No tak jsem odstrojil interiér a zjistil že ono ani nebude moc co vařit - sice je na spoustě místech chycená ale po důkladném obroušení bude stačit jenom stříknout.....zkoušel jsem ty místa šroubovákem (a že jsem do toho docela řezal) a nikde se nepropadla. Ještě půjde na nájezdy a začnu u podvozku ať mám nejhorší za sebou. Ale po tom co jsem zkusil při opravách kastle na formanu to bude asi docela příjemná změna
31.5.09, 17:02
Reklama
Reklama
Carlos
Mistr mechanik
No tak vyvařování mě taky čeká, akorát u mě je problém to, dokopat tatíka aby jí dotáh, protože tam pořád tak nějak koluje. Až bude, taky se do toho pustim, a proto přeji pevnou vůli a nejméně práce.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
31.5.09, 18:39
paži
já snad taky nechám ještě letos něco zavařit..lemy asi jenom zakytuju, ale rád bych práh nebo alespon ho nějak dovařit...nevím, kámoš s CO na to koukne a budu moudřejší...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků