Favorit Vlada, 1993 BMM, červená sportline, upravy....
Autor |
Zpráva |
v.kalandra
|
Favorit Vlada, 1993 BMM, červená sportline, upravy....
Takže původně to je Favorit 135B, LX, novej model 40kW BMM, vyroben 11/1993..najeto poctivých 105000km, třetí majitel, veškerá dokumentace, servisní kniha, (zimní i letní pneu zvlášť na discích)
Udělalo se:
Palubní deska včetně kompletní elektroinstalace a budíků s otáčkoměrem z Felicie, Palubní počítač TC-6, poosvětlené spínače LED do modra, budíky bíle, varovný spínač červeně LED…..
Nový podvozek HP Sporting – najeto asi 3000km
Bixenony sada HID-pravá s výbojkami, přídavná dálková světla v masce
Vysílačka CB Allamat 296, modré podsvětlení
Centrál, alarm na DO pagerem, dálkovým startem,automatické uzavírání oken, možnost automatického otevření oken při zamčeném vozu (vhodné na léto).
Nové plastové prahy, ošetřeno BODY před montáží, zcela zdravé.
Rádio Kenwood s plně logickou kazetou, s CD měničem, 4x repro, subwoofer, zesilovač Magnat
Komplet nová spojka Sachs (jetá asi 2000km)
Motor předělán na 50kW (vstřikovač, sání, filtrbox, řídící jednotka 50kW, navíc chipování od Cimbu)
Elektrická přední okna s možností dálkového ovládání přes alarm s pagerem. Automatické dojezdy oken…..
Sedačky Felicia GLX, palubní deska felicie, palubní PC, LED osvětlení, předělání spínání ventilátoru chladiče (za spolehlivější), montáž sportovního výfuku (přijemný zvuk, nic uřvanýho), dozadu křídlo a stříška na kufru, zadní světla bíločervená, rozpěrná tyč motoru, středový panel dlouhý, měněny čepy a tyčky(nápravy bez vůlí), řadící páka taky bez vůle (ne jako u většiny), dodělávané ostřikovače světel a jiné….
Podvozek ošetřen Body, včetně dutin. Celkově bylo auto garážované, sem tam lehké škrábanečky laku (tomu se nevyhneme), jinak karosářsky zdravý-po zimě měněny zadní lemy, ošetření, pouze kolem zadního okna kufru se začíná něco dít-neměl by být problém to zachránit ještě…..
Výčet všech vyměněných dílů (vždy originál) je nekonečný…snižovaná hlava, komplet přetěsnění motor, nový chladič, termostat, klouby poloos
Budíky pro měření tlaku oleje, podtlaku sání, tlaku chladící kapaliny a šíleně moc dalších věcí viz fota…
NUTNO VIDĚT, jde o spolehlivý vůz, nadmíru opečovávaný, díly originální i za vyšší cenu.
Prakticky by měl být bez dalších investic, ještě mám v plánu udělat GO brzd (není třeba-preventivně)-vyměnit potrubí,hadice,prasátka (už mám nakoupeno) .
STK je do unoru 2010.
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
28.4.09, 17:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
chemer
Moderátor
|
Máš nějáký fotky?
|
28.4.09, 17:45 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
to je jak kdyby si ho chtěl střelit
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
28.4.09, 18:12 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Jo, ten poslední odstavec ani jinak nezní
|
28.4.09, 18:18 |
|
|
sharpers
|
až teď sem si všim že je to garaž a ne sekce Prodám zní to zajímavě, chce to fotky
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
28.4.09, 18:24 |
|
|
v.kalandra
|
sharpers píše: až teď sem si všim že je to garaž a ne sekce Prodám zní to zajímavě, chce to fotky
No on ten text je vzatej z jednoho inzerátu no
Ale je pravdou, že kdyby mi ho někdo dobře ohodnotil a nabídl, tak bych ho asi dal pryč. protože když to stojí venku bez garáže tak je mi ho škoda jak se na něm ten čas podepisuje
Fotky budou, i nejaky videjko. Jinač ti co mně zde znají tak vědí
Jinak ještě jsem zapoměl na vestavěnej GPS přijímač a připojení s PDA FSC LOOX v kterym mam iGO. O tom bych mohl zkrátka vyprávět romány asi si rozumíme
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
28.4.09, 18:26 |
|
|
PJDefort
|
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
28.4.09, 18:42 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
se asi fakt nudíš vid?
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
28.4.09, 18:43 |
|
|
PJDefort
|
|
28.4.09, 18:45 |
|
|
v.kalandra
|
Mám ho zkrátka rád
Jinak díky za spolupráci fotografovi.
Škoda že mi nevyšla ta klimatizace, kterou jsem do toho chtěl nacpat-to by byla teprve bomba
Jinak ten lak je krasnej, ale chce to umyt no, vcera jsem zrovna jel ze slovenska, tak to po cestě nachytalo no bez garáže to pomalu ani nema smysl umývat na jaře.
škoda toho videa-ten vyfuk krásně "bublá" a lehce duní což ten fotak nejak nepobral
Jinak další zapomenutá věc-sportovní filtr vložka od KN
|
28.4.09, 18:49 |
|
|
Šemik
|
Nic ve zlém, ale výraz "příšerné" pro ty 3 budíky před spolujezdcem je málo
Nepředěláš to na něco hezčího?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.4.09, 18:59 |
|
|
PJDefort
|
|
28.4.09, 19:01 |
|
|
MATTESS
|
v.kalandra: si kamioňák nebo chceš být? Koule na volantu v osobáku, to je mazec
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
28.4.09, 19:01 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
MATTESS píše: v.kalandra: si kamioňák nebo chceš být? Koule na volantu v osobáku, to je mazec
spíš ještěrkář
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.4.09, 19:03 |
|
|
v.kalandra
|
Sadra17 píše: MATTESS píše: v.kalandra: si kamioňák nebo chceš být? Koule na volantu v osobáku, to je mazec spíš ještěrkář
Je fakt že k TIRákům tíhnu. hele vypadá to možná nic moc, ale při řezání zatáček to je fajnová věc Není problém ji ale kdekoliv sundat, bez následků
|
28.4.09, 19:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|