Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Matthes píše: michalkatka píše: lepšie sa mi to nafotiť nepodarilo, je to fotené mobilom s auta... Za pomale jizdy aby te pysny majitel nenapadl ze mu ten skvost okukujes
ono je to auto chalana čo ho poznám v mojom rodisku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.6.08, 14:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak snad nezna TW a virt
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
16.6.08, 14:31 |
|
|
michalkatka
|
Matthes píše: Tak snad nezna TW a virt
zrejme nie, ale zasa by sa tu hocičo poučil...
|
16.6.08, 14:35 |
|
|
elegant
|
michalkatka píše: Matthes píše: Tak snad nezna TW a virt zrejme nie, ale zasa by sa tu hocičo poučil...
Ešte by sa poučil, ako správne tuzingovať v tom našom topicu ako správne tuzingovať.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
16.6.08, 14:42 |
|
|
michalkatka
|
elegant píše: Ešte by sa poučil, ako správne tuzingovať v tom našom topicu ako správne tuzingovať.
ja by som povedal že je správny tuzer....
|
16.6.08, 15:16 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
michalkatka píše: elegant píše: Ešte by sa poučil, ako správne tuzingovať v tom našom topicu ako správne tuzingovať. ja by som povedal že je správny tuzer....
tak by sa nas topic o tuzingu priucil
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
16.6.08, 17:16 |
|
|
pajavlk
|
Kachnis píše: no tyhle auta prave prosluly tim, ze s nima jezdily jen tajne sluzby a podobna havet.. ale ten typ si nevybavim, skoda 1201?
Můj známý koupil Škodu Tudor černé barvy. Jako první majitel v TP je zapsáno ministerstvo vnitra. Kdo se v tom autě vezl a kam raději nevědět.
_________________ Škoda Felicia 136 B, LPG
r.v. 1995
|
18.6.08, 22:18 |
|
|
Dawid130
|
podle štítku škoda 1050L na parkovišti v Pardubicích
škoda 120 (ta bez písmenka) v Chrudimi n cestě.
|
19.6.08, 06:15 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak tohle mi nedávno poslal kámoš, je to jejich skoro souseda na chatě, je to prej nějakej děéda, a auto má už od novoty, samozřejmě nezná sníh, a jen teplou garáž, nákupy, toď vše, jediná její bolístka je ťuklej blatník, kámoš říkal že je krásně zdravá, no a teď fotky:
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
5.7.08, 00:13 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Carlos píše: Tak tohle mi nedávno poslal kámoš, je to jejich skoro souseda na chatě, je to prej nějakej děéda, a auto má už od novoty, samozřejmě nezná sníh, a jen teplou garáž, nákupy, toď vše, jediná její bolístka je ťuklej blatník, kámoš říkal že je krásně zdravá, no a teď fotky:
hezká, skoro jak ta moje . Ale řekl bych, že měla ťuklý celý levý bok, viz jiný odstín dveří a chybějící prahová lišta..
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
5.7.08, 07:54 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak já to zas tak dopodrobna nezkoumal, každopádně fešná je.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
5.7.08, 15:00 |
|
|
sharpers
|
tak něco málo taky přidám co sem za poslední dva týdny nafotil....
toto stojí na vedlejším parkoviši....
spatřeno na náměstí když sem šel z busu od mladé....
tohle sem trochu nechápal co to je....když se mrknu na fotku zezadu a zepředu tak mi to nějak nesedí
ve městě.....
u benzinky...
v tescu...
to poslední jen tak pro zajímavost...ale uznávám že v reálu je to pěkný....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
6.7.08, 08:58 |
|
|
URU
|
užovka se zadkem z Mka... a ten zadní nárazník k tomu přednímu tak nějak nesedí... jinak vypadá skoro jako taťkova, ale tahle nemá vepředu 4oko v chromu:)...
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák Octavia 4X4 TURBO
|
6.7.08, 09:29 |
|
|
gokralik
|
sharpers píše: toto stojí na vedlejším parkoviši....
Přesně takto vypadá užovka od souseda i ten nosič tam pořád nosí. Možná je to ona. Asi zkouknu SPZ jak dneska půjdu kolem.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
6.7.08, 10:16 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
kdyžý je někdo blbej tak si hold na auto dá cokoli.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
6.7.08, 17:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|