Autor |
Zpráva |
no_-_name
|
No_-_name: Mrs. Green
Dovolím si kopii threadu z FK, nechci to psát znovu...
Změna je život.
1.6 MPI GLXi/ 1998/ 124 000 km/ 55 000,- kč
ABS, servo, klima, airbagy, centrál,el. zrcátka palubní PC... Co víc říct
Snad jen, že jsem auto dovezl a zjistil, že má proraženou olejovou vanu. Ale už jsem to vyřešil, vyměnil náplně a čekají mě rozvody a tak podobně, však to znáte, když kupujete 1.6
A dvě vady na kráse...
Sklo se bude řešit přes povinný pana prodavatele
a tohle se asi řešit nebude...
Tak co na ní říkáte ?
_________________ Mrs. Green
Naposledy upravil no_-_name dne 4.10.08, 17:30, celkově upraveno 1
|
3.10.08, 21:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Vypadá pěkně.
Jen pár otázek: Ty budíky jsou origo? Levé přední světlo je špatně slícované, nebo se blbě dívám? Předchozímu majiteli to spadlo z heveru? Nešlo by to aspoň trošku vymáčknout přes otvor do dutiny prahu z podběhu?
Hlavně ať ti to pěkně jezdí, i do kopečka jako šíp na přední kapotě.
|
3.10.08, 21:51 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ty budíci jsou hezký, jinak kola k tomu i pásnou. Vypadá hezky, ten práh bych asi neřešil no.
Ale pěkný povoz, ikdyž ty 1,6
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
3.10.08, 21:55 |
|
|
no_-_name
|
fatal píše: Vypadá pěkně. Jen pár otázek: Ty budíky jsou origo? Levé přední světlo je špatně slícované, nebo se blbě dívám? Předchozímu majiteli to spadlo z heveru? Nešlo by to aspoň trošku vymáčknout přes otvor do dutiny prahu z podběhu? Hlavně ať ti to pěkně jezdí, i do kopečka jako šíp na přední kapotě.
budíky jsem tam dával, polepy dělá "pan" Phexys ze slovenska, šíp na kapotě je opravdu do kopce a ani nevím proč a levé přední světlo lícuje dobře, ale blinkr ne Zřejmě je ulomená ta pacička co ho zajišťuje ve světle a je vysunutý mírně dopředu...
A jestli to půjde vymačkat, to se mrknu, popravdě řečeno jsem zapomněl, že tam ty díry jsou Ale je to vidět stejně jen když se díváš z pokleku, tak to zas tak nebolí...
|
3.10.08, 21:58 |
|
|
no_-_name
|
Carlos píše: Ty budíci jsou hezký, jinak kola k tomu i pásnou. Vypadá hezky, ten práh bych asi neřešil no. Ale pěkný povoz, ikdyž ty 1,6
Kola mám z minulýho auta, mám pocit, že jsou ze starýho gofa nebo tak.. Jen jsem do nich nacpal ty krytky.
|
3.10.08, 21:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
změna snad k lepšímu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.10.08, 22:01 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jo jo kola jsou starý VW.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
3.10.08, 22:04 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Krása. Jen bych teda volil kombajn a s takovou výbavou snad i el. okna. No, ale nepohrnudl bych ani tímto pekelným strojem Co máte proti 1,6?
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
4.10.08, 15:57 |
|
|
Ondras83
|
Josef.Radocha píše: Krása. Jen bych teda volil kombajn a s takovou výbavou snad i el. okna. No, ale nepohrnudl bych ani tímto pekelným strojem Co máte proti 1,6?
projdi forum a uvidíš
jinak felina pěkná, barva sice tuctová, ale dobrá, motor ať slouží, budíci pěkný kola taky dobrý, ale kdyby byly bílý, tak by to taky možná nevypadalo špatně
přeju hodně šťastných km s vozy řady 791
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.10.08, 10:55 |
|
|
no_-_name
|
|
4.4.09, 20:29 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Hezké, hezké. Ale na liťákách závaží na plecháče. (otec to má ale taky tak )
|
5.4.09, 00:18 |
|
|
no_-_name
|
No jo pane, to máš pravdu, ale nějak mě to netrápí, zatím držej Popravdě řečeno jsem si toho dodnes ani nevšiml...
|
5.4.09, 12:00 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Vypadá hezky, ty budíky alá Octavia RS jsou pěkný! Jak jsou čitelný stupnice?
Jinak koukám, že máš na pátých dveřích štítek GLX I , což je pro motor 1,3 MPI 50 kW... to je schválně za účelem mystifikace okolí, nebo už někdo měnil dveře? Event. jenom štítek....
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
5.4.09, 12:58 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
5.4.09, 13:01 |
|
|
no_-_name
|
Hans: to jsou budíky od phexsyse, je to jeden moc šikovný slovák, udělaný je to na fólii a udělá ti co budeš chtít. Stupnice jsou čitelný parádně, můžu ti to případně nafotit. zatím mám podsvícení žárovkama, ale asi tam dám bílé led. A ten nápis mate okolí, ale nemám v tom prsty, asi jsou měněný dvěře, protože jsou naprosto parádní a bez koroze. (zatím)
josef: zauvažuju nad tím
|
5.4.09, 15:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|