Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
kachnis -Š 120 LS-Pepča
v roce 2003 jsem koupil odhlasenou S 105 L z roku 1980. Do te doby jsem mel Garde, jenze muselo do sveta - nemel sem svarecku..105ka byla puvodne na nahradni dily, jenze sme zjistili, ze za tech 23 let nepoznala korozi ( myslim skelet, ne blatniky) a proto nasledovala vymena karoserie, vymaz motoru, zmena barvy a skodovka byla na svete, z Garde sem si vzal 800W starter a palubni desku..odjakziva se mi libily LSky a jednu sme meli doma a ta pekne jezdila a proto sem se rozhod ze 105ky udelat LSku, svetla byly prvni veci co se zmenily( mam uchylku co nejvic videt , asymetricky sem nahradil 4 okou, pod naraznikem vypestoval mlhovky a predloni jeste pribyly maly dalkace ( ty vnitrni dole) . v roce 2004 sem menil predni blatniky a celo, puvodni nebyly uz uplne v nejlepsim stavu a nahodil je puvodni zelenou 5230. v roce 2005 vyrostly na zadku M poloosy a pri prodeji nasi GLSky sem si z ni vzal motor kterej mel v tu dobu nalitano 29000km .v roce 2006 sem se do auta splasil nejak vic a behem prazdin se v motoru vyskytla vacka z felicie, potom nova barva a v srpnu jeste zrenovovovana M predni naprava s hrebenem. v listopadu mi praskla hlava na 2. a 3. valci taxem sehnal funglovku hlavu a funglovku ventily, ne polsky ale nase, rozsiril kanaly, slicoval se sacim a nechal snizit o 0,55mm....
http://img154.imageshack.us/img154/3061/h77ks2.jpg
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
Naposledy upravil Kachnis dne 30.8.09, 18:31, celkově upraveno 2
|
5.2.07, 12:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jerry
|
opravdu moc pekna skodovenka sis s ni asi dost vyhral.
|
5.2.07, 14:56 |
|
|
Martin
|
Není zrovna podle mého vkusu, ale je určitě velmi zajímavá a musela ti dát spoustu práce.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
5.2.07, 15:51 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Me se libi
Taky sem si chtel udelat novy tapecaky (z tmave cervenyho koberce - nechlupatyho), ale nejak sem se este neodhodlal
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.2.07, 16:47 |
|
|
Bukaj
|
Já jsem kdysi (ještě, než jsem měl Å - měl jsem jen sen ) chtěl udělat celej interiér do světle hnědé koženky - nalepením na původní tapecírunk a i na sloupky a strop a sedačky. Pak jsem si spočítal, kolik by stál materiál a zůstalo u snu - tedy zatím .Někdy to třeba zrealizuji, ale né na Å, to chci zachovat s původním interiérem...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
5.2.07, 16:59 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
z coho mas tie sedacky?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
5.2.07, 17:22 |
|
|
euromen
|
nejsou ty sedáky z E30ky?
_________________ život je boj, bohudík
|
5.2.07, 21:30 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
sedacky jsou ze Suzuki Swift
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
6.2.07, 13:46 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Martin píše: Není zrovna podle mého vkusu, ale je určitě velmi zajímavá a musela ti dát spoustu práce.
jj, je na tom spousta hodin prace a ne malo penez.. ne kazdymu se musi libit ale ocenujes praci a to je supr..nesnazim se o original, ani o uplne jinak vypadjici skudku...kdyz se mi neco libi z jinyho auta, zkousim to tam soupnout..jedniny na co si potrpim je motor... aby tam byly porad jen skodovacke dily a porad to bylo 1174 ccm... proto ani favoritackej nechci...
|
6.2.07, 17:09 |
|
|
Roman
|
nice car
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
7.2.07, 08:29 |
|
|
Kybergreg
|
Hezká, vždycky se mi nejvíc líbily čtyřoký masky, i když třeba na erku se mi víc líbí dvouoká. Holt kulatý světla jsou kulatý světla. Btw. proč nemáš kulatý taky mlhovky a přídavný dálkáče? Myslim, že by k tomu autu pasovaly líp, hlavně ty velký hranatý mlhovky jsou tam tak trochu jako pěst na oko. I když v reálu to může vypadat trochu jinak než na fotce.
|
9.2.07, 11:19 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no rikal sem si, ze narazmik bude delici carou... myslel sem si, ze kdybych dal kulaty i dolu, bylo by to prekulaceny a proto dolu prisly obdelniky...a ty maly dalkace u SPZky, ty sem nedal nahoru, rptoze tamy by vypadaly jako pest na oko a kulaty nahoru doprostred sem nechtel, protoze sem chtel zachovat vzhled 4 oky masky a mrizky...kdyz na auto koukas zepredu, vypada to zajimave
|
11.2.07, 23:22 |
|
|
Jerry
|
takhle s tema svetlometama to vypada vyborne
|
12.2.07, 09:08 |
|
|
škodař
|
Re: kachnis - Š 120 LS
kachnis píše: v roce 2003 jsem koupil odhlasenou S 105 L z roku 1980. Do te doby jsem mel Garde, jenze muselo do sveta - nemel sem svarecku..105ka byla puvodne na nahradni dily, jenze sme zjistili, ze za tech 23 let nepoznala korozi ( myslim skelet, ne blatniky) a proto nasledovala vymena karoserie, vymaz motoru, zmena barvy a skodovka byla na svete, z Garde sem si vzal 800W starter a palubni desku..odjakziva se mi libily LSky a jednu sme meli doma a ta pekne jezdila a proto sem se rozhod ze 105ky udelat LSku, svetla byly prvni veci co se zmenily( mam uchylku co nejvic videt , asymetricky sem nahradil 4 okou, pod naraznikem vypestoval mlhovky a predloni jeste pribyly maly dalkace ( ty vnitrni dole) . v roce 2004 sem menil predni blatniky a celo, puvodni nebyly uz uplne v nejlepsim stavu a nahodil je puvodni zelenou 5230. v roce 2005 vyrostly na zadku M poloosy a pri prodeji nasi GLSky sem si z ni vzal motor kterej mel v tu dobu nalitano 29000km .v roce 2006 sem se do auta splasil nejak vic a behem prazdin se v motoru vyskytla vacka z felicie, potom nova barva a v srpnu jeste zrenovovovana M predni naprava s hrebenem. v listopadu mi praskla hlava na 2. a 3. valci taxem sehnal funglovku hlavu a funglovku ventily, ne polsky ale nase, rozsiril kanaly, slicoval se sacim a nechal snizit o 0,55mm.... http://img154.imageshack.us/img154/3061/h77ks2.jpg
kolik stojí snížení hlavy??
|
16.2.07, 12:52 |
|
|
Martin
|
To je další věc která se nám tady rozšiřuje. Přece když někoho cituješ, tak můžeš aspoň ty fotky smazat, nebo nejlíp nechat jenom tu větu na kterou reaguješ. A je naprosto zbytečné citovat poslední příspěvek. Potom vznikají strašně dlouhé texty a úplně zbytečně. Neber to osobně, říkám to obecně pro všechny.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
16.2.07, 19:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|