Autor |
Zpráva |
elegant
|
deekay píše: inak u vas v CR sa daju prihlasit anglicke auta na vase znacky? lebo u nas nie...
Ono sa to dá prihlásiť v Čechách, v Rakúsku, vo Francúzsku a dokonca aj u nás na Slovensku. Len treba vedieť na čo sa odvolať. Vzhladom na to, že sme v EU, tak auto schválene pre nejaku krajinu EU je možne schváliť aj v inych členskych krajinach. Inými slovami dokonca aj auto ktoré má opačne volant môžme dať na naše špz... ALE JE TO O HUBU SA S NIMY HÁDAŤ. Na koniec aj tak ťahaju za kratši koniec úradnici pred EU
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
21.11.09, 15:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
ja to nepotrebuju prihlasovat v cr jaguara bych chtel ale to taky zatim nepotrebuju
11tis Valeo: ložisko, přítlačák, lamela, setrvák, šrouby.....jo to by pak asi odpovidalo my setrvaky nechavame pokud jsou v poradku a neni to dvouhmota pokud je to dvouhmota tak se vetsinou meni
jeste dotaz nevite jestli ma fabka kodovane radio..mam tam klasicke na kazetu chtel bych dat na cd.....v servisce sem kod nenasel
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
22.11.09, 17:44 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
kod si nejsem jistej, ale odkodovat to není nic složitého
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
22.11.09, 18:01 |
|
|
Dawid130
|
Já jsem ve FI radio prohazoval za Cd z kazetového a vše normálně fungovalo. žádné kódy.
|
22.11.09, 18:21 |
|
|
Jiri
|
jde mi o to kdyz to puvodni odpojim tak aby mi pak jelo ted mam jedno na cd a chci jej tam vyzkouset...nevim jestli sezenu origo na cd...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
22.11.09, 18:42 |
|
|
Dawid130
|
No vždyť ano. Já taky neměl origo na CD a po vrácení kazetového fungovalo vše jak mělo.
|
22.11.09, 18:46 |
|
|
Jiri
|
Dawid130 píše: No vždyť ano. Já taky neměl origo na CD a po vrácení kazetového fungovalo vše jak mělo.
tak ok..vyzkousim diky
|
22.11.09, 18:50 |
|
|
Jiri
|
tak dnes sem namontoval novy chladic, ventilatory, klima chladic sem nechal stary jen sem jej trochu porovnal aby tam sedel nejaky tlak tam je v klimatizaci ale jinak nedje na to mrknu pozdeji
|
23.11.09, 22:41 |
|
|
Jiri
|
tak dnes namontovan panel pod baterku....ty plasty okolo nejak polepim....tak ted uz cekam na kapotu pricku a blatnik
|
30.11.09, 23:07 |
|
|
Jiri
|
Tak uz mam kapotu i blatnik ted jeste najit chut si s tim hrat
|
18.12.09, 23:42 |
|
|
Jiri
|
|
29.12.09, 18:51 |
|
|
paži
|
jseš dobrej;)
|
29.12.09, 22:24 |
|
|
Jiri
|
neni to idealni dily jsou neorigo setrim ..ale napasovat to asi pujde slusne nemam jeste tu vrchni pricku pod kapotou tak zatim nevim co a jak zamek kapoty a vrsek svetel
|
29.12.09, 23:41 |
|
|
Kromaňonec
Prase
|
Jiri píše: neni to idealni dily jsou neorigo setrim ..ale napasovat to asi pujde slusne nemam jeste tu vrchni pricku pod kapotou tak zatim nevim co a jak zamek kapoty a vrsek svetel
Pěkný, jen je škoda, že nebyly po ruce zdravé díly z vrakáče, přeci jen pozink proti kataforeze je někde jinde.
_________________ Škoda 105 - 136 Tuňák (1983)
Citroën Xantík žehlička (1999)
|
30.12.09, 12:09 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Hezký. Počítal jsi, kolik ta oprava stála?
|
30.12.09, 12:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|