Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.11.24, 23:11

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Mírák a jeho červenej FORMAN 135LS z 92. 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Vít píše:
A není to dost daleko ? To by znamenalo reagovat na udalosti skoro pul kilometru vzdalene, co je bliz uz se neda stihnout...

no... blízku to nejni, a musiš předvídat tak 10s dopředu, jnak to nejde... jinak s Rapidem jsem zkoušel ze 150 na 50, a bylo to na cca 90m...

Octavia 4X4 TURBO Obrázek

30.9.09, 10:50
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ondras83 píše:
zajímavý, už sem něco najel a maximálku mám 160 :lol: ...asi sem měkkej :? :)...nebo mám jako jeden z mála kvalitní tachák :-D
edit: nebo malý kopce 8)

Jj taky formíka na tu rychlost rozjedu,ale trvá to dlouho a ta rychlost už je na sériový podvozek maras..:-o
Mě se nejvíc líbí,jak se tady píše..mě to jede 160..170,ale nikdo už nenapíše ZA JAK DLOUHOU DOBU..:-):-)

30.9.09, 14:04
Hluchoň

Příspěvek 
NOVON píše:
...ZA JAK DLOUHOU DOBU..:-):-)
záleží , jak je velkej kopec :)

30.9.09, 14:25
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
NOVON píše:
...ZA JAK DLOUHOU DOBU..:-):-)
záleží , jak je velkej kopec :)

jj, tak nějak :lol:

30.9.09, 14:59
Profil ICQ

Příspěvek 
Hele hele, dost řešení rychlostí. Naše motory nemaj, obsah, nemaj krouťák, tak nemužem čekat náký zátahy nad 100km/h. Konec šmitec, už jen k tématu - mé auto. Žádný velký kopce a vítr v zádech, dost toho.

30.9.09, 15:10

Příspěvek 
Mírák píše:
Hele hele, dost řešení rychlostí. Naše motory nemaj, obsah, nemaj krouťák, tak nemužem čekat náký zátahy nad 100km/h. Konec šmitec, už jen k tématu - mé auto. Žádný velký kopce a vítr v zádech, dost toho.

no ta vačka je ostřejší než serie 254, takže by to mohlo tahat ještě na 4ku dál, než 5 tis, mě to táhne k těm 5500, ale už to spíš řve, řadim 5 a to vytáhne tak na 150 na rovině....jak tobě?..tobě by to mohlo na 4ku těch 150 udělat taky (mě to udělá, ale tobě by mohlo rychlejc)

30.9.09, 15:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Nemam předelanou podtlakovou regulaci předstihu, až to poladim, uvidim. Na maximálky vám ted prdim, musim udělat brzdy.

30.9.09, 15:51
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Vít píše:
Sadra17 píše:
Ondras83 píše:
zajímavý, už sem něco najel a maximálku mám 160 :lol: ...asi sem měkkej :? :)...nebo mám jako jeden z mála kvalitní tachák :-D
edit: nebo malý kopce 8)

jo si měkkej :lol: to 160 jede i mě a umí i víc :lol:

Kdo z vás zkoušel při těch 160 auto taky zastavit ? Ono rozjet se, to dovede kazdej, ale co s tim pak ?

já to zkoušel a brzdilo to fest 8)

30.9.09, 18:55
Profil ICQ

Příspěvek 
Sáááádro17: Mlč už. Serete mě, v nejbližší době pojedu na dvouproudovku z Lišova na Budějice (co vede na kruháč na okružní) a ukážu vám co to dá. V týhle garáži by se mělo řešit to garážovaný auto, né cizí (nic proti). Každej tu říká že to brzdí, druhej že ne, myslim že je to velice relativní, jestli přesedláte z náký dvojkový koktávky do fáčka, tak to fakt nebrzdí, ale pokud přesedláte z fáčka do malucha, tak nebrzdí zas maluch.

30.9.09, 20:52
Hluchoň

Příspěvek 
chceš to promazat ? je to pár kliknutí myší

30.9.09, 21:05
Profil ICQ

Příspěvek 
To by se mohlo někoho dotknout...to až pozdějc, aby si toho nevšimli....Díky Víťo, máš stejný hlíny jak já ;-)

30.9.09, 21:07
Hluchoň

Příspěvek 
tak kdybys potřeboval, napiš...

kola jsou fajn, ale já je mám ještě hodně daleko od nasazení na auto, viz http://picasaweb.google.cz/vit.siroky/Kola#

30.9.09, 21:09
Profil ICQ

Příspěvek 
Chtěli jste maximálku? GPS mi ukázala 172,4 ;-). A to s předstihem od oka. Věřim že kdybych na ten předstih nesral, jelo by to líp. Motor je perfektní, naprosto jiná charakteristika než u série. Zátah prázdnýho auta je parádní. Táhne furt, i k šesti tisícům, ale tam je už znát že karbecy nejsou stavěný nad pět tisíc ;-). A navíc mam sériový ventilový pružiny, tak to nechci moc přetáčet. Všichni co maj sériový Fáčka a Felicie říkaj, že to jede parádně. Předjíždění ( prázdný auto) je paráda, ten před váma má těch 90, dáte za tři a Formouš "vystřelí" jak splašenej, pěkně si k tomu zařve a mizim v dáli ;-). Ve městě taky, za dva a předjíždění je otázkou chvíle.

Dost o motoru.

Před rokem, při generálce - nový papírový těsnění pod vanu. No a teklo víc a víc. Už sem to nevydržel a včera sem jí sundal a dal tam jen motorovej silikon, nějakej spešl na to. No a neska čumim, teče. "Kurvanoha to neni možný doprdele už" řek sem si a nervozně dotáh všechny šrouby na vaně větší silou. Všechno sem dělal pečlivě, fakt mě to nasralo. Snad to dotažení pomohlo, uvidim.

A dělal sem brzdy. Né že by nebrzdily, ale cukaly. Při zahřátí nesnesitelně. No a tady fotka toho co sem sundal z levýho kola, chcete-li z náboje:

Obrázek

Tak se tam usídlili Bremba s deskama Ferodo a pomalu zajíždím, zatim cca 20 kiláků a sou dost laxní, snad se rozbrzdí...:-)

No a pak ještě problémek. Předchozí majitel vyměnil levej bowden parkovačky, no a musim ho mít dotaženej nadoraz, aby to nějak brzdilo. Koukal sem na pakny, sou jak nový. Tak buď zas tchajvan výroba s tolerancí pěti centimetrů nebo nemam prostě jiný vysvětlení...

Tak raďte dobří muži :-D

25.4.10, 19:59

Příspěvek 
Koukni na samostav brzd neparkujícího kola.. :) jinak brzdám na předku nech pohodu....Až cca po 500 km budou brzdit tak jak maj...A nic neurychluj nebo opálíš desky a pokroutíš kotouče.... :wink:

25.4.10, 20:31

Příspěvek 
Tak jsem koukal na fotky a pěkné. Mám taky formana v trošku lepším stavu, bohužel nemám čas a dalšího zapálence kdo by se mnou se pustil do takové opravy (boj s korozí). :( Já to auto miluju, je to sice "starý vergl", ale zase na druhou stranu vím, že ať do něj sednu v jakoukoliv dobu v jakémkoliv počasí tak, že pojede a navíc to je i auto s kterým se dají vyjet i dost krutý věci. Škoda no, za dva roky jak skončí technická tak asi už pujde do kytek...

25.4.10, 20:33
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další