PJDefort - Škoda Favorit 135LX r.v. 1993
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
neber si to zle, ale ten volan vyzerá krozne, k tomu vozu akosi nepasuje...
edit: hrozne....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
Naposledy upravil michalkatka dne 15.6.08, 21:11, celkově upraveno 1
|
15.6.08, 21:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
zokot
|
Grrrrr
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
15.6.08, 21:08 |
|
|
PJDefort
|
michalkatka píše: neber si to zle, ale ten volan vyzerá krozne, k tomu vozu akosi nepasuje...
to je v pohodě...ten můj byl hlavně naprasklej, ještě ráno sem nevěděl že bude večer novej ale tak bylo to výhodný tak proč ne super se drží a hlavně, mě se celkem líbí...
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
15.6.08, 21:09 |
|
|
elegant
|
Volant je pekný, ale kúštik mi nesedí k zvyšku auta. Tuším by lepšie vynikol k oblejším tvarom palubovky feldy.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
15.6.08, 21:18 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Nevim, já měl taky takovej malej, nikomu se nelíbil, ale hlavní je : aby se ti dobře držel, abys viděl na budíky, aby se netočil do šišky, když to splňuje proč ne, sice se tam nehodí, za to muže bejt pohodlnej
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
15.6.08, 21:19 |
|
|
PJDefort
|
Carlos píše: Nevim, já měl taky takovej malej, nikomu se nelíbil, ale hlavní je : aby se ti dobře držel, abys viděl na budíky, aby se netočil do šišky, když to splňuje proč ne, sice se tam nehodí, za to muže bejt pohodlnej
splňuje... nejdřív sem chtěl ten 3ramennej škoda ale když sem viděl že nevidim na budíky tak z toho sešlo...pak sem sháněl 4 ramennej škoda a nesehnal sem...a najednou tohle...sice se mi nejvíc líběj takovýhle - ale tak co
|
15.6.08, 21:24 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
moc malý, já mám teď rally volant a ten je velkej, bych chtěl ten menší, ale ne uplně malej, ale zas je lepší než ten uplně malej, takže prostě co je to je, a když se s tim dobbře pilotuje, tak proč ne že?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
15.6.08, 21:27 |
|
|
PJDefort
|
tak zase o kousek víc luxusu včera jsem nainstaloval dálkový ovládání CZ a funguje super samotnej centrál na klíč jen zamykal a neodmykal...ale po připojení DO funguje skvěle.. jinak volant je fakt super...na fotce se nelíbil skoro nikomu ale na vlastní oči to je prej něco jinýho tak nevim ..jinak ještě sem sehnal ty malý pokličky se znakem Škoda na kola...asi vám přijde, že se na tom autě dělá ho**o...ale tak sem chudej student...pokud přes prázdniny vyjde brigáda tak se konečně pustim do věcí na který zatim neni...jako čepy, silenty, rozdělovač a kdoví co ještě...
|
19.6.08, 16:41 |
|
|
PJDefort
|
jo a ještě dotaz...kupoval sem nový vzpěry 5tejch dveří...někdy před 3ma měsícema...a po 14cti dnech dveře zase nedrželi...nevim co to je ale určitě ne originál...je tam něco modrym písmem..sem línej se jít podívat myslíte, že za to může právě to že nejsou originální? žádný křídlo tam nemám, a i plato s reprama na to neni přidělaný právě kvůli zátěži...
|
19.6.08, 16:51 |
|
|
Neex
|
Po 14 dnech? To je fakt divný... Já teda mám v zadu křídlo a stříšku a před 6 lety jsem kupoval nový vzpěry originál do feldy a drží to krásně do teď. Jinak ten volant se mi líbí... dřív jsem zavrhoval ten rádoby sportovní Škoda co se prodává ale je fakt že není zase tak hroznej.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
19.6.08, 16:59 |
|
|
PJDefort
|
ten kufr už sem vyřešil..jedna z těch vzpěr byla opravdu zmetek...šla zmáčknout i jednim prstem...tak sem tam narval místo ní jednu z těch starejch, a kufr drží parádně i s platem s reprama ...takže nějaký druhovýrobě už fakt nevěřim..jinak dneska přišla jedna maličkost co pomůže k repasi rozdělovače až se na ní vrhnu...do tý doby bude ve skříni čekat zároveň mám dotaz...a to jak u toho víčka poznám bez očíslování v jakym pořadí zapojit kabely?...nebo u origo to je jedno?...jasně že je zapojim podle starýho ale jde o to jak má bejt to víčko natočený...a nevadí ten lak zespoda na těch kontaktech? nebo ho mám něčim sundat než to použiju?:-)
|
26.6.08, 09:57 |
|
|
elegant
|
Opačne veko tuším nejde dať. A dĺžka káblov ťa nepustí.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
26.6.08, 10:42 |
|
|
Šemik
|
Vývod hlavice k prvnímu válci na po straně takovou vystouplou "rysku" která právě označuje jak by to mělo správně být
Ale na funkci to samozřejmě nemá vliv ať je tam kabel ke kterékomuliv válci (tedy samozřejmě že to musí být dobře natočené aby to pálilo správně)
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
26.6.08, 10:53 |
|
|
PJDefort
|
Šemik píše: Vývod hlavice k prvnímu válci na po straně takovou vystouplou "rysku" která právě označuje jak by to mělo správně být Ale na funkci to samozřejmě nemá vliv ať je tam kabel ke kterékomuliv válci (tedy samozřejmě že to musí být dobře natočené aby to pálilo správně)
pravda, ta ryska tam je díky
|
26.6.08, 11:08 |
|
|
PJDefort
|
tak mám radost...dneska sem se nudil...tak sem se jen tak vrtal v autě a našel sem dva vodiče co sem nevěděl kam vedou...tak sem podél nich šel zepředu až dozadu a dovedli mě k pátejm dveřím...sundám koženku a tam na mě vylezlo servo pátejch dveří...zajásal sem...spojil sem tam rozpojenej faston a hle - zprovoznil sem centrál 5tejch dveří takže si koupim ještě sirénu a budu mít alarm...protože jak sem koukal, všechny 4 dveře maj spínače, kufr taky a pod kapotou je taky...nějakej pozůstatek originál alarmu podle nálepek na okně...a všechny čidla fungujou...protože jak má ten můj centrál funkci zpětnýho uzamčení tak když otevřu jedny z dveří nebo kapotu tak se to nezamkne no tak sem se vykecal zas
|
26.6.08, 15:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|