Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 11.11.24, 00:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 MIKI RACING ® 

jak vypadá?
popelnice 39%  39%  [ 13 ]
nic moc 33%  33%  [ 11 ]
normálně 3%  3%  [ 1 ]
závodní styl 9%  9%  [ 3 ]
tuning 9%  9%  [ 3 ]
hezký;) 6%  6%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 33

MIKI RACING ® 
Autor Zpráva

Příspěvek 
paži píše:
viky má trochu pravdu, musí se to tady trochu eliminovat aby si tw udržel trochu úroven a nestal se nějakým tuzérským forem...ted je tady určité zdravé jádro viz. např. plnič a nárust tuzerskej uživatelů by to tady mohl pěkně rozhlodat...na druhou stranu zase tw bude vypadat jako uzavřená společnost, což taky není... co založit sekci v garáži speciálně pro tuzingový uživatele, nějak vhodně (ne urážlivě) to pojmenovat a tyhle auta tam přestouvat (kdyby jich časem bylo víc)

a ještě je tu možnost, že z tohodle auta zmizí anténky a maják, zažne se dávat pryč tuzing, časem vařit a bude z toho luxusní fáčko na pěknejch kolech :)

Jo, to je přesně ono. A je mi jedno, že TW bude uzavřená společnost. Vždyť na srazu nám bylo dobře a bylo nás dost. Ale s tou garáží - já bych prostě uděloval autorizace. Ikdyž zase podle auta těžko soudit člověka no. Tohle by se dělalo fakt těžko.

16.9.09, 14:02
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Nechte to bejt, aspoň je sranda :lol:

16.9.09, 20:01

Příspěvek 
Šemik píše:
Nechte to bejt, aspoň je sranda :lol:

No spíš jde o ty srazy... :roll:

16.9.09, 20:46
Pan Kapitán

Příspěvek 
To je fakt, srazy jsou problem... zase kdyby mely nektery auta zakazanou vyjizdku, tak prvni na seznamu jsem ja.... :-D

Cvokárium: Youtube Instagram

16.9.09, 20:56
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Viky píše:
To je fakt, srazy jsou problem... zase kdyby mely nektery auta zakazanou vyjizdku, tak prvni na seznamu jsem ja.... :-D

No ale ty seš zase člověk s kterym se dá mluvit. Teď nemyslim nikoho konkrétně, ale s většinou lidí, co maj natuzený auto, se nedá mluvit. A vem si, když nějakej blbeček přijede na sraz a bude ukazovat, že má omezovač otáček... To bude šílený a naše pověst pujde víš kam.

16.9.09, 21:14

Příspěvek 
bany.xf.cz píše:
Viky píše:

No ale ty seš zase člověk s kterym se dá mluvit. Teď nemyslim nikoho konkrétně, ale s většinou lidí, co maj natuzený auto, se nedá mluvit. A vem si, když nějakej blbeček přijede na sraz a bude ukazovat, že má omezovač otáček... To bude šílený a naše pověst pujde víš kam.
takovej taky nejsem.... :cry:

17.9.09, 06:50
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
ber to tak, že tady vrcholem tuningu je nástřik Kachnisova Pepči či opravdu hodně povedeného tuningu Tunera2. Nic jiného v tom není. Tady se spíš zabýváme vylepšováním pomocí dobových dílů a jiných pomůcek co byly i tehdy dostupné. Tvoje fávo nevypadá zas tak prohnile tak by stačilo se o něj trošku postarat a že by mělo chycenou podlahu to opravdu moc nevypadá. Udělej naschvál pár fotek.

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

17.9.09, 08:23
Profil ICQ

Příspěvek 
ok nafotím to ale je to na vlastní nebezpečí...

17.9.09, 09:45
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
Konečně rozumné slovo do pranice. Kdybys sůíbil, že to uvedeš do pěkného stavu tak ti určitě ikluci TW ve tvém okolí rádi pomůžou.

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

17.9.09, 10:19
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Josef.Radocha píše:
ber to tak, že tady vrcholem tuningu je nástřik Kachnisova Pepči či opravdu hodně povedeného tuningu Tunera2. Nic jiného v tom není. Tady se spíš zabýváme vylepšováním pomocí dobových dílů a jiných pomůcek co byly i tehdy dostupné. Tvoje fávo nevypadá zas tak prohnile tak by stačilo se o něj trošku postarat a že by mělo chycenou podlahu to opravdu moc nevypadá. Udělej naschvál pár fotek.

jednoduše řečeno tady každej ladí techniku a vzhled je druhořadej :wink:

17.9.09, 11:48
Profil ICQ

Příspěvek 
jde spíš o to, že třeba ten zadek toho tvýho fáčka je prostě úchylnej :lol: ...proč tam nedat kouřový světla a když už zadělat spztku, proč je tak debilně na kraji?...proč sou ty světla černý, když to je tak prasencky nastříkaný, že bych se to já osobně styděl hodit i do popelnice, aby to někdo nevidě :roll: ...to je prostě to, že ty to máš fakt jako lepičku pičovin a ne auto, který máš rád...osobně se mi tahle barva líbí, kola tam máš perfektní, ale třeba ty zástěrky :sick: ....

sundat krávoviny, předělat to tak, aby to bylo hezký a ne zprasený, udělat motor, dát tam třeba rally zástěrky a máš MIKI RACING....takhle máš miki tuzing....reakce jsi viděl sám :wink:

17.9.09, 17:08
Profil ICQ

Příspěvek 
souhlasím to jako jo... hele je to takto fáčko jsem vždy chtěl ale tohle je prostě nahovno... až koupím auto na normál ježdění fábku tak pak uvažuji že bych koupil 110R a udělat s toho veterána se vším všudy a nebo fáčko pick-up jen na závody... tohle je jen jako postrach silnic a je to stavění z recese nemá to nic společný s mým myšlením kdybych si to chtěl nechat nedělal bych toto... :wink:

17.9.09, 17:25

Příspěvek 
MIKI píše:
... tohle je jen jako postrach silnic... :wink:

no to teda...ale kdybych to viděl, tak bych se ti začal tlemit :lol: :roll:

17.9.09, 17:26
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
MIKI píše:
... tohle je jen jako postrach silnic... :wink:

no to teda...ale kdybych to viděl, tak bych se ti začal tlemit :lol: :roll:
tlemí se každej;) a divím se že to ještě někdo neorval ...

17.9.09, 17:27

Příspěvek 
proč to orvávat, když to je tvoje vizitka, jak asi přemejšlíš, ikdyž píšeš, že takovej nejseš...kdybys takovej nebyl, nebudeš takhle kurvit auto a ještě ke všemu to nazývat RACING...

17.9.09, 17:40
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další