|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
VLASTENEC - Moj modrá FELUša
Autor |
Zpráva |
VLASTENEC
|
VLASTENEC - Moj modrá FELUša
čau tak rád bych vám představil svoji(eště jí mám s otcem) felinu.Je to 1.3 Bmm 50Kw...
V současnosti je vyndanej motor a převodovka,bohužel kvůli nedostatkem financí a času (je pořád náká práce) tak se to už vleče kolem půl roku.Převodovku už mám kompletně vyčištěnou a přetěsněnou ..je jako nováá! ..No a motor už mám kompletně vyčištěnej,Alternátor je novej nový rozvody gufera ted se už doufám budou objednávat pístní kroužky(už jsem je dvakrát měl ale vždycky přišla práce tak jsem je požil:D)..no a hlava bude snížená a vyleštný kanály ¨sedla ventilů a tak;)...no snad je to všechno:-)
A plánovaný úpravy jsou že necháme vyvařit zadní vrata,nechat opravit zadní lemy...mám eště něco v plánu ale uvidíme jestli to vyjde:-)
http://www.ukazto.com/?id=7861281&klic= ... &overall=1
http://www.ukazto.com/?id=4710200&klic= ... &overall=1
http://www.ukazto.com/?id=7861281&klic= ... &overall=1
|
28.1.09, 22:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
VLASTENEC
|
tak jsem dám další novinky!!:-)
Naposledy upravil VLASTENEC dne 14.5.09, 16:26, celkově upraveno 1
|
14.5.09, 16:11 |
|
|
chemer
Moderátor
|
|
14.5.09, 16:18 |
|
|
VLASTENEC
|
tak tady zasílám hlavuu(leštěný kanály,sedla ventilů a lízlá)
..tady už je z části postavenej..
no tak takhle se to dalo dohromady a eště jsem si vyměnil volant
No a motor vypadá ted takhle , , ,
No a ted eště jenom čekám až příští týden odmaturuju abych to mohl dát do auta!:-)
|
14.5.09, 16:21 |
|
|
VLASTENEC
|
chemer:dík moc!!:-)konečně to sem můžu hodit!:)
|
14.5.09, 16:22 |
|
|
Ondras83
|
ještě že už to mám zasebou :-D:-D...ale ještě jednou mě to čeká (doufám, že nejenom jednou)...pořád se chystám stavět ještě jeden motor ...kolik stála pístní sada ? a je to BMM nebo MPI?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.5.09, 16:26 |
|
|
VLASTENEC
|
Ondras83:No je to BMM(má to rozdělovač )...No ta pístní sada nic nestála tu jsem nechal protože písty byli v pohodě!!:-)Ty jsem pulíroval takovou srágorou aby to vypadalo...KDyby někdo ten motor rozebíral eště jednou
|
14.5.09, 16:29 |
|
|
VLASTENEC
|
|
14.5.09, 16:31 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tak ten motor mě ještě čeká ted mam rozdělanou kastli
jinak je pěkná
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.5.09, 16:33 |
|
|
Ondras83
|
VLASTENEC píše: Ondras83:No je to BMM(má to rozdělovač )...No ta pístní sada nic nestála tu jsem nechal protože písty byli v pohodě!!:-)Ty jsem pulíroval takovou srágorou aby to vypadalo...KDyby někdo ten motor rozebíral eště jednou
myslel sem pístní sadu, jesi je BMM nebo MPI, ale jesis nechával origo, jako já, tak komprese v serii 9,7...to sem chtěl vědět, jinak to máš pěkný, ale pořád to je BMM a zázraky od toho nečekej....jako já
|
14.5.09, 16:34 |
|
|
VLASTENEC
|
Sadra17:dík...Tak hodně zdaru!! ..ale jako ta práce s tim motrem je supe!..a pak ta radost z tý práce je veliká!!..už se těšim až ho hodim do auta!:-)
|
14.5.09, 16:34 |
|
|
Ondras83
|
ták ..ještě kristensen a MAJO a můžem založit klubi feliciářů
|
14.5.09, 16:36 |
|
|
Ondras83
|
VLASTENEC píše: Sadra17:dík...Tak hodně zdaru!! ..ale jako ta práce s tim motrem je supe!..a pak ta radost z tý práce je veliká!!..už se těšim až ho hodim do auta!:-)
...vono to přejde až uvidíš, že to jede pořád stejně jako před tou generálkou, akorát nežere volej
|
14.5.09, 16:37 |
|
|
VLASTENEC
|
Ondras83:promiin jsem to blbě pochopil!! nezlob se ..ne ne dával jsem normál BMM a stála kolem 1000Kč..Neboj nečekám od toho zázraky!:-)..ale mám eště tu hlavu dělanou ...tak uvidíme!:-)..
|
14.5.09, 16:39 |
|
|
VLASTENEC
|
Ondras83:No myslim že to pojde mnohem líp než před GO kdyby jsi to vyděk jak to vypadalo?a jezdilo!!No hrůůza!!
|
14.5.09, 16:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|