Carlos - Felda 1,3 MPi 50 kW ´98
Autor |
Zpráva |
paži
|
Na sraz pojedu rapidem, bych jel radši na motorce levnějc než se tam táhnout nějakou feldou kdybych jí měl
|
9.11.09, 23:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
IceBear
|
Carlos píše: Nevim, twingo je zvenku hezký, ale nechtěl bych to.
Tak Twingo je na mém žebříčku oblíbenosti snad úplně dole.
Hnusné jako sloní zvratky zvenku, idiotské zevnitř . Líbí se mi to ještě méně, než ta legendární příšernost od Fiatu (Multipla). Ale sto lidí, sto chutí. Zákazníky si to našlo (tady v Brně s tím hlavně jezdily modré Vodárny a kanalizace, než to vyměnily za malé pažouty).
_________________ Fávo Ferdinand 135 BMM 40kW, r.v. 1994, stále "homeless"
Auto Emocion
Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem
|
10.11.09, 20:05 |
|
|
Petr105
|
TWINGO? Možná někoho nezaujal jeho vnější vzhled, ale zevnitř nejlepší auto co se týče prostoru. Kam se na něj hrabe 120, Forman i Fábie... Za těch 6 let ŽÁDNÁ oprava, pouze měněny kotouče, gumy a destičky. Spotřeba minimální, táhne jako čert Miluju ho
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
10.11.09, 20:20 |
|
|
paži
|
tááák
já jel jen v tom novým, ale to se mi nelíbí..ikdyž jede skvěle
|
10.11.09, 20:25 |
|
|
IceBear
|
Nevím, ale prostě mi přijde, že ten interiér nenavrhoval nikdo příčetný.. Největší výhradu mám asi k té středové přístrojové kapličce. Tu nezkousnu. Měl jsem tu pochybnou čest v tom něco najezdit a nebylo minuty, kdy bych to nechtěl poslat ze skály
To i jiné auto, na které jsem alergický, které tu ale vzhledem k zaměření fóra jmenovat nebudu, mělo pětiminutové intervaly
Jinak mi přijde, že francouzi jinak design a pohodlí umí..
_________________ Fávo Ferdinand 135 BMM 40kW, r.v. 1994, stále "homeless"
Auto Emocion
Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem
|
10.11.09, 20:32 |
|
|
paži
|
ta kapička je tuším ještě na yarisovi, nebo getzovi, ted nevím a je to fakt hrůza, daleko horší než twingo
já mám rád tyhle malý francouzský auta pro normální lidi... počínaje kachnou, r5, ted twingo..líbí se mi
|
10.11.09, 20:37 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
paži píše: ta kapička je tuším ještě na yarisovi, nebo getzovi, ted nevím a je to fakt hrůza, daleko horší než twingo
já mám rád tyhle malý francouzský auta pro normální lidi... počínaje kachnou, r5, ted twingo..líbí se mi
C4 ji ma taky a neni to tak strasne je to jenom o zvyku
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.11.09, 20:53 |
|
|
Ondras83
|
paži píše: ta kapička je tuším ještě na yarisovi, nebo getzovi, ted nevím a je to fakt hrůza, daleko horší než twingo
tak proč máš rapida?...nějaký divný ne?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.11.09, 20:59 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Mě na twingu právě uplně kálí ta přístrojovka, protože ty starší co se mi líbí maj takovej ten digitální blbinec, jak je v tý štěrbině, no a to je fakt na šavli. Jinak zejtra mi přijde rádio, a snad i popelník, v pondělí zajedu na vrakáč pro středovej panel, zapalovač, a když bude třeba tak i ty mřížky. Jo a kvůli 1/4 letnímu hodnocení jsem dva tejdny bez auta. To je pravej trest.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
10.11.09, 21:10 |
|
|
paži
|
Ondras83 píše: paži píše: ta kapička je tuším ještě na yarisovi, nebo getzovi, ted nevím a je to fakt hrůza, daleko horší než twingo
já mám rád tyhle malý francouzský auta pro normální lidi... počínaje kachnou, r5, ted twingo..líbí se mi tak proč máš rapida?...nějaký divný ne?
Protože byl levnej, mohl jsem si ho vzít hned co jsem ho viděl a hrozně jsem chtěl auto. Rapid se mi vždycky líbil a připadalo mi to jako nejlepší kára. A to taky je
Ale já mluvil o spotřebáku, v autě na víkend už mám jasno - to bude jedině rápo.
R5 jsem mít mohl, ale tenkrát jsem chtěl auto hned a renault by byl až za měsíc...pak jsem v tom jel a jsem nakonec rád že ho nemám.
|
10.11.09, 21:14 |
|
|
Petr105
|
Carlos píše: Mě na twingu právě uplně kálí ta přístrojovka, protože ty starší co se mi líbí maj takovej ten digitální blbinec, jak je v tý štěrbině, no a to je fakt na šavli.
Je to jenom otázka času, také jsem na to nejdřív čučel jako puk, ale dá se na to zvyknout... Možná otáčkoměr by neuškodil...Twingo má neuvěřitelně velikej prostor na nohy i do vejšky, vzadu si uděláš buď veliký místo na nohy, nebo velikej kufr. A je z něj krásně vidět. Někdo tvrdí, že Renault je pochybnej, ale to naše Twingo fakt nemělo závadu za 6 let. A to jezdí denně. Asi je to kus od kusu no...
|
10.11.09, 22:22 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jak řikám, tyhle digitální přístrojovky, co letěly u fiatu Tipo, nebo i Kadett to měl, to patří do 80. a ne do Twinga, to mít rozumnej přístrojovej štít ....
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
10.11.09, 22:35 |
|
|
Ondras83
|
budíky VDO jsou nejlepší...to najdete ve feldě
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.11.09, 22:37 |
|
|
Petr105
|
Tak zase při běžném provozu mi stačí kontrolka světel, na rychlost kouknu občas jen tak pro kontrolu. Ukazatel stavu paliva je ale super, koukneš kolik koleček chybí a vidíš... Přijde mi to přesnější a názornější než ručička.
|
10.11.09, 22:38 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Máme rozdílný názor, celý tyhle digitální "budíky" stojí za prd. A hotovo. Je to moje garáž, tady mám pravdu já.
|
10.11.09, 22:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|