Kachnis- Skoda 120L 1977 -Cipísek
Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Jestli u nás neměly chromy na rámu dveří jen GLSky, mám takové tušení, že jsem někde viděl fotky LS a GLS a v tom byl rozdíl (kromě jiného...).
|
20.10.08, 09:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
Njn,sesternica predala rodinnú Š120 r.v.77 vo veľlmi zachovalom stave (ale dosť drobností zasa potrebovala - potrebovala taký víkendík, vyhrať sa s ňou) za 1000 Skk na šrot..keď som sa to dozvedel, skoro ma piclo...to auto bolo dosť zachovalé - kasňa a motor...aj interiár...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
20.10.08, 11:04 |
|
|
fatal
rejpal
|
Taková škoda...
|
20.10.08, 11:27 |
|
|
Ondry
|
To je klasika, nejhorší je když člověk najde takový auto zmačkaný na vrakáči.
_________________ Škoda 105L (1981) "Rosnička"
Škoda 100 (1973)
www.ebrems-army.7x.cz
|
24.10.08, 21:19 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
takze fotecky dodam,az budu mit kabel, ale auto nema originalni gumy do oken,ale to snad nikomu nevadi, dal ma Mkovy koberce, ty vyhodim, sezenu uzovacky, zadni kapota musi pryc, predni kapota je M, taky pujde.. Zadni celo je dost zvlastni , je cely rovny ma jen drobouckej prolis na SPZ,ale patri tam to derovany, mam ho doma, tohle schovam. motor potrebuje vymenit rozvody, vycistit karbec, odvulovat rozdelovac a je to.. s prevodovkou 4.44 pepcovi pomerne stacila i v kopcich pro normalni jizde. cesta domu 180 km probehla bez problemu, jen potrebovala zvysit volnobezny otacky.. ted stoji venku a prsi na nej,protoze v garazi sem pepcovi menil olej.. az prestane prset,svarim dalsi dvojgaraz
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
29.10.08, 20:09 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Konecne nejaky info...
Ja uz sem myslel ze ti budu muset telefonovat abych se neco dozvedel!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
29.10.08, 20:11 |
|
|
Šemik
|
Doufám že budu mít tu čest a setkám se s ní osobně
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.10.08, 20:13 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
kazdej se s ni muze setkat, jen prijet znacky jsou v depositu,takze jezdi jen po vsi.. krasny JCA 81- 88 mi vzali a vnutili mi 4U9 99-71 , tak sem jim je tam nechal ma uzasny gumy firestone 155 R14 a jezdi se s nima dobre . vcera v noci mi to nedalo, sel sem sundat zadni svetla a doma je vypucoval a jeste po jedenacty vecer sem je sel namontit z5.. taky me hrozne vytaci jak je spinavej motor,nechapu jak nekdo muze mit spinavy motor..taky neumim vymenit vzduchovej filtr,protoze nema maticku ale nejakej plisek s pruzinkou..musim to vyzkoumat..taky musim vymenit olej pred zimou,ale zase uz by to chtelo pretesnit vanu a kdyz vanu tak bocni viko a kdyz viko,tak uz rovnou novou spojku, puvodni lamela z roku 1977 uz je za zenitem, zabira na poslednim pulcentimetru...no prace spousta a tesim se, ale ve fronte ceka 10M a pak taky pepca se pomalu zacina ozyvat..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
29.10.08, 20:29 |
|
|
Šemik
|
A co elektrika, zadrátujeme někdy? Aspoň světla a saharu..
|
29.10.08, 20:43 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ten pružinkovej vehement jenom vyvrátit. Jinak špinavej motor taky nechápu, u mě je to jedna z nejčistších věcí v autě.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
29.10.08, 20:48 |
|
|
Pech.
|
užovkový lemy se dají normálně sehnat, mám jedny na půdě....
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
29.10.08, 20:51 |
|
|
Pech.
|
možná dvoje., koupený tak před dvěma lety .
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
29.10.08, 20:51 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
na lemy na uzovku se jeste poptam, rad bych je sehnal, tyhle budou patrne Mkovy,teda podle pepci... s dratovanim si semiku vyhraju sam, nezlob se ,ale si uchyl a daval bys mi neoriginalni tluste vodice ,ale podle Tveho tajneho snu udelam kontolku na ventilator..,jenomze ta kontolka nema zadne oznaceni a je cervena,ne oranzova, to sem koukal ..
|
29.10.08, 21:04 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Carlos píše: Ten pružinkovej vehement jenom vyvrátit. Jinak špinavej motor taky nechápu, u mě je to jedna z nejčistších věcí v autě.
motor se povrchem chladi, je to podle me slusnost mu dovolit vetrat divame se na to stejne koupim Carlan a napravim to..
|
29.10.08, 21:06 |
|
|
Šemik
|
Kachnis píše: na lemy na uzovku se jeste poptam, rad bych je sehnal, tyhle budou patrne Mkovy,teda podle pepci... s dratovanim si semiku vyhraju sam, nezlob se ,ale si uchyl a daval bys mi neoriginalni tluste vodice ,ale podle Tveho tajneho snu udelam kontolku na ventilator..,jenomze ta kontolka nema zadne oznaceni a je cervena,ne oranzova, to sem koukal ..
Tak to je nejstarší typ budíku Tím lépe. A připravená kontrolka mlhovek není oranžová, ale zelená!
|
29.10.08, 21:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|