Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.12.24, 02:45

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 497 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 34  Další
 kachnis -Š 120 LS-Pepča 
Autor Zpráva
Moderátor

Příspěvek kachnis -Š 120 LS-Pepča
v roce 2003 jsem koupil odhlasenou S 105 L z roku 1980. Do te doby jsem mel Garde, jenze muselo do sveta - nemel sem svarecku..105ka byla puvodne na nahradni dily, jenze sme zjistili, ze za tech 23 let nepoznala korozi ( myslim skelet, ne blatniky) a proto nasledovala vymena karoserie, vymaz motoru, zmena barvy a skodovka byla na svete, z Garde sem si vzal 800W starter a palubni desku..odjakziva se mi libily LSky a jednu sme meli doma a ta pekne jezdila a proto sem se rozhod ze 105ky udelat LSku, svetla byly prvni veci co se zmenily( mam uchylku co nejvic videt :-) , asymetricky sem nahradil 4 okou, pod naraznikem vypestoval mlhovky a predloni jeste pribyly maly dalkace ( ty vnitrni dole) . v roce 2004 sem menil predni blatniky a celo, puvodni nebyly uz uplne v nejlepsim stavu a nahodil je puvodni zelenou 5230. v roce 2005 vyrostly na zadku M poloosy a pri prodeji nasi GLSky sem si z ni vzal motor kterej mel v tu dobu nalitano 29000km .v roce 2006 sem se do auta splasil nejak vic a behem prazdin se v motoru vyskytla vacka z felicie, potom nova barva a v srpnu jeste zrenovovovana M predni naprava s hrebenem. v listopadu mi praskla hlava na 2. a 3. valci taxem sehnal funglovku hlavu a funglovku ventily, ne polsky ale nase, rozsiril kanaly, slicoval se sacim a nechal snizit o 0,55mm....
http://img154.imageshack.us/img154/3061/h77ks2.jpg

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

http://kachnis.techsajt.cz

Naposledy upravil Kachnis dne 30.8.09, 18:31, celkově upraveno 2

5.2.07, 12:11
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
opravdu moc pekna skodovenka :wink: sis s ni asi dost vyhral.

5.2.07, 14:56

Příspěvek 
Není zrovna podle mého vkusu, ale je určitě velmi zajímavá a musela ti dát spoustu práce.

5.2.07, 15:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hliník navždy.

Příspěvek 
Me se libi :D
Taky sem si chtel udelat novy tapecaky (z tmave cervenyho koberce - nechlupatyho), ale nejak sem se este neodhodlal :( :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

5.2.07, 16:47

Příspěvek 
Já jsem kdysi (ještě, než jsem měl Å - měl jsem jen sen :wink: ) chtěl udělat celej interiér do světle hnědé koženky - nalepením na původní tapecírunk a i na sloupky a strop a sedačky. Pak jsem si spočítal, kolik by stál materiál a zůstalo u snu - tedy zatím :twisted: .Někdy to třeba zrealizuji, ale né na Å, to chci zachovat s původním interiérem...

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

5.2.07, 16:59
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
z coho mas tie sedacky? :D

5.2.07, 17:22

Příspěvek 
nejsou ty sedáky z E30ky?

5.2.07, 21:30
Moderátor

Příspěvek 
sedacky jsou ze Suzuki Swift :-)

6.2.07, 13:46
Moderátor

Příspěvek 
Martin píše:
Není zrovna podle mého vkusu, ale je určitě velmi zajímavá a musela ti dát spoustu práce.

jj, je na tom spousta hodin prace a ne malo penez.. ne kazdymu se musi libit :-) ale ocenujes praci a to je supr..nesnazim se o original, ani o uplne jinak vypadjici skudku...kdyz se mi neco libi z jinyho auta, zkousim to tam soupnout..jedniny na co si potrpim je motor... aby tam byly porad jen skodovacke dily a porad to bylo 1174 ccm... proto ani favoritackej nechci...

6.2.07, 17:09

Příspěvek 
nice car 8)

7.2.07, 08:29

Příspěvek 
Hezká, vždycky se mi nejvíc líbily čtyřoký masky, i když třeba na erku se mi víc líbí dvouoká. Holt kulatý světla jsou kulatý světla. Btw. proč nemáš kulatý taky mlhovky a přídavný dálkáče? Myslim, že by k tomu autu pasovaly líp, hlavně ty velký hranatý mlhovky jsou tam tak trochu jako pěst na oko. I když v reálu to může vypadat trochu jinak než na fotce.

9.2.07, 11:19
Moderátor

Příspěvek 
no rikal sem si, ze narazmik bude delici carou... myslel sem si, ze kdybych dal kulaty i dolu, bylo by to prekulaceny a proto dolu prisly obdelniky...a ty maly dalkace u SPZky, ty sem nedal nahoru, rptoze tamy by vypadaly jako pest na oko a kulaty nahoru doprostred sem nechtel, protoze sem chtel zachovat vzhled 4 oky masky a mrizky...kdyz na auto koukas zepredu, vypada to zajimave :-)

11.2.07, 23:22

Příspěvek 
takhle s tema svetlometama to vypada vyborne :wink:

12.2.07, 09:08

Příspěvek Re: kachnis - Š 120 LS
kachnis píše:
v roce 2003 jsem koupil odhlasenou S 105 L z roku 1980. Do te doby jsem mel Garde, jenze muselo do sveta - nemel sem svarecku..105ka byla puvodne na nahradni dily, jenze sme zjistili, ze za tech 23 let nepoznala korozi ( myslim skelet, ne blatniky) a proto nasledovala vymena karoserie, vymaz motoru, zmena barvy a skodovka byla na svete, z Garde sem si vzal 800W starter a palubni desku..odjakziva se mi libily LSky a jednu sme meli doma a ta pekne jezdila a proto sem se rozhod ze 105ky udelat LSku, svetla byly prvni veci co se zmenily( mam uchylku co nejvic videt :-) , asymetricky sem nahradil 4 okou, pod naraznikem vypestoval mlhovky a predloni jeste pribyly maly dalkace ( ty vnitrni dole) . v roce 2004 sem menil predni blatniky a celo, puvodni nebyly uz uplne v nejlepsim stavu a nahodil je puvodni zelenou 5230. v roce 2005 vyrostly na zadku M poloosy a pri prodeji nasi GLSky sem si z ni vzal motor kterej mel v tu dobu nalitano 29000km .v roce 2006 sem se do auta splasil nejak vic a behem prazdin se v motoru vyskytla vacka z felicie, potom nova barva a v srpnu jeste zrenovovovana M predni naprava s hrebenem. v listopadu mi praskla hlava na 2. a 3. valci taxem sehnal funglovku hlavu a funglovku ventily, ne polsky ale nase, rozsiril kanaly, slicoval se sacim a nechal snizit o 0,55mm....
http://img154.imageshack.us/img154/3061/h77ks2.jpg

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

kolik stojí snížení hlavy??

16.2.07, 12:52
Profil ICQ

Příspěvek 
To je další věc která se nám tady rozšiřuje. Přece když někoho cituješ, tak můžeš aspoň ty fotky smazat, nebo nejlíp nechat jenom tu větu na kterou reaguješ. A je naprosto zbytečné citovat poslední příspěvek. Potom vznikají strašně dlouhé texty a úplně zbytečně. Neber to osobně, říkám to obecně pro všechny.

16.2.07, 19:07
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 497 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 34  Další