Karátek - Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP
Autor |
Zpráva |
Viky
Pan Kapitán
|
Jezis no.... sem se trochu poplet.... tak ze by elektrocentrala na korbu?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
31.1.10, 09:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Karátek
|
sharpers Jako většina lidí, neměli potuchu o existujících kusech a že se vůbec něco takového vyrábělo. Já to prodávat nechci.
Sadra17 Už je tam jiná značka s "E"
Josef.Radocha Není problém, stačí se jen domluvit, ale lepší bude na jaře, budou baterky.
ferrari Na olovo jsou dražší náklady, pravda, ale vyjdou zatím nejlevněji a pak se uvidí co dám, baterie LiFePO4 by měli s cenou jít dolu a pak už tam budou velmi dlouho.
Petr105 Nebo zakoupit superb, škodovka si nechala předělat jeden kousek na elektromobil, asi se bude prodávat.
Viky Ale je kde tankovat, u nás je jedna veřejná dobíjecí stanice a v zahraničí též.
http://www.elektromobily.org/wiki/Mapy_ ... Dch_stanic
A čez vráží spousty peněz na výstavby nových čerpaček na elektřinu.
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
31.1.10, 09:45 |
|
|
Karátek
|
Viky píše: Jezis no.... sem se trochu poplet.... tak ze by elektrocentrala na korbu?
Tohle už vymyslel jistý cizinec, elektrocentrálu na střeše pod víkem, někde na netu je o tom článek a fotka.
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
31.1.10, 09:58 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Karátek píše: Petr105 Nebo zakoupit superb, škodovka si nechala předělat jeden kousek na elektromobil, asi se bude prodávat. Tak o tom slyším prvně,ale elekro Roomster už existuje a stojí mega
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
31.1.10, 10:43 |
|
|
Karátek
|
Josef.Radocha píše: Karátek píše: Petr105 Nebo zakoupit superb, škodovka si nechala předělat jeden kousek na elektromobil, asi se bude prodávat. Tak o tom slyším prvně,ale elekro Roomster už existuje a stojí mega
Je to tak, na netu je o tom napsané vše. Elektro Roomster jsem viděl v TV, v Brně na výstavišti myslím a cena je dost vysoká. Ať si ho nechají, dají se koupit levnější elektromobily.
|
31.1.10, 12:20 |
|
|
john simple
|
gokralik píše: john simple píše: jednoho funkčního elektromobila maji na VŠB TUO v Ostravě... Ale to mají Tatru Beta... Se na ni dívám každý den.
ježiš, sorry, ja se spletl
|
31.1.10, 14:20 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Karátek píše: Josef.Radocha píše: Karátek píše: Petr105 Nebo zakoupit superb, škodovka si nechala předělat jeden kousek na elektromobil, asi se bude prodávat. Tak o tom slyším prvně,ale elekro Roomster už existuje a stojí mega Je to tak, na netu je o tom napsané vše. Elektro Roomster jsem viděl v TV, v Brně na výstavišti myslím a cena je dost vysoká. Ať si ho nechají, dají se koupit levnější elektromobily. Tak strejda google nic nenašel o superbu. Možná jen blbě hledám,ale kdybys měl odkaz rád si to přečtu.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
31.1.10, 14:36 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.1.10, 17:27 |
|
|
Karátek
|
Tak jsi mě předběhl i s bonusem.
|
31.1.10, 18:04 |
|
|
Kukyn
Příspěvky: 360 Bydliště: Lipovec,okres Blansko,kraj Jihomoravský,stát ČR
|
Gratuluji k takovému unikátu, děda ho chtěl tenkrát taky ale nakonec zvolil klasickou 136L
Hlavně ať slouží
_________________ Škoda Favorit 136L 46kW
|
4.2.10, 16:23 |
|
|
Karátek
|
Kukyn píše: Gratuluji k takovému unikátu, děda ho chtěl tenkrát taky ale nakonec zvolil klasickou 136L Hlavně ať slouží
Díky, mě se líbí spojení favoritu a elektromobilu, naprosto jednoduchý proti spalovači a nádherně tichý. Každý má své pro a proti.
|
4.2.10, 23:51 |
|
|
Kukyn
Příspěvky: 360 Bydliště: Lipovec,okres Blansko,kraj Jihomoravský,stát ČR
|
Karátek píše: Díky, mě se líbí spojení favoritu a elektromobilu, naprosto jednoduchý proti spalovači a nádherně tichý. Každý má své pro a proti.
Já bych ho bral taky ale spíš jako vedlejší auto a raritku.Udělat z něj veterána, schovat v garáži a za pár let vyrazit do ulic
_________________ Škoda Favorit 136L 46kW
|
5.2.10, 13:06 |
|
|
Karátek
|
Já bych ho bral taky ale spíš jako vedlejší auto a raritku.Udělat z něj veterána, schovat v garáži a za pár let vyrazit do ulic [/quote]
Jak postupně zjištuji, tak by byl o elektromobily větší zájem než jsem myslel. Však mám jiné auto, takže jezdím spalovačem. Hlavně se na tom dá spravit všechno a opravy jednodušší.
|
5.2.10, 23:07 |
|
|
Ondras83
|
osobně bych takovou raritku nechal v serii...to máš, jako kdyby někdo měl originál 130LR/B a cpal do toho 1,8 turbo atd...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.2.10, 13:00 |
|
|
Karátek
|
Jak čtu, takový názor má většina lidí a změn moc nebude.
|
6.2.10, 14:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|