Stinovlas - Skoda PickUp r.v. 1991 - PRODÁNO Karátkovi
Autor |
Zpráva |
Stinovlas
|
tak jsem se dneska dozvedel, ze nejdriv pickup chcipal pri rozjezdu, jen kdyz se stalo az na podlaze s plynem tak se rozjel, ale trhane. tak se prej zacli vrtat v rozdelovaci a od ty doby to nechytne vubec a sanim to vystreluje kour (chvili se toci starter, pak se to zakousne a v tu chvili to vyfoukne kolem vzduchovyho filtru). napada nekoho cim to muze byt? IMHO zprehazeny kabely na rozdelovaci a pak to pujde ASPON nastartovat. jak maji byt? k facku se ted nedostanu..
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
5.2.10, 12:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Ano nasadit správně kabely. Nebo mají obrovský předstih.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.2.10, 13:22 |
|
|
Stinovlas
|
A jak maji byt spravne?ktery valec kam?nebo je to napsany nekde?jedu v buse,nemam tu knizky a pisu z mobilu
|
5.2.10, 13:41 |
|
|
gokralik
|
Na hlavně motoru jsou dokonce čísla. Na rozdělovači je označen první válec a ostatní počítáš ve směru hodinových ručiček. Ale teď si nejsem stoprocentně jist a v Andrtovi to nemůžu najít.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.2.10, 14:34 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
1342
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.2.10, 14:35 |
|
|
Stinovlas
|
ok, za chvilku to pujdu prekopat... nevite cim by mohlo byt to chcipani pri rozjezdu? bez kvaltu (tj. na neutral nebo se spojkou) to muzu tocit jak chci a nezdechne to, ale v zaberu na to musim dupnout fakt hodne (aspon jak jsem to od segry pochopil, jeste to pro jistotu zkusim sam)
|
5.2.10, 15:54 |
|
|
Stinovlas
|
tak jsem zapojil 1-3-4-2, kdyz to chytlo tak to znelo jako diesel, tak jsem to odpojil, zapojil znova.. a uz to v pohode chytlo, ale furt to nechtelo jet. tak jsem vymenil palec a vicko rozdelovace a hned se tomu chtelo jako za mlada diky za radu
|
5.2.10, 16:37 |
|
|
gokralik
|
Takže všechny problémy vyřešeny?
|
5.2.10, 16:45 |
|
|
Stinovlas
|
vypada to ze prozatim asi jo, jezdi to. mel bych udelat repas karbecu, protoze dela hrozny hovadiny, ale to az na jare, ted se mi s tim nechce laborovat.
|
5.2.10, 16:46 |
|
|
Karátek
|
Paráda, pěkný a hlavně tady mám stejného vlastníka pick-upu, ty dveře by měli být stejný. Mám knížku "JAK NA TO - Škoda Favorit, Forman a Pick-Up" a jsou mezi nimi malé rozdíly.
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
6.2.10, 10:41 |
|
|
Stinovlas
|
jestli mas na mysli ty dvere do kabiny, tak ty stejny jsou, mam je i sehnany, ale jako vsechno se mi to nechce delat ted.. navic ta kastle pujde do haje a mama uvazuje jestli si koupit jinyho pickupa s dobrou kastli a pouzit z tohohle motor a prevodovku, nebo jestli si koupi vw transporter/ford transit. chce v aute casto spat a do tohohle se blbe vejde ona sama, natoz ve dvou. ja osobne ji doporucuju transita (je levnejsi a ma levnejsi dily, navic je sirsi tak lip sedi).. no a kdyz si koupi dodavku, tak proda papiry pickupa a tohle mi pry da (coz bude supr, pac budu mit pomerne dost dilu
|
6.2.10, 11:53 |
|
|
Karátek
|
To jsem zvědav jak vše dopadne. K čemu chceš ty náhradní díly? Všiml jsem si až ted, recenze je rok a půl stará a jsou už změny.
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
6.2.10, 13:04 |
|
|
Stinovlas
|
mam favorita, spousta dilu je stejnejch..
|
6.2.10, 13:21 |
|
|
Karátek
|
Souhlas, spousty dílů je stejných a ten zbytek by se mi hodil co nejde na favorita. Zadní světla + SPZ, zadní nárazník atd.. Ať mám ND na Pick-upa.
|
6.2.10, 14:33 |
|
|
Stinovlas
|
pokud na to prijde, tak ti napisu. mam nejaky i tady doma, ale zatim si je necham
edit:jen teda netusim co myslis tim SPZ. mam skrinovy dvere, ty spodni vrata co jsou na fotkach bez nastavby jsem prodal spolu s nastavbou.
|
6.2.10, 16:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|