam 35l nádrž). Mám podozrenie, že to je reduktorom, pretože pri studenom motore sa to zahlcuje a skapíňa a už niekoľko krát som musel dvíhať volnobežné otáčky, pretože za jazdy mi to zhasíňa na neutráli a to aj pri nízkych rýchlostiach.
Keď bola dobra spotreba, toto to nerobilo.
|
7.4.10, 13:25 |
|
|
gokralik
|
Mě to začalo žrát po výměně membrán. Teda žrát víc, než to žralo. Ale v té době jsem zrovna vyměnil i rozdělovač tak kdoví, čím to nakonec je.
|
7.4.10, 14:54 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
nevím čím to ale nepřišel mi žádný email že se du diskutuje tak moc
jj jezdím do škole tak v pruměru ze 3 lidmi a domu jen ve dvou (počítám i sebe)
a cesta není ideálně rovná pořád tam jsou kopečky ale jen mírné ...
dnes ráno sem si hrál zas z tím obohacovacím šroubem a zas sem ho trošku přitáhl asi o 1/4 otáčky a možná je auto trošku línější ale pořád jede ...
|
8.4.10, 12:40 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
jinak pro ještě lepší pohodlí v interieru sem si včera a dnes vymontoval zas pár věcí z feldy ...
těsnění dveří, střešní lišty pro to at mi do auta netáhne když fouká boční vítr ...
stropnici, tapeci z felicie RV96 a pár plastů pro dotažení posledních detailu v interieru z feldy
možná mi někdo navrhne proč rvu prachy za takové blbosti a pod
pokud ano tak tu máte odpověď: za ty peníze to de a je dobré se ve svém autě cítit dobře jako v obýváku na gauči nebo u pc ...
a aspon tím zabiju čas
|
8.4.10, 12:50 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jo, proč ne. Kompletní vnitřek z feldy ve favoritu je ukázka šikovnosti, a dobře to vypadá. Nenávidím feldí palubku a původní tapecy, to je E E.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.4.10, 13:10 |
|
|
michalkatka
|
pokiaľ sa nemýlim Felda tesnsnia dverí sú kratšie...
Kwiko bude vedieť lepšie...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.4.10, 13:24 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
michalkatka píše: pokiaľ sa nemýlim Felda tesnsnia dverí sú kratšie...
Kwiko bude vedieť lepšie...
jj vím už je tam mám jednou dané
rozšmiklé a je tam fuka jak ve předu tak v zadu (ve předu tak 2-3 cm v zadu jen kousek)
ted to chci rozříznout a zbývající kousek doplnit a černým silikonem dodělat at to není tak moc nápadné tak snad se to povede ale to těsnění tam budu dávat až tam budou tapeci a čerstvě nasazená stropnice
|
8.4.10, 15:41 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
jel sem dnes zas tankovat LPG a už je to o hodně lepší spotřeba - 9.5 litru/100 km bez benzínu ....
jinak mám ten obohacovací šroub otočený o 2 a 3/4 otáčky
Naposledy upravil hardb dne 12.4.10, 15:50, celkově upraveno 1
|
12.4.10, 13:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|